2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Szegény Meezy... mintha .érezte volna h ez lesz.
bár ő írt a legkeményebb mozgásokról... míg mindenki élvezi, ő elég sokszor mondta h fájdalmas...
várjuk hamar vissza :)
Lengyel gyártmány, félek, nem lehet nagyon gagyi? Bp-en lehet megnézni csak sajna.
Tettem fel egy édi rózsaszín bébihordozó képet, kukkoljátok meg! Annyira gyönyörű, csak nagyon drága. 17,900 Ft!!!!!
Szerintetek milyen lehet ez a babakocsi?
Nekem az a15 szín tetszik. Hasonló a Bergonhoz, mi olyat néztünk ki. Meg a Piccolinohoz, Mercicáék azt vettek.
Az hagyján de rákkeltők is, nekem ne mondja senki, hogy nem.
Mióta adalékanyagokkat eszünk meg ilyen vegyszereket használunk azóta jelent meg a rák ilyen intenzíven
Hát ja.. én is csak rövid igeig pancsizhattam a gyerekkel a kúra után.. egyszerűen nem merek már beülni vele, nehogy elkapjon valamit
Na meg a férjemet se szívesen lepem meg ezzel, bár tudom csak mi reagálunk rá érzékenyen, így babádsan, amúgy is jelen vannak ezek csak nem szaporodnak így el normál esetben
:)
Ezeket a gimiben tanultam,biokémia szakcsoportos voltam,és ezeket használom,mikor az étteremben dolgoztam meg volt h pl a pohármosót domestosban kell minden este áztatni,már a gőzétől olyan sebek lettek a kezemen h szétrepedt a kézfejem!:(
Nagyon durva dolgokat tudnak művelni a vegyszerek!
Ráadásul van egy csaj aki a hűtőjét is domestossal takarítja ami annyit jelent h egy hűtőtakarítás után kellene ujat vegyen mert a hűtőszekrény belseje olyan polaritású műanyagből készül ami beszívja az összes kationos anyagot ami csak a klóros tisztítószerben jelen van és sugározza az ételekbe!:(
és kiöli a szervezetből azokat a jó bacikat is amelyek kellenek az erős immunrendszerhez!
Na abbahagyom a tudományágat!:DDDDDDDDDDDD
Na, hallod.. sánítok napok óta, annyira szar, nem tudok a jobb lábamra állni pedig a baby rácsot egész nap át kell lépkednem, sokszor a gyerekkel együtt, tegnap majdnek elestem annyira fájt :O
Nimivel is volt de egy napig ennyire intenzív most viszon annyira rozoga vagyok.
Egyik csaj szerint nem csak a tágulás de a dokija azt mondta a kálcium hiánya is csinál ilyet..
Ha sokat mászkálok nekem is szurkál a pocim rendesen!
Pihennipihennipihenni!!!
Én meg nem viszkettem a gombánál hanem erős folyásom volt.
Most se visztekket hanem érzékenyebb volt odalent, most bacim van..
igen, azt
nem értek hozzá, de szerintem baci vagy gomba.. de az se kizárt, hogy a levegőn mgsárul a fehér folyás
Tudom, bosszantó, most kezelted ki magad.. hát én is nemrég mégis megint itt a nyavaja.. ez van, a terhesség sajna ilyen :(
Volt már gomba is,akkor viszkettem,de most semmi ilyesmi!
Ha helyzet van,kedden megyek a dokimhoz!!!
Jaaaaj nagyon szorítok Meezyékért én is! Remélem minden rendben lesz! :(
Most futok a következő dolgomra... Pá...
Te mit használsz?Kliont?
Igen másnap ürül ki rendesen,én is így voltam....
Ha enyhén sárgás a folyás akkor mi van?
Én nem parázok!
Minden úgy lesz ahogyan lennie kell!
Vigyázzunk magunkra ez nagyon fontos és ne a negatív dolgokon agyaljunk!