2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Igen, sajnos nagyon drága a brendon, mi mégis kénytelenek vagyunk a legtöbb dolgot ott megvenni, mert nem sok bababolt van errefelé, messzebbre pedig már nem tudok utazni...
Nekünk sajnos szinte még semmi nincs meg...
Hát nem..
Ha sikerül júli végére beköltözni, egy hónap marad felkészülni.
De Olivérnek már majdnem minden megvan, a bölcsőbe keresek ágyneműt, de sehol nem találok. (Mert Olinak külön szobája lesz, de azért a mi hálónkba is berakok egy bölcsőt, Olivér szobájába meg nekem egy heverőt :D). A brendonban meg majdnem 12ezer...mármint az ágynemű.
Jól elhúzódik...
Nem sok időnk lesz magunkkal foglalkozni még szülés előtt...
jó hát értem ne is ő menjen!Kitartás nekik és jó egészséget az egész családnak!
Remélem mihamarabb kész lesztek és be is költözhettek majd!Ha közelebb lennék szívesen mennék segíteni!:)
Nem... :(
3 hét kb mire költözhető lesz...
Jajjj szegénykééim hát nem irigyellek benneteket!
Tudom h nem tudtátok előbb kezdeni hisz,most költöztetek be!
Hamarosan végeztek hidd el és édes lesz a pihenés!
Nincs azért valami segítség tesó,sógor jóbarát??
Nem erőltetem meg magam, a párom szegény viszont már kezd kikészülni... 6-kor kel, 5-ig dolgozik és este 10-ig meszel meg ilyenek... Mellette pedig hetente még Németországba is kell mennie... :(
Sajnos nem tudtuk előbb elkezdeni a kérót...
Hát azért csak óvatosan!
Mi már kész vagyunk mindennel lógathatom a lábam!:))
Hát unatkozni nem nagyon lesz időm, mert egészen szülésig folyamatos lesz a lakás felújítás, már így is alig van szabad percem... :(
Viszont már látom lelki szemeim előtt Bence szobáját, gyönyörű lesz... :)
Szerintem várj még vele nyugodtan!
Van idő még és később is jó lesz unaloműzőnek!:)
Jó reggelt!
Már csak egy nap és megyüüüüüüüüüüünk!
Alig tudtam aludni is!:)
Sziasztok!
Kérdés: Vettem hideg fertőtlenítőt tegnap és azon gondolkodom, hogy ha most elmosom vele a mellszívót az jó, vagy akkor 2 hónap múlva újra meg kell csinálnom?
Sziasztok!Jó régen írtam, de minden este olvaslak Titeket!
Nekem mindenki azt mondja, hogy fius a pocakom, remélem, most már nem kukacosodik meg a kislányom, mert akkor nem tudom, hogy mit csinálok a sok rózsaszín rucival!
Nektek mi a véleményetek a Rooming-in-ről?
NAgyon sok szól ellene, de mellette is!Tanácstalan vagyok!
Pussz!