2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
sziasztok! tegnap visszahoztuk haza a csajokat. Áramunk még mindig nincs, a szolgáltató még válaszra sem méltat minket....na mindegy... a csajok jól vannak,már mennek :D Mimeg csak várunk és várunk...
Utólag is Boldogat a szülinapos babáknak,és akik következnek még a sorban :D
Bence!
Boldogságos névnapot!
Sajnos nincs most időm itt lenni, Oli lázas. :-(
Ancsa remélem jól van!
Sziasztok!
Boldog szülinapot kívánok én is Dorka!
Ma reggel hallottam én is a hírekben Loráról. Nagyon sajnálom! Kegyetlen a sors.
Köszi csajok! Jó reggelt!
Igen, én is láttam a hírekben, szegény kislány...
tegnap nem tom ki nézte a híradót..meghalt Lora,a szívátültetett kicsi lányka...akkor műtöték valamikor mikor Dalmám született...
annyira sajnálom,3 éves volt..
azt mondták,kapott egy fertőzést,amit már a kis szervezete nem tudott legyőzni...:(
szegényke...
nyugodjon békében kicsi angyalka...
sziasztok..
boldog szülinapot Dorkának..:)
sziasztok!
Én szept-ben megyek esküvőre, de fogalmam sincs mit vegyek fel!!!Nézelődtem már az itteni üzletekben, de nem találtam semmit...Úgy szeretnék jól kinézni /a lehetőségemhez képest/! Nem tudom, hogy hideg lesz, vagy meleg? esik-e vagy nem? Na, mindegy...bocsi ez nem vág ide:) Legfeljebb nem megyek el......
aaa....
sorry...
bocsánat..:)
party volt :DD
és nagyon Trendy...jujjjjjjj:DDDD
sziasztok...
Nyussz..
milyen volt a lagzi???????????
Sziasztok!
Köszönöm Zsóka nevében is a köszöntéseket, üdvözleteket!
Most visszaolvasok!
szuper..:DDD
imádom...olyan teleszkópja van,hogy na..:)simán áttolom a döciken....:)nem bántam meg,nagyon massziv kis járgány..tegnap szét szedten,kimostam a huzatokat,meg sincs kopva sehol...
közben szét kaptam a másikat is,mert azt ma viszem haza,ne legyen utban..lányok lemosták a vázakat,száradtak a huztatok...babakocsiból állt ki az udvar...:)