2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
ht:
basszus, nem lehet már fincsi őszibarit kapni... ma tudtam csak elkezdeni a baracklevezést, ma vettem úgyahogy elfogadható barackot, de nekem spec nem ízlett, Gréti viszont nem fintorgott annyira, mint az almánál...
kaptam cégtől:
miaz,h.
kérelem fizetésnélküli szabadság megállapításra??
Sziasztok
Párom ma megkapta a H1N1 oltásra az igénylő papírt :)
Nah vissza olvasok pár oldalt
Egy percig sincs el egyedül
A babák többségével azért nem bírnak a szülei, mert a kicsi naphosszat unatkozik, semmi nem köti le, csak lófrál a lakásban, ezzel is játszik egy kicsit, azzal is játszik egy kicsit, de semmi nem köti le hosszabb időre, csak az, ha együtt lehet veled. Hát akkor miért ne lehetne?
Leginkább azért, mert neked nincs időd órák hosszat a szőnyegen rázni neki a csörgőt, tologatni az autót, építgetni a várat, neked sürgős teendőid vannak a konyhában, a fürdőszobában.
Hogyan is kezdődik az unalom? A házimunkától túlfűtött anyuka beteszi a kicsit a járókába (vagy a szőnyegre, esetleg a kiságyba, mert még nem tudja, hogy a kiságyba sosem teszünk játszani gyereket, mert a kiságy alvásra való, nem játékra), telipakolja játékokkal, majd gyorsan eltűz a konyha irányába. A baba ilyenkor hosszan utánanéz, majd beleveti magát a játéközönbe. te még a krumplit sem pucoltad meg, amikor őfelsége már kivégezte a játékhalmot, és hangosan reklamál. Ekkor odarohansz, a régi csörgőket kiveszed, adsz neki másik hármat, meg két zenélős kütyüt és száguldasz vissza a konyhába. Drága magzatodnak azonban csupán 5 percre van szüksége ahhoz, hogy ráunjék a játékokra és megint hangos nemtetszését fejezi ki. És ez így megy tovább a végtelenségig... vagy amíg fel nem adod a harcot és lelülsz vele játszani, az ebéddel meg lesz, ami lesz. És közben azon töpregsz, hol ronthattad el.
Pörgessük csak vissza az iménti film kockáit egészen addig, amíg le nem tetted a babát a járókába. Miután letetted, elmentél főzni, a kettő között nem történt semmi. Minek kellett volna? Egy kis párbeszédnek, melyben közlöd a csemetéddel, hogy most fontos dolgod van, azt megcsinálod és utána jössz hozzá. Talán 3 hónaposan még nem érti, de a hanglejtésedből érzi, miről is van szó, a hónapok előrehaladtával, pedig egyre inkább meg fogja érteni.
A másik pont: ne húzzuk a dolgot a végtelenségig! Ha olyan munkát végzel, amit babával együtt is lehet, inkább vond be őt is a házimunkába, amíg egészen kicsi, magad mellé ültetheted a hordozóban, később segíthet ő is keverni, pucolni, gyúrni, teregetni, porszívózni, törülgetni. Örömmel fogja tenni ezt, ráadásul kiváló fejlesztőeszközől is szó van, ami változatos mozgásformát biztosít a gyermek számára.
Nah itt vagyok..egyenlőre semmi gond....részletek napló.
Hunor remélem semmi gond nálatok sem!
valakinek nem volt olyan gondja, h a baba füle mögött kisebesedett? már régóta olyan Gréti bal füle mögött, olyan, mintha le akarna válni a füle:S
hétfőn tanácsadáson megmutatom majd dokinak
jajj, Nórcinak boldog hófordulót!
remélem, Zolikával minden rendben, ha lehetne, 24órán át az ember rajtuk tartaná a szemét, dehát ez nem megy, és tényleg, mi lesz majd később, amikor már végképp nem maradnak ott, ahova tettük őket...
Hunornak szorítunk, h ne legyen semmi baj!
remélem, Pancsi is rendbejött közben!
tényleg sorban írjátok, hogy láz, hőemelkedés, szüttyögés, bakker már kezdek pánikolni, mikor ér el bennünket is:(
sziasztok
előbb - önző módon - egy gyors kérdés: bp-iek közül valakinek nincs közel ez?:
H-1113, Bocskai út 134-146., ’C’ porta, 2. emelet, Carnation iroda
nyertem egy kutya/macska simogatókesztyűt, de csak személyesen lehet átvenni, nekem meg többe kerülne az odaút, mint a nyeremény... már több pesti ismerősömet is kérdeztem, de egyiknek sem esik útba...
Jesszus én észre sem vettem ezt abbeírást, mert persze mindig csak futtában olvasok, mert vásárolok....
Remélem már jobban vagytok!Nem kívánom senkinek!
De úristen mennyi ilyen lesz még...
Ha belegondolok Attilámnak keze-lába volt törve, nekem kezem.....és azon kívül még 1000 és 1000 kisbaleset, veszély,horzsolások........stb stb
stella: szorítok én is!és nagyon édi a táncoló hunor!!:):):))::):)
any: pepe iszonyatos erővel nyomja, vmi oltári sportember lesz sztem!:):)):):)::)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!