2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Na jó akkor majd légyszi csináltass olyat amin a pofikád is rajta van, jóóóóóóóó? :D
Tudod.. valami bájos felső, pocak, kismamamolyos, ragyogó szempár..
Na, ilyet szeretnék látni mindekiről. :) Amint apának kicsit kevesebb minkája lesz, én is csináltatok.
;o))))))))))
Korán reggel!!!
She's crazy like a fool
What about it Daddy Cool
She's crazy like a fool
What about it Daddy Cool
I'm crazy like a fool
What about it Daddy Cool
Daddy Daddy Cool
Daddy Daddy Cool
Daddy Daddy Cool
Daddy Daddy Cool
lalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaa
az volt a baj, hogy csak a szemem kívánta és nem bírtam csak pár falatot enni.
A főtt sonkát tojással már én is várom! :D
Nyussz, nem csináltatok rólad képet? Már biztos szép nagy a poid.. bár szerintem azon se kicsi ami fent van :D
Fórumozók! Itt a tavasz, nézegetném a képeiteket. De olyat tegyetek majd fel legyetek szívesek, amin a fejetek is rajta van, mert úgy szép igazán egy pocakos kép. ;)
:DDD
nekem nincs ilyen időszak hogy mit szabad vagy mit nem ha valamit kívánok akkor sajnos ha még van is itthon akkor tutti meg is zabálom!Viszont ha nincs itthon akkor nem csinálok hisztit 2 perc múlva elmúlik a kívánat!:)
Viszont imádok enni és egész évben két alkalmat várok a húsvétot a sonka miatt és a karácsonyt a töltött káposzta miatt!:)))
jaaaaj...az még nagyon korai lenne neki megszületni,de bizzunk a mai orvostudományban...biztossan nem lessz gond...
Mercike,Kistigris,még egy kis kitartás,mindjárt itt az augusztus 1....
Szia! Köszi az infokat Merciről! Jaj, remélem én is, hogy még pár hónapot bent fog maradni a pocaklakója! Vigyázzon magára nagyon, majd add át neki!
Bízzunk benne, hogy ha haza is engedik Húsvétra, ami jó lenne persze neki is biztosan, de nehogy túlzásba vigye a fent létet és nekiálljon bárminemű takarításnak, vagy akárminek otthon!? pusziljuk őt!
Sziasztok lányok! Nagyon jó a képetek Camomille!Tuti,hogy nem lány!!!
Tegnapelőtt Szolnokon voltunk színházban,Apa elvitt a "Csókos asszony"-ra.Nagyon jó volt,örültem neki!
Ma volt Mercicának uh-ja,szépen növekszik a kisfia.
Holnap reggel tudja meg,hogy hazamehet-e Húsvétra,de ha hazaengedik,az ünnep után vissza kell feküdnie a kórházba. Még mindig hatszor kapja a gyógyszereket,a baba fejjel lefelé van,ki akar jönni.Attól volt az,hogy fájt,görcsölt a hasa.Hát az biztos-szerintem-,hogy augusztus 1-ig nem húzza ki Mercica,de azért remélem,hogy még egy ideig bent fog maradnia a babája!!!(25 hetes lesz holnap).Puszil mindenkit.
Hát én sokat nézegetem.. tényleg nem kicsi a szerszám, de jó lenne viszonyítási alap..
16 hetes voltál? És amúgy foganás szerint még fiatalabb is, a baba, ugye?
kistöki néven fut a kép
megyek is
egy ismerősnek megmutattam kistesó kukacos képét és erre azt mondja, hogy hát túl nagy az a fütykös és szerinte nem egyértelmű.....
csajok véleményezzétek már ti is a képet, fennt van
csak nekem lenne egyértelmű???
sziasztok!
ma megyünk anyósékhoz, leghamarabb kedden leszek gépközelben.
mindenkinek kellemes húsvétolást, locsolókkal, finom csokikkal
én csak csokira vágyom :-))