2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Szuriba?
Nekem ilyen innibe való csepegtetős összehúzót adtak.
Te biztos jó érzéstelenítőt kaptál....
Nekem a boltíves résznél szakadt és szegény szétkaszabolt nunimat még jól szét is feszegették,hogy rendesen odaférjen és lássa a doki és szintén vagy 30 percig varrták, a külső varrás az már semmi volt.
:) És gyerekecskének milyen lett?
Nálunk úgy van
Én A- párom A+ lánykám A+ lett
ezt én is így gondolom. így is ki voltam amikor megláttam nonó mekkora. sose értem meg hogy jött ki.
:-D
Ez tök jó :)
Én lánykám meg tudatosan veri szét az emberek fejét :)
csajok elfelelejtettem írni, hogy a gyerekem add puszit! jó nyitott szájjal, de egyértelműen puszit ad, és tök tudatosan
nyújtja a két kis kezét, megfogja a fejünket, és elfordítja, majd az arcunkra add egy nyelveset nyitott szájjal, és közben összecsukja a kis száját, majd elenged minket. igaz még szóra ritkán adott, inkább olyankor mikor kedve volt hozzá, de nagoyn sokszor, ksi édes
Én nem remegtem...
Hát ha vágni kell akkor vágjanak,most gondolj bele vágni kellene,de te nem engeded aztán szépen össze vissza szakadsz .......
Én mondtam a dokinak ha vágni kell vágjon csak bátran és hát kellet is,mondjuk arról nem volt szó,hogy manó belülről is szakítani fog.
na erre én is kíváncsi vagyok!Kicsi baba mellett a tied is megteszi.....a részletes számlán tudta barátnőm is lebuktatni a férjét. bár elég gyanus volt az is,h. a 2-3ezres tel.számlából lett neki 18ezres.Meglepődtem mikor mesélte, mert mindig annyit mondott a párja telcsitn v.sms-ben,hogy ok vagy ja.
A poén hogy a 3.barátnőnk is úgy meglepődött ezen,mint én, aztán kiderült hogy a 18ért őt hívta, minden nap......
Én két napig remegtem egyfolytában...mondjuk a szülés előtt levettek rengetek vért, mert ritka a vércsoportom és kértek, h legyen a kórháznak...
Amúgy nekem az aranyér fájt piszkosul. kb 1.5 hét volt, mire rendesen mentem.
szülésnél én is repedtem, a méhszáj sem tűnt el teljesen, azt is varrni kellett, ott nem tudnak érzésteleníteni. Szerencsétlen orvost 1.5 órán keresztüól szidtam...pedig olyan kedves kis doki. :(
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!