2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
sziasztok!
Móni, ki írogatot, mit és hová?????
Szerintem magára érti... Lehet kettős énje van... Az egyik saját maga, a másik az EMO-s. Ki tudja... Ez csak tipp volt... IDIÓTA!!!!!
Biztos megbeszélte magával aztán végére kiírta :)
Én csak azt nem értem, mire írja, hogy "stem is hááh..."... Előtte nem volt negatív vélemény...
Jajj Hédike nagoyn aranyos, és milyen csokis?:)
Sziasztok!
Tudom hogy mondtátok már miről is van szó, de valaki felvilágosítana, mert csak sejtésem van, de kíváncsi vagyok, és nem emlékszem a linkre.Vagyis erre a p...ra, aki írogat.
Igazán nincs mit! Tényleg utálom az ilyen embereket. Bár le merném fogadni, hogy ez egy suttyó tinédzser volt... Ha Balázs ilyen lesz X év múlva, esküszöm fejbe lövöm... Na jó azt azért még sem, de egy biztos, kitérek a hitemből ha ilyen lesz.. Mondjuk azon vagyok, hogy ne ilyen legyen, ez majd elválik... Remélem értitek.
jajj, drága, épp most láttam, ari vagy:)))
ez van..mindenki maga dönti el.....
én nem ülnék előre(pedig nagyon rosszul vagyok hátul),mert bármi és akármi történhet menet közben.....
A "z" nem kell oda. Szóval helyesen: "Nálunk a Fisher Price...."
Nálunk az Fisher Price csiga a tuti nyerő. És az 3490ft újonan a TESCO-ban. Ha nincs még a lányzónak megéri szerintem:D
Én reagáltam! Ritka nagy p@r@szt, és ezt le is írtam. Névtelenül okoskodik, de aztán lehet hogy ő is csak gügyögni tud. Legalábbis a helyesírását elnézve.... Áááhhh... No comment!!! Úgy utálom az ilyen embereket!!!! Gréti különben tündéri:) Naponta szavazok rá:D Hajrá, hajrá!!!! :D:D:D
Nekem nem szeret Laura egyfolytában ülni sem ülésban, sem máshol ezért mindig hátul ülök vele, hogy szórakoztassam, egyébként makog és ki akar jönni:)
óóóóóhhhhhhhhhhhh jeeee itt süt a nap:)
Már dél óta itthon se voltunk csavarogtunk:)
nekünk FP krokodil nagyon bejött,mindig mikor ara járt meglökte és zenélt, meg a távirányítós autó, úgy mászott utána Zsombi meg Oli is mint a gép
én sem hátul ülök Damával, főleg, mert hogy én vezetek:))))) vett a párom egy pici visszapillantó tükröt, amiben Damárt látom, sőt ő is engem, így nem kell hátrafordulgatnom, elég veszélyes lenne:))) ha mind a 2 nagy jön velünk, akkor persze egyik mellette ül, de ha csak az egyik, akkor Dama lelkiállapotától függ, hogy hátraültetem-e a nagyot:))))
Amióta Zsófi kikerült a hordozóból, és előre néz, én sem ülök mellé.
Anett, ha jobban vagy, vagy valaki még csatlakozna Lemiékhez, akkor csak nyugodtan.
Hát 10 hónapos gyerekeknél annyira nincs lányos-fiús játék különbségek szerintem...babát ne vegyél mert az nem biztos,hogy érdekelni fogja :) A játék lehet jobb mint a ruha. Én lányom jól elszórakoztatja magát néha az f.p. golyókkal
Csajok!
10 hós bébnek, aki lány, 5000-res keretből mit ajánlotok venni???
Az elmúlt 11,5 hónap alatt kb 7 alkalommal ültem vele hátul abból egyszer azért mert anyós manusa elfoglalta az első ülésemet,a többi alkalom meg mikor hosszú útra mentünk és pl itatni kellet akkor hátra mentem megitattam majd vissza másztam előre. Én soha nem éreztem úgy,hogy hátul kellene ülnöm vele,ha olyan volt pár percre mellé ültem és ennyi. Meg azért nem szerettem volna ha megszokja,hogy mindig valaki ott ül mellette,mert ha párommal megy akkor sincs senki ott és az első ülésre nem lehet őt rakni, és így tök nyugiba nézelődik egyedül hátul.
mióta rendes gyerekülésünk van, én sem hátul ülök, mert a feje mellett úgy belóg az a védő támla, hogy úgyse látnám, viszont ha eléje ülök az anyósülésre, jobbra hátrafordulva tökéletesen rálátok, meg a jobb első visszapillantóból is:))
jaja, azért nem is reagáltam rá... ha már itt névtelenül írogat.
Ráadásul milyen primitíven ír! ... Megint beírtam (most neki), de nem engedte fel a rendszer... Úgy látszik, egy IP cím = egy hozzászólás...
Ajjaj... ne is mondd!
Elég hülye hajnalunk volt... 2x is úgy gondolta, hogy senkinek sem kellene aludnia tovább... az egész kerületben...
Így úgy bealudt, hogy csak 10-kor ébredt fel. Így csak délután megyünk Krinyáékhoz.
miért nem hátul ülsz vele?????
Sziasztok!
Útálom ezt az időt.......főleg sikítva hisztizős gyerekkel.......:)
Lehet, hogy fel is töltött, és pont azért fujjogja le a többit... Én a negatív szavazatokat sem értem... Minek? Úgyse csak az fogja leszavazni, akinek "nem tetszik", hanem az is, akinek "érdekből nem tetszik", mert ő (az unokája, egyéb ismerőse) is be van nevezve... Az ilyen megtarthatná, amit gondol magának.
További ajánlott fórumok: