2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Nekünk dm-es van és mindig sasolok nehogy túl mélyre dugja, de azért volt már hogy könnybe lábadt a kis szeme meg köhécselt, mert mélyebbre ment mint szerette volna. :)
Ja és nem csak a gumis rész a nyerő, a másik végét is szívesen megszopogatja, megrágogatja. :))
Dorka üdv itt!
Uhhhh...nekem nem lenne szivem fölkölteni,de megértelek!
Lekopogom.......kopp-kopp
én szinte soha sem altatom Hunort,napközben is hagyom,hogy maga aludjon el,este meg már úgy megszokta a rendszert,hogy ahogy beteszem az ágyba,már teszi le a fejét és húnyja be a szemét....persze néha vannak kivételek,de nagyon ritka!
Délutánonként valami mesére alszik,délelőtt meg csak úgy magától!
De jó! :))
Amikor én akartam venni, bezzeg egy se volt a tv-n.
Viktor már befűtött a cserépbe 4 napja és meg lehet dögelni (ugye most már folyamatosan minden nap kell benne fűteni)
ma du 27 fok volt bent.......
Az nem jó,ha nem iszik.....a tápisaknak nem kötelező az ivászat?????
Én úgy tudom,hogy sűrűbben kell itatni azt aki tápszert eszik.......
Hát elég gáz, hogy nem jár a védőnő hozzád. Elvileg most a 6 hós státusz kell. A kajálással meg nyugi én is elég döcögősen indultam, de menni fog hidd el! Azért vagyunk, hogy segítsünk is egymásnak. Persze a védőnő is jól jönne már mint segítség ügyileg.
Mióta esztek almát és barackot ? És csak délelőtt ? Ebédre nem próbáltál már valami főzit ?
Az ivás nálunk is gond, de nem tudok mit csinálni ez van. De ti gondolom azért nyakaljátok a tápszert befelé és nem álltok meg 100ml-nél mint mi.
0-18 kg-ig jó!
Most még döntve és menyetiránnyal ellenkezőleg fogjuk bekötni!
Majdnem elfelejtettem írni, hogy nagyon szép az ülésetek! Lassan majd nekünk is kell gondolkodni, hogy milyet vegyünk a hordi helyett.
Na, jóccakát mindenkinek, Valakinek meg jó zórakozást (bár már gondolom lassan vége az előadásnak)!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!