2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Én szerettem 4 es 5 ös voltam mindig belőle!
meg képben is vagyok térképügyileg utaztam is vezettem is nagyon sokat!
Itt vannak,de most hogy így mondod,tényleg talán nem annyi mint szokott!
De gólya család az van,több kis gólyával is!
Minden évben visszaköltöznek az orvosirendelő tetejére!Olyan aranyosak!
Most hogy mondod, nekem sem rémlik, hogy láttam volna őket. Pedig nagyim "nyári konyhájának" eresze mindig tele van a fészkükkel.
Még meg is mosolygom, mert miután kiköltöznek a lakók, nagyim bedugja a nyílást egy ronggyal, hogy ne költözzön bele illetéktelen:)
nemtóm, engem átverhettek simán, 2-es voltam föciből :D:D:D
...mondjuk nálunk majdnem mindenki, mármint a suliban..
Így van,nincs az oly messze!
Tudod hány Szegedi kollegája van apának?(tudod ő Nagylakon dolgozik!)
Szóval sokan járnak onnan mindennap melózni!
Nálad 50 perc alatt ottlennék!:)))
Én fogdosok neked fecskéket ha gondolod itt rengeteg van!:)
Banyek, ez duuurva! Ne mondjátok meg senkinek, de pillanatnyilag Éva-kosztümben ülök a gép előtt (nem terhesen is utáltam a meleget, most meg csak lihegek, mint a partra vetett hal), és mondom, mászik rajtam valami bogár... De nem, az izzadtság gurul le a hasamon. Fúj. Nem fehér embernek való idő ez.
Vidékiesebb helyeken élő lányok, ti láttok fecskéket? Az idén egyetlen darabot se láttam!!
Most nézem egy óra alatt nagylakon is ott lennék!
Szóval mégis igaza van Viónak valahol,talán csak azért nem tűnt fel eddig h ilyen közel van mert nem vágyom át a szőröstalpú Zepter edényárusokhoz!:DDDD
Hát igen,hosszú az út eléggé....
És Békés megyében pontosan hol??
Hát igen oda nincs de a röszkei harátkelő innen tőlünk 16 km!
A zöldhatáron Romániába is átugorhatnék gyors bicajjal!:DDDDD
De a Határátkelő Békés megyéből van közel!
Azért Nagylak sincs oly messze!
(Főleg ide hozzánk)
Mikor nagy "divat" volt átjárni tankolni meg cigiért,akkor néha átmentünk apával!Mert itt van nagyon köze ugye a határ!
De csak ennyi... Erdélyben szívesen szétnéznék,azt mondják gyönyörű!
Vió mindenben nagyon otthon vagyol ezt elismerem de topográfus nem leszel!
Szeged a Szerb határtól van 20 km re nem a Románánhoz!:))
De voltam már odaát az igazságot keresni!:)))
Szögöd azmá majdnöm kűűfőőd.. :D:D:D
Csajok ti átugrottatok már Romániába? Mármint ti szögediek..
Jelentem a palacsinta kész!
De csak pár darabot szoktam sütni,mert az biztosan elfogy!Mogyorókrémeset ettem,nagyon jól esett!
Hát valahol érthető, hogy vágyik egy fiúra is. :) Én is kislányt szerettem volna a fiam után... persze ez nem azt jelenti, hoyg két fiút nem imádnék ugyanúgy és ő is így van ezzel. De a fiú utáni vágy megmarad ahogy szerintem te is vágysz majd egy tökire Lilian után. :D De ha lesz még babátok én tutira veszem, hogy az fiú lesz, mert szerintem egy ilyen vagány csajnak dukál egy kisfiú mindenképp! :)))
Szóval nincs más teendő csak imádni egymást, szupi kis családdá kovácsolódni és akkor megérkezik biztosan a várva várt kiffiú is! ;)
Én nem szegedi vagyok!Makó mellet egy kis falu ez!
A világ végén.....
Na, megvan a palacsinta?
Kiteregettem mind a 20 fehér pelenkát, olyan jól néznek ki, ahogy lengedeznek a napon!
Én eretnek módon szeretek vasalni, már előre élvezem, ahogy szép egyforma kupacokat vasalok ezekből a pelusokból :) Na de azért a zoknivasalást én is kicsit extrém sportnak érzem!
Hát hogyne lett volna meghatódva!
Igaza van Porcnak,szerintem is pár napon belül szerelmes lesz a lányába,mint te!
Csak hozzá kell szokjon,hogy puncis!:))