2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Köszi lányok az érdeklődést! Igyekszem tovább másolni a naplót, csak a kisasszony ám el van kényesztetve és sok időm nincs mellette.
Csak úgy mint Anett én is ezerrel dolgoztam az elmúlt években és nem voltam valami nagy netezős. Valahogy bele sem gondoltam hogy lehetnek ilyen fórumok. A kényszerpihenő alatt is dolgoztam, mert nagyon hirtelen kellett abbahagynom a munkát decemberben és több hónapnyi tervezett feladatot kellett elvégeznem ez alatt az idő alatt.
Nagyon örülök hogy idetaláltam, mert sokszor csak olvasgatni titeket és nem közbeszólni is szórakoztató :-))
szép estét
na,témánál vagyunk ismét:)
talán úgy már nincs is senki mint én:ugyanis nekem még mindig kib@szottul fáj az együttlét!
a napokban meg a méhem is fájdogál,úgyhogy doki lesz,akárhogy is nem akarom
öhöm,öhöm,hát így is volt(pironkodó smile),
csak tavaly év elején megbeszéltük,h.befejezünk minden bohóckodást és babát akarunk.
Hát azért eléggé ritkán volt nálatok az elmúlt időbe nem hiszem el,hogy neki az elég .....
Egyébként meg mikor elalszik szépen rá kell mászni és ennyi :)
ez tök szar lehet...:(
én tuti szeretőt tartanék, ez így nem egészséges, kisanyááám!!:)
háj!irtó álmi vok, nemtom mivan velem mostanában...
riett: őőőőőőőőőőőőőőőőrület ez a lyány!!!!!!!!!!!!
bakker!!!!! mászik-pápázik!!!!!!!egyemmeg!!!!!!olyan de olyan édi, és hogy pancsizikŰ!!!!!!!!!!nagggyon ügyike!!!:D:D:D:D:
pedig már nagyon rámférne az a vasalófiúska....:)
Én nyertem a hatoslottón 1055,-ft-ot!!! Qrvára örültem, ugyanis 3 év alatt egy db számot nem találtam el eddig!:)))
Most belehúzok és köv alkalommal meg lesz mind a 6!:DD
nem kéretrlen, én mindig kérek tanácsot.
de ő mindig fáradt, fáj a feje,hasa,csikis............rosszabbb, mit 1hisztis qurva, de hát ezt téptem, most szagolom.
azért elég húzós. na de ha nyerek a lottón akkor itt senki nem fog vasalni:-) na de nem ígérgetek, mert feszt mellé lövök:-(
nóri is elnémul és hatalmasra nyitja a szemét:-)
csináltam egy tök jó videót, nóri mászik-kúszik és dumál rajta...erre tesóm beszól a videó közepén, hogy "bakker mekkora bogár mászik nóri mellett a szőnyegen, nem egy csótány???" egy tücsök volt, olyan fekete, tuti beugrott a melegre, mert az uram sütögetett a teraszon és nyitva volt egy ideig a terasz ajtó :-) de nagyon jópofa lesz 20 év múlva, hogy csótányosak voltunk....
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!