2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
vizet én nem pohárba már kancsóba, meg vödörbe öntözök, de nem érdekli.
Az hogy beszélek róla mással persze hogy zavarja,azt mondta már, de mondtam,h. vele meg nem lehet, mert én beszélek,ő hallgat...
Utolsó éjjel volt, és a szállodába azzal voltak elfoglalva, hogy ugye még nem megyünk. Ja csomag nélkül, biztos féltek, hogy nem fizetünk.
Apa öltöztetett föl is, meg vezetett, mert annyira fájt hogy a másik szemem se tudtam kinyitni....
Az ügyeletes orvos még egy órát aludt a klinikán mire előkerült.:)
Ja nálunk is engem zavar a sok háj, de ezen változtatok!!!! Apa örült a kosárméret változásnak.
De hogyan így? Bakker hogy lehet így tornázni, most hogy tegyek fogadalmat?
B.Ú.É.K. csajok:)))
Monik, ez nagyon gáz, gyógyulj meg hamar:(
Hát sajna én mikulással zártam az óévet és kezdtem az újévet, de majd pár nap múlva bepótoljuk:))
Eléggé fáj. Óóó én mindig alakítok vmit, akik régen ismernek sztem nem lepődnek meg. Lényemből fakad, vagy nem is tudom, de evvan. Férjem is megszokta már.
Nászúton pl. éjjel a szemészeti ügyeletre kellett menni, szaruhártya sérülésem lett, azt mondta a dokinő hogy olyan volt, mintha szikével vágták volna. Pedig akkor éjjel 3-kor aludtunk és arra ébredtem, hogy elviselhetetlenül fáj a szemem. Szóval velem a lehető leglehetetlenebb szitukban is van vmi. Sose unatkozunk.:)
Én alapból jobban igényelném, de mikor már látható pocakom lett, megszűnt a dolog, kérte, hogy fogadjam el, hogy így, hogy a fiunk a hasamban van, nem megy. Aztán valóban sok maradt rajtam, plusz jött is hozzá, és azért.
Próbálom elfogadni, marha nehéz, és teszek érte. Ha akkor sem, akkor... Nem tudom...
Szeret, tudom, érzem, csak ezért tudom elfogadni (?).
Talán az zavarja nem, hogy strigulázni kell.
De rossz is volt nálunk mikor az inszemek miatt, hol kellett, hol tilos volt, mint vmi futószalag, néha elröhögtük az egészet.
Mondjuk mi se erőltettük nagyon szülés óta, na de majd idén.:)
Hát ti milyen dilisek vagytok!!:DDDDDDDDDDDDd
DE: az ötlet jóóóó!:))
A 0-tól jobb az 5.
Én most megvárom, míg lefogyok, ha akkor sem, akkor...
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!