2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
teljessen lapos papucsban megfájdul a derekad,egy kicsi sarok mindneképp kell,legalább is szerintem...
Ó igen! Az enyém sem panaszkodik! :DD
Biztos azért mert már nagyon lazulnak az izületeid.
ahaaaaaaaaa...tudom...szoktuk ugy is...
én igy vagyok,vágyom rá,de ha ott van,akkor nem esik jól...ugyhogy csak én kényeztetem a párom,birja azt is...:)))
Persze, ha nem esik jól ne csináljátok, jó, hogy a párod megérti, ez egy teljesen más állapot! Másképp is lehet szeretgetni egymást... :)
én nekem már nem jó,fájdalmas,főleg utána,ez a szemérem csont nagyon tud fájni,pedig mi már csak 5 perceket tudtunk együtt lenni,mert annyi eset jól,de másnap alig birok menni,annyira fáj mindenem,pedig a párom nem durva,sőőőt....de tegnap már valahogy ez sem tetszett,és lefújtam,na azért nem egészen,de a magam részéről...és a drágám megértette,az exem anno nem...
Oké, akkor még várok az újabb élményre... :)
Picit nekünk is ritkább lett azért! Előtte minden nap, most egy héten 2x kb...
olyan érzés,mint amikor kopogtat,de nem kifelé,hanem csak belül érzed,de ha odeteszed a kezed,akkor nem érzed,csak,azt,hogy rázkódik bent,máshogy nem tudom megfogalmaznim és sokszor egymás után,nekem pl most is csuklik,remélem nem összefele..:))))
de valóban,az neked még korai lenne,nekem is csak nem rég kezdte,félrenyeli a vizet...
Nekem most nem lehet az újabb haematóma miatt, de előtte nagyon bírtam, azóta meg másképp szezünk örömet egymásnak... :)
Remélem a jövő heti uh-n mindent rendben talál a doki és belevághatunk újra a lecsóba! :D
Hát nálunk eléggé megritkult, hetente, másfél hetente egy.. Viszont ha nem csináljuk, akkor meg álmok kísértenek. :D
Pocibabuci tartja vele a kapcsolatot! Mindig keverem őket!
Mercica állapota változatlan,a gép még mindig fájásokat mutat,a hasa keményedik.Nem engedték ki a kórházból.Mindenkit puszil.
Ezt írta 4.-én...
kérdezhetek intimet????ti birjátok még a sexet???
Állítólag ilyen kopogás féle, még én sem éreztem.
Csajok, ti vettetek már papucsot? Mármint ilyen tavaszi-nyárit. Vmi kényelmeset akarok, de a teljesen laposban megfájdul a derekam.. A scholl oladalán néztem, de ilyen emelt talpú-sarkú csak fában van, fa a talpa, vkinek tapasztalata h azok milyenek?
Milyen érzés amikor csuklik a baba? Szerintem én még nem éreztem olyat...
hoppáááááááá,ez kétszer sikerült...
a 11.héten nekem:
CRL:4,3
BPD:1,3
NT:0,13
a CRLlel akkor mi már elmaradtunk...
a 11.héten nekem:
CRL:4,3
BPD:'?+
NT:0,13
a CRLlel akkor mi már elmaradtunk...
Pocak tartja vele a kapcsolatot nem?
Nem kéne ilyennel megijeszteni a kismamákat, hogy kisebb...
Így is eléggé aggódunk minden miatt...
tényleg,nem tudja valaki a számát???
nagyon változó adatokat olvasok, tehát nem lehet kijelenteni.. de kb a 7. héten az embrió eléri a 10 mm, ez a tuti, van rá 7 napja végülis. Tehát az biztos, hogy a barátnőm 10 mm-es embriója 7hetesen 4 naposan tökéletes.Akkor nem érem miért mondták neki, hoyg kisebb.. nekem 7+0-n 8,7 volt aztán itt van a hasimban és tökéletes.. arról nem is beszélve, hogy a táblázat szerint ahol kisebb az enyém ott a 11 + 0-nál meg a táblázai érték kiseb, nekem ugyanis akkor meg 48 mm volt.. na mindegy, lényeg: 7. héten egy 10 mm-es embrió tökéletes!
További ajánlott fórumok: