2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Hát állatkert és mindenféle állat van párdusok majmok,zebrák,oroszlán,tapír,teve minden!:)))
Szegeden,Nyuszogó ott lakik,neki írtam.A többiekkel úgy sem találkozok mert mindenki messze van tőlünk.
Itt Szegeden és nagyon szupi!:)))
Ha szeretnéd,elmegyek érted itt vagy nem messze!:)é is ki szeretnék menni már régóta!Vannak kis Tapírok:o))))!
Hát nem tudom,eddig mindig csinált mikor mentem.De lehet,hogy azért mert tavaly volt egy 7 hetes elhalt terh-em és ezért nézegette.NA mindegy,a lényeg hogy a nuncus jó érzi magát és rugdal:-)
vadaspark? hol? és milyen?
nem értem.. miért kellett volna uht csinálni? Nálatok olyan sűrűn van?
Mert van egyszer a terhesség megállapítása a 6. hét körül, aztán a 12. héten, majd a 20 körül és utána a 30. körül..
Most hogy már jó idők vannak elmennék a vadasparkba,jó lenne találkozni,csak apa sokat dolgozik és nehéz rávenni ilyenekre.
Nem tudom hogy lesz,még nem mondták.Valahol édes löttyöt kell inni,de itt ugy hallottam csak enni kell
Én holnap megyek cukor terhelésre,és nagyon félek,a fiammal is rosszul lettem,pedig akkor csak fél óra volt a két bökés között.
Nekem még reggel:-)főleg hogy még kiélem ezt a napot,csak holnap van meló
Azért nyugodtabb lettem volna ha csinál,ilyet
Hát nemtom milyen orvos mindig más vizsgál mert nincs szegeden választott orvosom!
Tegnap voltam dokinál,képzeljétek nem csinált uh-t.Normális ez?3 hete voltam nála,akkor igen.Most kérdezte van e panasz,csak vérnyomás mérés volt.3 hét múlva kell terheléses cukorra mennem.Ennyi volt
na megyek visszadőlök, fáj a hátam!
majd még jövök!
reggel??? Itt már 7 óta írogatnak...Amúgy szia:)
Hát nem mindegy hogy milyen az orvos,nekem ennél kevesebbért is már leharapta volna a fejemet.Én csak azt mondtam,hogy nem mindegy hogy 6hónapos vagy 6-dik hónapos valaki.
sokért:)
De meg kellett ígérnem,h 3 gyereket szülök, és akkor párom átlagolt, úgy már megéri:)
Mivel beleszerettem, mindent megígértem:)Azért remélem,h valamilyen okból a doki majd csak 2-t enged:) Nekem bőven elég lesz! Nem akarok 3 babát!
Szép jó reggelt mindenkinek
az tuti.. sokat gondolok rá, kemény lehet nagyon nagyon!
köszi:)
nekem is nagyon, meg olyan könnyű szétkapni, meg összerakni!
persze, a babáért mindent kibír az ember..Csak nagyon nehéz lehet...
Hali..
a ciklust mégis a hold szerint számítják..
na, mondjuk nekem ez se ment sosem, ha azt mondtam kicsinek 13 évesen nyáron, hogy 14.-ben vagyok akkor lehurrogtak, hogy ne akarjak idősebbnek tűnni :D
én januári vagyok, 26-ot töltöttem, 26 évs vagyok. november környékén szoktam azt mondani, hogy nemsokára 27.. :)
Andi nagyon jó a babyszekér nekem nagyon tetszik!:)))
nem is hónapban számolnak hanem 7 ben,sosem azt írják h terhességi idő X hónap henem mindig X hét! és ami a legdurvább nem én említettem a dokinak a 10 hónapot hanem ő nekem!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok: