2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
egész jo, akkor azt legalább bátrabban nyalhatja:)
Senki sem tudja azóta,h.hogy lehet picasa3ban vissza javitani?
Vagy olyan videó készitőt, ami mindent tud, magyar és vissza lehet benne javítani később is, azaz módosítani.
És éjjel Apa lesz a soros lefutkosó cumibedugdosó! Jessssz!
Mert mostanában azt játsza a "főnökünk", hogy torkaszakadtából üvölt, ha éjjel arra ébred, hogy nincs cumi az arcában....
Persze nem nagy ügy, lemész, azt' újra beépíted neki arcba... DEEE! addig egyszer kapj infarktust, mikor álmodból felver... a szomszédsággal együtt... tök sötétben támolyogj le, és ne ess le a galéria lépcsőjén... vágj át a szobán... Ne lépj rá a pakoláskor elhullajtott játékokra, mert sípolnak, zörögnek, vagy csak egyszerűen fáááááj.... találd meg a kiságyat.... (felesleges a lámpa kapcsolóját keresned, úgyse lesz meg!)... tapodasd ki, hol a gyerek - aki ezalatt 1000 decibellel folytatja a cumisiratót - ha megvan, találd ki, hogy a hálózsák melyik végén van a feje... találd meg az ágyában, a vándorlásai során valahol elvesztett cumit... dugd be vele a zajok kimeneti nyílását.... VÉGRE Csönd van! És most támolyogj vissza ugyanezen útvonalon a galériára, és próbálj visszaaludni.... szóval csupán ennyi vár éjjel Apára! :DDD
nem szabad pulcsi fölé tenni?
én csak azt tudtam,h.meg kell mosni, majd napon feltölteni.De gondolom pulcsi fölé rakás azért nem gyerebe, mert nem kéne másnak hozzáérni.De hát én folyton rakom előre ha fekve hátracsúszik.
Na, MiniPére is szavaztunk... nagyon menő kép!
ő legalább tényleg vicces... nem úgy, mint egyesek benevezve ott...
Holnap én is elmegyek. Megveszem a kockafaló elefántot és a tanuló kutyut. ( nagyszülőktől kari ajándék lesz Petinek)
Ma meg lőttem egy járássegítő kockafaló vízilovat :)
Nem minta járnánk, de majd fogunk :)))
Ametist mi úgy jártunk a tescoban mint Ti! ;)
Elmentünk megnézni a játékokat, mert mától akciós egy csomó minden és az FP (meg persze más) játékokhoz majd' kiugrott Benó a bevásárlókocsiból. :)))
Örülök nagyon, hogy reggel megnyertem neki őket olcsóbban.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!