2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Ne szórakozz, miért üldögéljen, ha már állni is tud? :DDD
Édi pofi!
Most olvastam, hogy ilyenkor jönnek rá, hogy felülről nézve minden másabb... :)))
mondtam neki, hogy ez sok aerobikos órát fog maga után vonni, de tojik rá és nyomja a zsemlét. de ma jó kislány volt mert evett husi levesből répát+krumplit, meg sült halat is, meg babajoghurtot...zsemlét ma csak két-három falatot, ha a hajnalit nem számolom... zsemlekirálylánynak hívja a nagyapja is már...
én még nem adtam neki túró rudit, de túrót már kéne vmi gyümivel.
Hát, de megnézném Benit! :)))
Luca meg ma jött rá, hogy kell ülésből visszatérni hasra... Ehhez csak néha kellett olyan bénán próbálkoznia, hogy egyszerűen kamikáze módon hanyattvetettte magát hátra. Az fájt! Estére megokosodott, és már ovatosan csinálja, és előrefelé... :))) Tanulékonyak ezek a bébik! :))
Jajaja...Benikének is csak az kellene, amit nem szabad.
Kipróbáltam a kölesgolyszlit...nagyon viccesnek találja a gyerek, ahogyan roppan az ujjacskái alatt.
Sziasztok!!
Benike felállt a kiságyban!! Úgy néz ki, mint egy rossz részeges...becarok a röhögéstől. de kb 1 perc után elengedi a rácsot és borul...ill elkapom.
Hali!!!!
Imádom azt az állapotot, amikor éppen nem fáj a foga... mondhatnám két fog között, közvetlen fog után... Fél órája alszik, és úgy aludt el, hogy meg se nyikkant... Csak néha kivigyorgott a rácsokon.
Higgyétek el, az elmúlt néhányezer (-nek tűnő) este-éjszaka után tudom értékelni ezt a nyugalmat... De a többi foga is megduzzadt már fent... ajjajjjj! :)))
www.udulesicsekk.hu
A pályázat 01. 31-ig leadható, ha valakit érdekel.
azaz a túrórudibaaaaan......
CSak a röhögéstől nem tudtam írni! :)))))
Jesszusom!
Hapik vannak a túrórudidibaaaaaan?
És én eddig már mennyit megettem belőlük??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
én igen...fini:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
(léna kapott egy hapit a közepéből 1x, bejött neki)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!