2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Édesek vagytok!:**
Köszönöm!
Anyuéktól most kaptam egy babaruhát,olyan édes!:*)))
Nagyon széééép!
Nálunk is volt szivárvány,és én is lefényépeztem!
Majd a naplomba felteszem!
Nektek is jó éjt és szép álmokat:))
:*
na, megyek alukálni csajok, jó éjt mindenkinek..nagyon szép álmokat!
Nyuszogó puszika, remélem hamarosan röpködni fogsz a boldogságtól!
Na kész megnézhetitek gyönyörű szerintem,Katám küldte biztos;)))
Ez jel volt!
Sarah!!! Anyu szerint HATALMAS (gúnyos kacaj részemről) vihar várható, narancssárga riasztást adtak ki! :D
Lesz izgalom ott a Balcsin ;) Nem ám kimész gömbvillámot fogni! :D
Igen, tényleg érdekes, nekem is feltűnt, hogy nagyon okosnak hiszi magát, mindenkinek osztja az észt mintha ezer év tapasztalata lenne. Egyszer esett teherbe.. arra sokan képesek nem nagy vászisztdász'
És totál rémlik, hogy pár hónapja még úgy viselkesett mint egy naív kislány mikor a 4. negatív teszt után is reménykedett, hátha. Nagyon makacs. ÖRülök, hogy babás lett, de nem a nagy tapaszalatain múlt, így alakult és kész. Ahogy egy jól sikerül egyéjszakás kaland is tud így alakulni.
Ha meg valaki nem ért egyet vele nagyon lekezelő. Nekem túl sok az a nő.. túl sok.
Bár én azal sem értettem egyet anno, hogy ő hüyleségnek tartja, hoyg valaki 20-22 évesen szüljön.. mert neki van két diplomája meg bejárta a világot és mindez kurva fontos folog ám..
Na hagyjuk.. de ne jelentsen ki már olyanokat hogy az ő járt útja a jó a többi nem. Van akik peteéréskor szexelnek, vannak akik ovu-znak, vannak akik spontán és nagy szerelemmel mégsem esnek teherbe.. vannak akik jónásoznak.. vannak akik 20 évesen míg mások 35 évesen vállalnak gyereket. Van aki 10 év korkülönbségge szül, más egy évvel.. Senkinek semmi joga memondani mi a frankó.
Láttad amit írtam neki???
Elkezdem Adjunktusasszony!:))))
De tényleg ugy beszél mintha ő mindent tudna tapaszatlatból,és mindenkivel úgy kell h történjenek a dolgok ahogy ő mondja!
Ezen tényleg ne idegeskedj,vannak ilyenek,valószínű ő sem ilyen csak a hormonok hisz eléggé az elején van még,csak az a legrosszabb az egészben,hogy nem veszi észre h megbánt másokat!:((
Csajok én most lépek!
Szép estét minden kismaminak!
Remélem azért holnap is jártok erre!?
Puszi mindenkinek!
Így van lesz.rom magasról!
Erre gondolok mindig amit mondtál!:)
Eszméletlen ez a lekezelő stílusa....
Ancsítóm ne idegeskedj rajta!Olyan buta mint a fene nehogy ilyeneken idegeskedj!Hisz tudod mit mondtam akkor Gréti is ideges!:))
Mindig gondolj erre!;)))