2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
katyi há úrinőőőőőőőőő nem jár turibaaaaaaaaaaaaaaaa:)
na most kapok a fejemre:))))
De nincs itthun a Zuram, nincs kit bacogassak
remélem némi protekcijjjjjjjjjjjjom nekem is van.
egy hajas változat rendel, kösziiiiiiiiipuxiiii
mi se!sőőőt, most hogy megakarják hurcolni a patikust,aki nem rendelt a gyógyszertárba,amikor senki nem is akart venni.....kicsit olyan megint mintha csak kötelezni akarnák föntről a népet.Érdekes az nem cikk, meg hir,hogy halason már a 2.ember esett le a kórház valami lépcsőjén és meghalt, 1ik öngyilkos másik lehet....
most csak az hir ha valaki tüsszentett a meghalása előtt.
Eddig is haltak meg rengetegen tüdőgyusziban, mégsem fujták fel. Meg eddig is tettek el lábalol csecsemőt és szülő nőt is, csak nem fújták fel.Eddig is a min.20 meghalt biztos,csak basztákse mondani.
Azt mért nem mondják,pl.itt hoxán is majdnem minden fórumban van kismama akinek meghalt babája...ez nem járvány, pedig katasztrófális élmény...
Én is úgy tudom, hogy hazahozhatom a fertőzést... de csak addig "maradhat nálam" amíg alaposan kezet nem mosok... Így arra még mindig nagyon ügyelünk...
De én még a tömegközlekedésen is igyekszem nem kapaszkodni, hanem szép széles és kiegyensúlyozott terpeszben állni és a lefékezett babakocsiba kapaszkodni... Bár még így is rátüsszenthet valaki.
na ez nálunk is így van.
minek játszom az agyam...ugyan máááááá....
De ha leejti a gyerek a kanalát a földre anyós 100adszorra is megmossa, pedig 200szorra is direkt dobja le kölök.
Na, ideértem... de bőbeszédűek voltatok ma! :)))
MINDENKINEK köszönjük a köszöntést, aranyosak vagytok! :)) :*
Anett:
Én 10 ujjal gépelek :)).... /2-vel nyomok, 8-cal keresgélek leosztásban/ :((
Riett...
Nálatok is egy élmény lehet a baba oldalán feküdni... fejbeb*sz, leordít, kitúr... Hmm... :)) Nem mintha Lulu jobb lenne, azt hiszi ővé az egész ágy...
Oltásról:
Hát, megtudtam, hogy ma az a kismama ismerősöm is beoltatta magát, aki eddig kb mindennap küldött egy oltásellenes emailt, és harcosan oltásellenes volt... hmmm... Mondjuk nekem már mindegy. Egy hónapja be vagyok oltva... (Nálunk is ingyenes volt, pedig Luca akkor már 8 hónapos volt... És Apának is ingyen adták. Bár mondjuk én a pajzsmirigyem és az asztmám okán is ingyen megkaptam volna... Különben normális háziorvos ilyenkor azt hazudja a dokumentációban, hogy a gyerek 5 hónapos... Hallottam már ilyet is, és akkor ténylegesen ingyen oltanak. Sőt, én a normál influenza ellenit is megkapotam ingyen a Luca miatt - pedig azt nem is kértem...)
Na ezzel tisztában vagyok.csak azt nemtom hogy mit hogy csináljak,h.ne legyek folyton dinka, meg mit mondjak neki,h.változzon vmi. Mert mindent rám hagy, nem szól semmit.
Válaszai:
szeret, velem akar élni, nemakarja,h.elmenjünk, nemtudja mi a megoldás, nincs ötlete, nemtudja mér nincs kedve, kíván(perxe ezt a mellkelt ábra nem mutatja sosem) stb
halványlila gőze sincs,h. mi bajom van folyton, mikor szerinte minden rendben.Tehát lehet,h. az én agyammal van gond.....én nem mondom,h. nem
én így gondolom:attól mert valaki be van oltva még hordozhatja a vírust!
és ezzel mindent elmondtam!
Nah most meglepődtem ..azt hittem ti oltattok.
Megnyugtató,hogy nem én vagyok az egyedüli felelőtlen ember itt :)
telihold van még?
egy szem gyermekem nem akar aludni...
ringatás, ínybekenés, tisztábatevés, pukizás, szopi kipipálva... Öreg néne kétszer végigmesélve és még mindig leseget a szempillái alól... de legalább már nem akar mindenáron a hátára fordulni. talán kezd álmosodni
Meg ám... itt a zombi osztag feje!
Megyek, megnézem, mi történt itt a normális. élő emberekkel!
Én is lépek, bár láttam már Emese is megérkezett.
Jó éjt !
Én is mentem...
Pussz Nektek!
cukin írtad, de nem tudom melyik ez, nem nagyon járok duriba, még az egyetem alatt voltunk a barátnőmmel többször de valahogy sose találtam semmi jót.
nonónak nem veszek semmi ruhát b@sszus, mert tele vagyunk:-) de aranyosak vagytok, hogy szóltatok. most a hógömbre izgulok. ma még volt babalátogatónk és egy tündéri micimacis kari szettet kapott nonó, sapi, rugi, előke, nagyon édes.
Kösziköszi!!
Jaja C&A teli van Dia micmaccal!! Beninek is vettem pulcsit, majd naplóba berakom, de csak hnap, mert gyerekem felébredt és igényt tart rám! :)
JÓÉJT!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!