2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Ma voltam dokinál, ott a manó, kb. 7 hetes, most különböző vizsgálatokra küldött el, utánna védőnő és így megyek 3 hét múlva vissza. 12 hetesen lesz a vérvizsgálat ami ha minden rendben lesz kiváltja a magzatvíz vételt.
Ma voltam a legrossszabbúl, egész nap émelyegtem,remélem holnap jobb lesz.
Sajnálom bettike, de ne add fel!
Köszönöm a bíztatást!Remélem igazad lesz!
Ha ezen túl leszünk,megyünk és utánajárunk,hogy mi az oka,és hogy mi kell hozzá,hogy végre kihordhassak egy babát.
És egy nap van köztünk:), nekem 23.-ára számolta az UH a szülést:).
Úgy terveztem én, hogy január végéig dolgozni fogok. Egy hátránya van, a táppénz összege, de legalább benn a munkahelyen nem idegesítenek.
Szia!
Én Meforalt szedek, egy hónap alatt belőtte a ciklusomat és babás lettem. Szintén a 12. hétig kell szedjem.
Azért is kérdeztem Bo.bettikétől, mert egyre inkább úgy tűnik ez az oka nagyon sok vetélésnek és ha nem vagy erőszakos, nem jársz utána nem vizsgálják. Nem mondom, hogy mindenkinek segít, de azért az sokat mond, hogy elég sok olyan párnak sikerült spontán baba/vagy a lombik végre megtapadt - több sikertelen lombik után - ahol ezt felfedezték és kezelték. Persze nem mindig ilyen gyors a siker, attól függ milyen állapotban van a szervezet.
Én csak 1-2 naponta 1 szemet, de mikor beültetésem volt asszem napi 3*1-et vagy 2-t kellett.
Állítólag jó a görcsökre, és a hányingerre is.
Köszi, te szedsz?
Emlékszem nekem régebben nem kellett pedig még akkor dolgoztam is, de ez a terhesség a legrosszabb, ha lehet ezt mondanom. Ezzel nem tudnék melozni, annyira rosszul vagyok.
Kedves Betti !
Sajnálom ami veled történt. :(( Szerintem sokan ettől rettegünk míg el nem telik a bűvös 12 hét.
Felháborítónak tartom azt, hogy neked ez már nem az első és nem adtak neked semmilyen terhességet erősítő gyógyszert.
...sajnos pénz nélkül ez se megy !!!
Légy erős, egyszer el jön a Te picikéd is!
Bettike!
Itt is tényleg nagyon sajnálom!
Én 2 naponta hányok, már olyan rossz, pihengetek.
Igaz még dokinak nem mondtam, de szerintetek lehet Magne B6-ot szednem, ha keményedik a hasam?
Szóval nem csak engem szorítanak a nadrágok, így a 8. héten. Ami reggel még jó, du. már szorít. De sztem még nincs akkora pocakom, hogy vegyek kismama nadrágot, vagyis azt hiszem.
Ma voltam nőgyogyinál kiírt veszélyeztetett terhesség miatt táppénzre (2 hetente kell hozzá járni), holnaptól itthon leszek. Ami erős túlzás, mert mennem kell a Kaáliba, a védőnőt fel kell fedeznem hol van, az ekcémám miatt a bőrgyogyihoz és a vérvétel eredményért, megvan a heti progi.
Szia!
Nagyon nagyon sajnálom...
Persze, én is magánba járok, mert a közellátás szinte minősíthetetlen. Jó lehet, hogy vkinek van róla jó tapasztalata. Eleinte nekem is az volt, de aztán nagyon megváltozott a véleményem. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a dokira, korrekt áron dolgozik, szuperül felszerelt rendelője van és nem futószalagon mész nála. Persze sokan járnak hozzá, de mégsem érzed magad tucatárunak.
A császárt Te szeretted volna?
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!