2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Megvolt a 4D tegnap este. Hihetetlen, mennyire élethű az egész!!! Tettem fel képet.
Most már 200 %, hogy kislány!!!!!! :)))) Mindent megmutatott, széttárta a lábait, sőt, kezecskéi, lábacskái egy kupacban voltak a fejénél, és közben egyfolytában izgett-mozgott, meg sem állt! Meg nyelt is, vagy ásított egyet. Párom húgára hasonlít, már így látszik. :)
:) Én alig ismerem a mesét, de a párom ragaszkodik hozzá...A varacskos disznó, meg a majom elég ijesztő..Megpróbáltam nem középre tetetni, mert azoknak is ott kell lenni:)))
De ha félni fog a baba, mondtam a férjemnek,h ő fog a dzsungelben aludni:)
most visszamegyek h a reggeli vérvétel után levegyék a cukroslé utáni 2órás vérem is :)
majd otthonról küldöm a linket :)
hát találtam a neten dolgokat ezzel kapcsolatban,de én sík hülye vagyok ezekben a hivatalos szövegek megértésében!
Utána jártam,hogy hétfőn van ügyfél fogadás egy TB ügyintézőnél,fel fogom keresni!
Most pedig megyek a dolgomra,mert ma még semmit nem csináltam!
Szép napot nektek!
Majd jövök.........
mi a piros pöttyös rudi másnéven?
nemibetegség :D
A GYED kiszámítása:
Van egy úgynevezett nagy irányadó időszak, a gyed kezdőnapját megelőző év első napjától a gyed-et megelőző napig.
Pl. ha 2008. 04.26-tól kérnéd a GYED-et, akkor ez az időszak: 2007.jan.1-től 2008. ápr.25-ig lenne.
Ebben az időszakban megkülönböztetünk 1. számítási időszakot, ami a példa szerint 2007.jan.1-től 2007.dec.31-ig van. Ha ebben az időszakban van 180 napi kereseted, akkor ebben az időszakban megszerzett jövedelem alapján számolnak. Ha egész évi jövedelmed van vagy több, mint 180 nap, akkor annak arányában számolják az összeget.
Ha nincs az 1. számítási időszakban 180 napi jövedelmed, akkor a 2. számítási időszak szerint számolnak, vagyis az igénylést megelőző naptól visszafelé számított 180 nap.
A mértéke: 70 %, de van maximum határa (a mindenkori minimálbér kétszerese)
Sziasztok, jó reggelt,
Callista, ne keseredj el, én is találtam egy oldalt, ahonnan lehet letölteni, korlátlan mennyiségben én majdnem 1 gigányi cuccot töltöttem le, csak zenéket de vannak kifestők is meg filmek.
link mehet priviben, aki kéri :)