2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
De, ha jól emlékszem neked is volt egy vetélésed Nadin előtt és gondolom akkor kaptál te is Anti-D-t, ezért Nadinnal már nem lehetett gond ilyen téren.
Vagy rosszul emlékszem???
Csak az számít,hogy RH-.Egyébként meg ha majd termelne is a szervezeted ellenanyagot se kell kétségbe esni orvosolni tudják,ami ritkán fordul elő az ellenőrzések miatt,hogy kritikus legyen az állapot ,de arra is van megoldásuk :)
Egyébként akkor már megjegyzem,hogy én szintén A RH- vagyok és Nadin mint Laura A RH+
Blankának, Eszternek és Grétának Boldog Születésnapot!:)
Tina & Dancsi
Az én lányom is a fele mennyiséget eszi meg, mint 2 hónapja. Nem is nagyon hízik, de nem tudom megtömni őt, gondolom elég neki.
Bár Laura soha nem volt nagy evő, és én is mindig parázok, hogy keveset eszik...
sziasztok!!
mi is kidöglöttünk.....Bumbika 39 fokos láz+takony....nekem takony, torokfájás....:((
ésssssssss megmértem a "lázamat", 34 fok!!!
ez már hipotermia!!
CSajok ha máér igy felpörgettem magam intéznék egy körkérdést:
Azon lányok közül akinek A RH- a vércsoportja és a terhesség előtt nem kapott Anti-D-t, volt olyan valaki akinek termelt ellenanyagot a szervezete?
A RH+
De, szerintem azért nem volt gond a terhesség alatt, mert Laura előtt volt egy vetélésem és akkor kaptam Anti-D-t
A szüléskor is kellett volna, de sajnos elfelejtették...
Hú, tiszta ideg vagyok ha csak belegondolok, hogy egy ilyen apróság miatt izgulhatok végig majd 9 hónapot, hacsak elnem vetélek
Akkor lesznek ilyen hóbortos időszakok????
ilyenkor tépem a hajam mert nem akar enni!!!!
sziasztok
Dancsi is alig eszik mostanában...sorra jönnek a fogai...egy hete meg hányt, csak cicizni akar...néha egy kis főzelék...rudi...kis baba keksz...gyümipép...krumplis tészta anya tányérjából:) hízni sem nagyon hízik...de a gyerekorvos azt mondta ne parázzak:)
S.O.S.
Mostanában alig akar enni Gréti,mit csináljak hogy többet egyen?Kenyeret szinte már meg sem eszi pedig eddig evett vajas kenyeret is,de egy pár napja kiköpi az ételt????!!!!!!
Én csak ezeket kaptam :
Ri-Lac Oxytocin inf.,Oxytocin inj.,Ergam,Rricinus,Anti-D
De ez kedvenc részem a zárójelentésekből: utasításokkal ellátva távozik.
Aztán soha senki semmit nem mondott nekem.
Én 2 injekciót kaptam. Egyet ami gyorsította a szülést, a másodikat akkor kaptam amikor vart össze a doki.
És nekem nagyon nagy szívfájdalmam, hogy az ANti D-t efelejtették beadni.
Magamat is hibáztatom, hogy miért nem szóltam, hogy : " A RH- a vércsoportom adjatok anti-d-t! "
De, ott a nagy szülésemben elfelejtettem, bár nem is az én dolgom figyelmeztetni a nővért vagy a dokit, de mivel nem tettem meg, nem is kaptam:(
CSak sajnos az a gáz, hogy a következő terhességet végig izgulhatom, mert ha nem az én vércsoportomat fogja örökölni a baba, akkor vagy elvetélek a 12.hétig, vagy folyamatosan termelni fogja az ellenanyagot a szervezetem... na ezt nem részletezem, hogy milyen esetek alakulhatnak ki.
Mindez azért mert senkinek nem tűnt fel, hogy A RH- vagyok.
Hát ilyen az egészségügy...
Isten éltesse a szülinaposokat!
És mi is köszönjük a köszöntéseket :)
Anett énis ennyi szurit kaptam mint te plussz fájdalomcsillapító szurit is kaptam 3 napig utánna csak gyógyszert,anti d-t is kaptam tiszta pötty volt a fenekm,de nekem nagyon jó volt az egész én úgy éreztem magam a kórházban,minth vmi szállodáan lennék,mondjuk az is rátett,hogy anyukám ott dolgozik ismertek és nagyon odafigyeltek rám.
Dia nagyon durva a napi 20 ezer pesten ahol ott alhat az apuka az napi 10 ezer.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!