2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Na, mindjárt jön egy dalocska tőled a Gabiról.. aztán majd ez jár a fejemben.. :D
PRóbáld ki este, hogy a hasadra fekszel.. ne teljesen, csak nagy felületre. Az nem szokott nekik tetszeni. :) Én a fiammal 17 hetesen még hason aludtam VOLNA, de akkor éreztem először mikor este aludni készülődtem, ő meg reklamált, hogy "fordulj meg anya!"
én is az oviban:) mindig kiszöktünk páran, és nyammmmmm:)
nem azt mondom,h nem szoktam érezni, csak nem elég intenzíven, meg nem túl gyakran...nem azt várom, h erőteljesen megrúgjon, de azért picit aktivizálhatná magát:)
Nem hiszem el, a Nimi folyton rájár a Gabi fogkrémre! Ez hihetetlen, a mi gyerekkorunkban is azt csócsálta egy csomó gyerek.
Mozog ám ő. A 4D-n látszott, hogy ő mocorog, sokkal többet mint amennyiszer érzem. ...pedig amúgy már a 17. héttől kezdve elég intenzíven érezhető bizonyos időszakokban.
Te hány hetes is vagy??? Ráérsz még szerintem! Ha jól emkékszem, jóval utánam vagy! Ne aggódj! Elég,ha én idegesítem magam:)
Elég változó, szerintem egyéni ki hogy viseli.
Én rosszul viseltem. A műtétet nem éreztem, utána volt rossz mikor kimet az érzéstelenítő és kaptuk az oxitocint ami beindította a fájásokat. A friss sebbel együtt kemény volt. De szerintem én viseltem a legrosszabban, bár a szobatársaimnak már a 2. császár volt és anyukámnak sem fájt nagyon a második.
De szerintem ne mond neki, hogy ez rosszabb vagy jobb, felesleges félelmet kelteni benne. Mindent kibrunk és tényleg egyéni ki mit visel nehezebben. A baba majd úgyis erőt ad. ÉS baba szempontjából tény, hogy jobb a műtét. :)
Én még nem érzem a babámat. :( Engem is nyugtalanít.
Képzeljétek, még mindig elég szarul vagyok, bár a torkom már nem fáj:) Viszont éjjel 2-től semmit nem aludtam, hulla vagyok..Ráértem gondolkodni, és jól beparáztattam magam..Az én kis lustácska fiam nem mozog még sokat, meg kintről nem is lehet látni/érezni! És mindenki írja, h az övé mekkorákat rúgott..Szóval jól beidegesedtem! Reggel azzal keltettem apit (aki szintén nem aludt sokat a trombitálásomtól),h még munka előtt el kell szaladnia a bababoltba magzati szívhangfigyelőt venni:) Szegény, látta h tök ideg vagyok, ment is rögtön, és hallom a pici szívét, annyira édesen ver:) De azért már rúghatna is!
Régebbi baleset folytán úgy forrt össze a medence csont,hogy nem fér ki a baba.És milyen volt,fájt a mütét,aztán mennyi idö a gyógyúlásig,stb?
Barna meg jún. 11-én:))) Én tegnap néztem meg:) Amúgy jó reggelt!
Nagyon jó a film, már többször láttam.
Miért lesz császár? Azt szeretne, vagy egészségügyi okból? Én császárral szültem a fiamat.
:D
nálunk a leányzó kilóg majd a sorból, mert mindannyian téliek vagyunk :)
rengeteg antioxidáns van, amik segítenek a rák kialakulásának megelőzésében.. de a brokkoli állítólag a már meglévő rákos sejteket pusztítja. És rákos sejtek a legtöbb emberben keletkeznek (csak persze a szervezet fellép ellenük)
Én nerm szoktam brokkolit enni, asszem be kell vezetni. :)
Sziasztok!Nekünk augusztus vége felé születik a babánk úgy néz ki,hogy fiú lesz.Voltunk már 4ds ultrahangon is,pont aludt,az ultrahangos megmozgatta,jó volt látni.A hétvégén volt a discoverin egy 4órás müsor az élet az anyaméhben c.film nekem nagyon tetszett.Láttátok?A párom császárral fog szülni,szerintetek az is fájdalmas mütét?Hány nap a gyógyulásig és milyen akinek volt?Az orvosok azt is mondták,hogy a babánk 1héttel le van maradva mivel utólag fogant meg.A discoverin nagyon érdekes volt a film a baba megfogantatásától a születéséig,meg akiknek ikrük születik.
Most mennem is kell,mert annyi dolgom van még....
Délután meg tanácsadásra kell mennem!
Majd benézek valamikor....
Szép napot!
Én meg nehezen kelik ki az ágyból mostanság, meg fáj a derekam. :(
Épp most néztem,hogy Gréta június 10-én van!
Tök jó,mert a kisasszonynak mindkét ünnepnapja nyárra esik,de mégsem túl közel egymáshoz!:)
Én is akarok tavaszi szünetet.
Halihó!
Ismét alig bírtam magamhoz térni!
Engem elővett megint a sok-sok alvás téma!
Szerintem ez azért lehet,mert napközben nem tudok annyit pihenni,mint szeretnék,mert itt a tavasz,és be vagyok zsongva!
Én most a folsavról olvastam ilyesmit.
Egyre jobban teszik az Emma név, ha lányunk lesz lehet Emma lesz... hm, vagy Grétike vagy Hanna. :D
azt mondják a tv-ben, hogy a brokkoli megakadályozza a rákos sejtek szaporodását :O
Tavaszi szünet? Tanárnő vagy? :)
Nagyon élveztem a napsütést, és szerencsére nincsenek görcseim, azok eddig sem voltak. Ma délután kimegyünk a nyaralónkba, ez férjem gyógykezelése...:)Húsvétkor összejön a baráti társaság, aztán bográcsozunk egy jót, remélem nem romlik el addigra az idő.
Aki teheti, mozduljon ki, megéri! Én szerdáig leszek táppénzen, de másnap kezdődik a tavaszi szünet, úgyhogy most teljes feltöltődésre készülök:)
Hűha, most olvasom az enyémet és teljesen ledöbbentem, mert teljesen igaz rám!!
További ajánlott fórumok: