2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
HÉDIKE!!!
BOLDOG-BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
BENI
oké... kívánnak-nak is jó lesz az! :DDD
A szüliNAP bűvöletében...
Hédike, boldog szülinapot kívánnap itten is Luluék!
Kissúlyú, császáros (aztán hirtelen már éppen maj'nem 10 kilós) babák rulez!
Hédike!
Nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!! :)
Jó éjt csajok!
Közben pótoltam egy-két kép-hiányosságot!:)
Ne is mondd!
Utálom Liptai Claudiát...
Hát akkor igaz, hogy mindenkinek vagy egy hasonmása a világban. De hogy ilyen kicsi a világ ???:DDD
Ja nekem meg olyan a hangom mint egy színésznőé. Mondta mindig egy ügyfelünk, de azt nem tudta megmondani kié :)
Anett,a cumis problémára egy tanács:
én elkülönítettem egy alvós cumit,a többit meg úgyis mindig megtalálja ha kell...:))))
Nem mondod!!! :DDD
Kamaszkoromban nagyanyámék jöttek haza nyaralásból azzal, hogy Balatonfüreden is ott vagyok... bár kissé idősebben... és ott Mónikának hívnak! :))))
Lányok segítséget szeretnék kérni. Tudom többször volt téma a nátha kezelése, de mivel nekünk még nem volt aktuális, nem nagyon tudom. Nem vészes még a helyzet, de már köhög Peti és folyik az orra. De még nincs bedugulva.
Adok most neki kalciumot és dupla c-vitamint. Este már adtam egy kiskanál Stodalt. Tudom van még a corazalya de mik vannak még amit ilyenkor be lehet vetni. Tudom írtátok de most persze nem jut eszembe semmi :))
:DDDDDD
nem én vagyok tuti.....
SSziasztok Lánykák!
Beninek, Noneszíítának hattalmas cuppanós!!
Bumbika bátyámtól triciklit kap, nővérem mindig titokban tartja, anyutól a bicóülés, apjától remélem pénzt....tőlem sanszos, h cipőt.
Medencét anyu akar neki nyáron mindenképp.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!