2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Na akkor reggelt!
Babum aludt (2-3suor kelt, de csak mert kiesett a cucli)anya meg 2 után aludt el... Addig forgolódtam, meg járt az agyam, milyen szar karácsonyunk lesz...
Na, Lemi, ez a köcsög démon, csessze meg!!!!!!!!!!!
Én is elkezdtem tegnap az átváltozást!!!!!
Ma fáj mindenem,de rádolgozok hamarosan!!!!!!!
nem akar a saját szakmájában bármi jó neki....
hihetetlen számomra, hogy ennyire nincs meló pesten, itt vidéken mindenki abból áll ki, hogy bezzeg pesten 2-3szor annyit keresnek, az eszükbe sem jut, hogy ott se mézeskalács az élet...
Jó reggelt!
Mi is kitettük a karácsonyi dekorelemeket. Bár mi elég diszkrétek vagyunk, itt-ott egy-két csillagocska, rénszarvas, az ajtón karácsonyi ajtódísz, az asztalon adventi koszorú. A konyhában illatgyertyák, és kifújt. Bár gondoltam rá, hogy valami karácsonyi matrica kellene a gyerekszobába is. Hédinek már mindig karácsonyi és mikulásos dalokat énekelgetünk, meg azt is szoktunk cd-n hallgatni. Vasárnap este meg együtt meggyújtottuk az első gyertyát és együtt néztük. Bár szerintem a gyerek még nem vágja ezt a karácsonytémát, de majd jövőre már tudni fogja:)
Dia,én nem vagyok elkenődve....inkább dühös vagyok és nem tudom kezelni a helyzetet,de kis manómra nézve mindig mosolygok és ez a lényeg.
Mellette nem szabad szomorúnak lenni,Ő még ne érezze mi az!!!!!!És nem is tudnék,hiszen ha ránézek benne látom az életem...................
Lemi,basszus.....kell 2 nagy füles??????????
meg ne hallajak ilyet mégegyszer,még gondolatnak is rossz!!!!!
Te hatalmas felelősséggel tartozol a Gyermeked iránt,fel kell nevelned hello!!!!!!!!!!!
És sehogy még sosem volt!
Nyugi,ügyesek vagytok és találékonyak,biztos vagyok benne,hogy nem viszik el a házat a fejetek fölül!
Ám ha minden kötél szakad nem muszáj a férjednek a saját szakmájában elhelyezkedni,néha föl kell adnunk magunkat,hogy élni tudjunk!
Meg ne hallajak ilyet még egyszer......húúúúú,most nagyon mérges lettem!
Mi is hasonló helyzetben vagyunk, csak mivel saját lakásunk nincs, azt nem tudják elvinni! :) :(
Nem szabad feladni, most már ott a z a gyönyörű csöppség. Tudom, hogy akkor, abban a pillanatban elképzelhetetlen a kiút (jelenleg mi is így vagyunk, próbálunk/ próbálok én) valami megoldást találni. Sokan nem tolerálják, vagy legalábbis nehezen értik meg, hogy a nőnek kell visszamennie dolgozni, de SAJNOS ezt a világot értjük!
Most tessék meginni egy kávét, és újrakezdeni!!! Igenis szem előtt kell tartani, hogy ott az a szépség!!!
Kitartás, puszi, és hidd el, mindannyian szurkolunk, hogy összejöjjön.
Ha gondolod, és támpontokat adsz, szívesen nézelődök "üres perceimben" neten az Uradnak...
Jó reggelt!
Brrrr......2 óránként volt ébredés miután lefeküdtem.....
Jó reggelt!
Ne legyetek letörve,fel a fejjel.
Na, Diának már megírtam, elmegyek aludni, mielőtt grandiózus atomrobbanást hallanátok Pest felől... Akkor megy majd szét a fejem, annyira fáj, hiába vettem be az Algoflexet...
Jó éjt Mindenkinek...!
aki még bizonytalan mit adjon karira pl nagyszülőknek:
az A5ös méret 1500ft olyat is lehet kérni, nézzétek a kérdés-válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!