2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Nekem is szép emlék mindkét szülésem :)
A Hédivel már úgy mentem hogy tudtam mire számíthatok. Olvastam Culko-t,hogy a gáz tök jó volt és úgy mentem szülni hogy az első kérdésem az volt a dokihoz: van gáz? Jót mosolygott :D
Az én férjem nem mert beleszippantani,mert nem tudta hogy milyen hatással lesz rá. De kíváncsi volt nagyon...
Nekem viszont tényleg nagyon szuper volt :)
Szívesen szülnék én is még egyet,de már lehet hogy nem fogok...
ahogy Kinga írta,minél előbb túl akarok lenni rajta......
sajnálom,lehet ez rosszul hangzik,nem teljesen így értem,de ezt nem tudom máshogy elmondani.....
Nekem sem maradt negatív élmény a szülés, bár iszonyatosan fájt. (De, hát ez nem ujság, hiszen mindenkinek nagyon fáj) Én egészen gyorsan túl voltam rajta (4 óra hossza) és egy hang és könnycsepp nélkül végig csináltam. Utána pedig miután összevartak, olyan volt, mintha semmi nem történt volna, felkeltem és bementem a szobámba.
Mindenkinek azt kívánom így szülje meg a második babát!!!
Hát engem még 3. nap éjszaka is rémálmok gyötörtek és teljesen leizzadva ébredtem...
Szeretnék én ám tesón csak aztán eszembe jut a szülés és még a szextől is elmegy a kedve 2-3 hónapra.
Én olyan kíváncsi lennék, hogy mit csináltam volna, ha fáj!
Mert amíg ott vártam a sorsomra a szülőszobán (szerintem vajúdó volt, dehát, ha azt mondták "megyünk a szülőszobára", akkor el kellett hinnem nekik), hát, elég brutál hangokat hallottam másik szobákból... nem is kiabálás volt némelyik, nem is sikítás... hanem ezek keveréke, meg morgás... fúúú, a hajam égnekállt. Olyan kor kezdtem el én is félni, és érezni a rossz sorsomat...
Én is szülnék, sőt én már másnap újra szültem volna... Na majd ha nyerek a lottón, szülök még vagy 3babót:D
Amúgy sajnálom Stella, hogy negatív emlék maradt. Lehet a következő baba megszülése/megszületése majd változtat ezen.
:D:D:D
Én nem kiabáltam, nem szívtam gázt, én aludtam perces fájásokkal:D:D:D:D:D Lazán:D Úgy rázott fel a dokim, hogy szülünk, nyomnom kéne:D:D:D
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem értem az összefüggést, bocsi :)
Ha negatívan él miért hamar akarod a másodikat ?
Én bármikor mennék újra szülni :) Tudom halni készültem szülés közben,és erősen segítségért kiabáltam, de bármikor és többször is végigcsinálnám. Mind ezek ellenére nekem csak pozítivan jön elő a szülés és a klinikán töltött pár nap.
Apával a napokban sokat beszélgetünk a szülésről és valahogy mindig röhögésbe torkollik az egész :) Persze mert én haza akartam jönni szülés közben :DDD Hát elég hülye voltam :DD Na meg együtt szipkásztuk a gázt:D Apának is nagy élmény volt :)
Én már holnap mennék megint... bár nekem semmi nem fájt, lehet azért ilyen nagy a szám... :))
Csak azt garantálja valaki, hogy legalább 8,5 hónapig tart majd legközelebb! :))) Na ja, ezt senki sem tudja... :(
Hunor fél 11 óta alszik,bezzeg most hiába mászkálok be hozzá,nem ébred föl semmire...
remélem nem lesz beteg....
ez a kérdés nálam kimaradt
szóval igen egyedül voltam, de nm vettünk VIP szobát, mert elintézte nekem a dokim az elkülönítőt, ha nem lesz beteg kismama maradhatok benne, hát jó dolgom volt
tv nem volt, sima kórházi 2 ágyas, ahol egyedül voltam
:DDDDD
bennem még nagyon élénken él a szülés minden egyes pillanata!
amíg kicsit nem homályosodik, addig nincs még egy béb, az tuti!:))))
de ha lesz, úgyis nektek szólok kb olyan 10-nek!:DDDDDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!