2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
:)))
Csak nem tréfál meg a sors ennyire mkit!:)))
sajnálom!!!
remélem megoldódnak a dolgok!!
Nem voltam sajnos mert összejött a zűrfelhő akkor a fejem felett sajnos:(
De már alakulnak a dolgok!:))
pihizz, amennyit tudsz
oké,hogy nem voltam egy ideig de ilyen változások...., gratula a tökihez?
az esküvőn voltál?
Nyuszógó! Köszi a linket privibe! Mindjárt meg is nézem!
Kisfiú? Hát most le vagyok döbbenve, hogy mégsem tudják tutira a babád nemét! De sebaj, végülis első baba, csak egészséges legyen!
Én is tartok amúgy ettől, hogy beleéltem magam a lányba, megvettem minden rucit neki 68-as méretig és ha csüt.-ön azt mondja a doki, hogy fiú... mit csinálok a rucikkal? Na és fiú nevünk sics, úgyhogy... bízom a 4D-s nőbe, aki azt mondta, hogy lányunk lesz
Vigyázok nagyon:)
Lehet a stressz igen szerintem is de sajnos most nem tudtam elkerülni,de mostmár minden alakul és nem idegeskedek,azt mondta az orvos nem lehet baj ebből de ha bármi pici furasűgot észlelek akkor menjek!
Nem lesz rá szükség,megbeszélem a picurral ha fiu ha lány:)))
Azt hiszem képtelen lennék egész nap feküdni,és soha nem vennék be oylan készítményt amire rá van írva h kockázatai meg mellékhetásai lehetnek!Amúgy pontosan megkérdeztem h ez mit jelent és az orvos leírta egy cetlire és nagyon rosszat nem jelent!DE pihenek sokat!Leírom nektek is h ezek a számok mit jelentenek!:))
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Parancsoljatok:))
sziasztok csajszik!
nagyon rég nem voltam már.... :-((
:O :O :O :O
Fiú??? Azta, akkor a te megérzésed volt a jó! Gondolom apája örül :D
Lehet, hogy a stressztől rövidült meg? Jaj, vigyázz magadra!
Semmit nem mondott mert nincs panaszom de azt mondta ha bármi furcsát észlelek akkor rohanás van befelé!:))
De nem szoktam se görcsölni se semmi nagyon szuperól érzem magam és még sosem voltam iylen boldog szóval azt hittem h most is minden rendben van!
Pont ezt írtam tegnap, illetve előttem Vió, hogy a "nem látom a felszerelést" sokszor egyértelműen kislánnyal azonosítják.
De ennél most fontosabb a méhszáj dolog, nagyon vigyázz magatokra!!! Doki mit mondott erre?
Jó, de az ürgének tipikusan vén kéjenc pofázmánya volt...
Csak utólag vettem észre hogy a számát írogatta, mert láttam, hogy valamit firkálgat, de akkor még nem tudtam mi az... Ha legközelebb onnan rendelek, majd felvilágosítom...
Jaaaaa bocsiiii.... (pirulok)
Akkor addig lehet izgulni, de ezek után hogy higgye el az ember ha azt mondják fiú/lány?!
Hátja, azért nem jó, ha az ember beleéli magát h mondjuk kislánya lesz, aztán összevissza változtatgatják.. Akkor mondják azt, h nem látható egyértelműen. Mert ha kislánynak nézték, akkor vszínű nem terpesztett, egyszerűen nem mutatta a kukiját. De attól h nem látták, attól még ott volt.
Na mind1, nagy rendező az élet.. :D
Ez nem semmi!
Mikor mész legközelebb? Jó lenne biztosat tudni! 4D-re nem mész?