2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
egyébbként minden rendben van vele, annyira édes volt, mindent lehetett látni, kivéve az arcát..vagy a méhlepénybe fúrta, vagy a kezével takarta.. :-9
oda vagyok érte..nem akarom, hogy bármi baja essen!!
hosszú percekig vizsgálta..rémisztő volt..de ennél többet a neten se írnak..fogalmam sincs mi lessz..
:-(
Próbállak visszaolvasni titeket, de nagyon sokat írtatok :-)
Ráadásul nagyon fáradt vagyok, a kislányom is nyüglődik..lefektetem..
valószínű csak holnap jövök
mindenkinek jó éjt, tehermentes babavárást :-)
Szia.. hát ez nagyon szupi, hoyg kiscsaj! :)))
Sajnos még nem is hallottam ilyen dologról, elég ijesztő, hogy ilyen is létezik.. :S:S:S
Remélem nem lesz semmi baj!
A felvétel alatt tisztán látszik, hogy többször bedugja a lábát a "résbe" és kalimpál, belekapaszkodik..
Nem nyugtatott meg a "privát" vélemény, bár nem vagyok kétségbe esve, kicsit szorongok.. nem hiányzott még ez is a többi mellé..
Állítólag leégetik (???), ha úgy látszik, gondot okozhat.. el nem tudom képzelni hogyan..ill. van elképzelésem, de lehetetlennek tartom..
Sziasztok ,
egyértelműen kiderült : kislány lakik a szívem alatt :-) A neve: Sára, Hanna
Természetesen 4D-n derült ki, meg az is, hogy van egy 6 cm-es Simonart szalag , ami független a lepénytől, a kicsitől, de ott van. Azt mondta a csajszi, hogy ez okozhat végtagelhalást, vetélést, ha beleakad a kis keze, lába, vagy a törzse..bár szerinte nem akkora, hogy aggódnunk kéne,de nézessük meg orvossal is..
Hallott már erről valaki?
Sziasztok! Ma nem volt időm (még) visszaolvasni titeket, csak bekukkantottam.
Üdv.köztünk Danama!
Képzeljétek! Ma voltam a dokimnál, és most péntekre írt egy beutalót cukorterhelésre. Meezy! Azt hiszem, hogy te voltál az, aki ápr.elején megy csak, ugye? Nekem miért kell ilyen korán mennem? Nem tudjátok, hogy hanyadik héttől hanyadikig bezárólag lehet ezt elvégeztetni?
És megismételteti újra ezt a CMV vérvételt is. (Már nemtom, hogy mi ez pontosan) De azt tudom, hogy ha a következő vérvétel eredmény is olyat hoz ki, mint az első, akkor genetikai tanácsadás indokolt.
Többen vagytok, akik járnak ilyenre. Mit csinálnak ott pontosan? Mire jó az?
Én remélem, hogy nem fog sor kerülni rá, hogy el kelljen mennünk, de minden a vérvétel eredményétől függ most! Félek, nehogy baj legyen! Azt olvastam, hogy a genetikai tan.adásnál a magzatvíz vétel is felkerül témaként, ha indokolt. Igaz ez?
Most kicsit kétségbe estem emiatt...! :( Ha bármi baj van (DE NINCS, NEM LEHET!!), akkor a 22-dik hét után már úgyis mindegy, nem? Na most ez nagyon morbid, de ez az igazság.
Az uh-k szerint minden oké, de a dokim akkor is akarja ezt a cmv vérvétel ismétlést.
Az ellenanyagszűrésem legalább negatív lett most! Hála a jó égnek!
Bocsi a sok kérdésért! Aki tud, válaszoljon!
Jóét nektek! sziasztok
Holnap leszek - remélem?!
Hú,akkor jól össze-vissza méregették szegényt!:S
De a lényeg,hogy most szép nagy baba!:)
köszi, 3 kg valamennyivel született, mert ezt az adatot homály fedi, a szülőszobán 3440-et mondtak, a csecsemős kórlapján 3700 volt, a zárójelentésén 3200
most 7 hónapos és 8200 volt 2 hete:-)
Hát lehet,hogy az segített volna rajtam!:)
Ugye milyen jó érzés??Az én picim is rugdos nagyokat,és napról napra erősebb!Csupa izmos lába lesz!:D
igen, rászántam magam a porszívózásra:)
aztán lefeküdtem tv-t nézni, és megint éreztem a babámat:) Annyira jó volt!!!
Neked jobbulást! Pihenj egy sötét szobában, csendben, meg tegyél a fejedre borogatást, nekem ez segíteni szokott!!
Mondjuk, ha ettél volna a műanyagos virsliből, lehet jobban lennél:)))
na Andi mi újság a cicákkal?Kivégezted?
Engem a fejfájás kínoz nagyon!
Hát igen,nagyon jó,hogy van ez az oldal!Itt minden örömünket,bánatunkat,véleményünket és tapasztalatunkat megosztjuk egymással!
Nagyon cuki a babád!:)
ha van kedved, attól még írhatsz ide:)
amúgy jó,h akkor még nem fedezted fel, mert akkor elég hosszú terhességed lett volna:) (2009 aug.-ban születendő babák) :)))
gratula a babádhoz!
akkor én is megyek nemsokáára jön eg ybarátom dumáááni!:)))
Puszíííí nektek
:****************************************************
Osszátok el testvériesen!:p :DD
Tudom én mondtam neked!:PPP
Egy kosár lankadtatt mert ha felállítod van 2 kosár álló!:DDDDDDDDDhihihahahhihihahahhihihaha