2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
baxxus ezt konkretizálni kéne.....de valami hasonlót gondolok én is:)
Ja itt vagyok kicsit, örültök??
:D
semmi gond nincs azzal,h nem akarsz másikat (néha én is úgy érzem,aztán mindig győz a másik felem)van pár ember a környezetemben,akinek nincs tesója és olyan is akinek van......szeretném ha Hunornak lenne tesója!
anyun látom sokszor,hogy se kutyája se macskája rajtunk kívül........
ja én is így mentem férjhez :-)
majd szólunk, hogy hol a gyűrű :-DDDDDDDDDDDDDDD
vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
szorítok.
hmm mi ilyet kaptunk ajándékba, de akik hozták az egyik kissrác még akkor nekiszaladt vele a kandallónak...sajnáltam mert nagyon tetszett nonónak (bár mi nem :-)
ja ezt még nem is írtam csajok, két gyerekkel voltak, 4 és 2 évesek, anyuka első terhesség első percétől otthon van, a kölkök égedelem rosszak, amikor elmentek egy tábla milkát töröltem le a kanapéról, meg az étkezőszékekről, még jó hogy bőr, ha vmi textil lenne tuti kész lettem volna. nos úgy ugráltak a kanapén, az asztalon, a mindenen, hogy én kész voltam és a szülők biztatták őket, meg mondták nekünk, hogy ugye milyen ügyesen másznak? feszt azt lestem, hogy mikor esnek rá nórira aki a járókában volt, de arra is másztak fel, meg rohangáltak 100km/hval...neki a kandallónak, játék kiégetve, a babaszobában leszedték a falról a katicákat, összecsokizták a falat, anyuka a caros pelenkát (2 éves gyereké, nem bébikakaszagú jelzem) ott hagyta a pelenkázón, egy karnyújtásnyira volt a pelenkakuka...és még sorolhatnám, 2 órát voltak itt, mi kb 10et öregedtünk csabival...és totál ki voltak akadva, hogy amikor nonócska másfél éves lesz megyek vissza melózni...bezzeg náluk anya otthon lesz a kicsi 5 éves koráig...hát nem bírtam ki és megkérdeztem, hogy MINEK, mert a gyerekeken nem látom, hogy annyira nevelve lennének, hiszen carnak az anyjukra (nem mintha különösebben rájuk szólt volna).....hát nem most jönnek legközelebb az tuti, pedig nem akartam megsérteni, mondtam is neki, csak nem látom az értelmét, másrészt ők meg akartak sérteni azzal, hogy én minek megyek vissza, a nőnek otthon a helye az apa szerint.... fúúúúúúúúúúúúúúj, de utálom az ilyen pasit, pedig alapjában jó fej, most kibújt a szög a zsákból :-)
Megyek én is.
Jó éjt!
Jajj, de irigyellek!! Alig várom, h újra bébim legyen...
de csak ésszel!!De azért remélem, mire Beni suliba megy legalább tervben lesz a kistesó...szal min még 6 év...
Na megyek, aludni...
Pussz, csajok
Mi egyébként is 4-5 évet terveztünk.
Mire készül suliba, itthon tudjak vele lenni.
Na meg ki akarom, önző módon, Benit élvezni... :)
hmm...nekem nincs munkahelyem már.....felbontottuk a szerződést(hála az égnek)
hát ha minden úgy megy,mint Hunornál aki 3hét alatt jött össze,akkor tudok pontosan tervezni:))))
aha....ha nem szopizik már Hunor.......2 éves lesz mire megszületik,az szerintem a legjobb.....
+ 1 évvel pont akkor kezdene oviba,azt nem szeretném,meg attól nagyobb korlülönbséget sem.....
Én lánykám 80%-ba a jobb cicit használja (ő fekszik középen az ágyba ) így abba jobban termelődik még a másikba csak "possad" a tejcsi.
Én is jobb kezes vagyok és a jobb cicibe mindig sokkal több volt.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!