2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Szia!
Szuper, akkor most egy ideig neked is lesz nyugalom:))
Sziasztok!
Én most kaptam egy papirt a down szűrésről,de csak annyit tudok,hogy önköltségesw.De mit takar?Milyen vizsgálat?Vérvétel vagy uh?
sziasztok!
most értünk haza a dokitól, minden o.k., lubickol a bébi és jól van. nyaki redő 1,3mm; BPD 20mm; CRL 55mm.
üdv mindenkinek
Sziasztok!
Megjöttem a 12. heti UH-ról. Minden rendben volt. Nagyon aranyos a babám, férjem most látta először és órákig nem tért magához :)
CRL:61,2mm
nyaki redő: 1,6mm
BPD: 20,0mm
Remélem a többieknél is minden rendben van akik ma mentek.
Üdv itt! Itt meg én vagyok a legfiatalabb, nem korra (ott inkább a fölső régióban mozgok), hanem terhességi hétre.
Bár majd pontos időpontot jövő héten hétfőn mondanak remélem a 12 hetesen. Nagyon várom már, hogy újra lássam.
1 hónapja láttam utoljára, akkor még olyan picike volt.
Szia Szilvi!
Mindenhol azt irják,hogy egyszer érdemes elmenni 13-14hetesen,mert akkor látszik utoljára egészben és utána 20hét felett,akkor már az arc mimikája látszik,na meg a neme.
Néztem egy csomó felvételt a you tube-on,12,13,14hetest is és azért volt mit nézni.Mondjuk attol félek,hogy nem mozdul meg és pont eltakarja majd mindenét,mert lustizik...
Na meg az apukájának szeretném megmutatni,meg persze a család minden tagja nagyon kiváncsi.
Szia!
Üdv közöttünk! Én még nem akarok elmmeni 4D-re mert a hugom példáján okulva, aki 18 hetesen ment el, alig lehet valamit látni. Én várok még mindenképpen addig amig több mint 20 hetes leszek. Majd csak akkor.
Sziasztok!
katyi23:a menstruáció alapján 2009.ápr.27., de az ultrahangos méretek alapján, ápr.20-ra.
Sok sikert neked is a dokinál, biztos minden ok lesz. És Te mikorra vagy kiírva?
Majd írj, hogy mi volt a dokinál.
Sziasztok!
Én is áprilisra várom az első babát és ugy örülök,hogy végre találtam ilyen oldalt,ahol nem csak nálam idősebb kismamák vannak.A védőnőnél is a legfiatalabb terhes vagyok és az Uh-n is közlik,hogy csak a nagyterheseket kérik előre:)Mindenhol az utolsó vagyok :(
De látom itt én állok jobban én 13 hetes és 2napos vagyok a legujjabb számitások szerint,de ugyanazok a problémákkal küszködök,mint ti.
Lassan készülünk 4D-s UH-ra,ti nem mentek ilyen korán?Én nagyon kiváncsi vok!
Gondolunk, és nyugi minden rendben lesz!
Én is izgultam nagyon tegnap és szerencsére feleslegesen. Majd gyere és számolj be milyen volt....
Sziasztok! Annyira izgulok hogy mit mond az orvos, ma megyek tarkóredő vizsgálatra. Ha három kívánságom lehetne, az egyik biztos az lenne, hogy legyen egészséges a bébi, mert úgy érzem arra vágyom a legjobban. Majd öt után többet tudok, be is számolok. Szurkoljatok, mert nagyon izgulok. Szurkoljatok, gondoljatok ránk.
Puszi mindenkinek!
A kiságyat mi is kapjuk,ez nagy segítség.Viszont minden mást nekünk kell beszereznünk!Első baba!:)
A babakocsit szerintem majd az utolsó pillanatban.Persze már kinéztem az ideálisat!:)
szia
Hát szerintem ennek nincs jelentősége én mindig az édeset kívántam és az első terhességemnél fiú lett volna ez olyan mint tök mind1 milyen formája van a hasadnak.
Mi lassan elkezdünk vásárolni hiszen jobb szépen apránként minden meg ha úgy alakulna jó lesz a következőnek így lassan a pelusokat is elkezdjük felhalmozni
Sziasztok!Lenne egy pár kérdésem és kíváncsi lennék a véleményetekre!:)
Szerintetek mennyire lehet hinni azoknak a régi megállapításoknak,h ha pl. édeset kívánsz:kislányt várhatsz, ha sósat és savanyút akkor:kisfiút?
Ja és mikor érdemes szerintetek elkezdeni bevásárolni egy-két dolgot?
Mához egy hétre kedden fél tizre:)
Már nagyon nagyon várom:)
Hát most nekem van egy kis pihenő...
November 10-én kell mennem legközelebb dokihoz. Április 28-án kell mennem AFP vizsgálatra. (vérvételre)
Érted pedig izgulok jövőhéten! Mikor is mész?
hát gratula nektek jó nagyok már azért a babócák
és főleg hogy van aki tudja hogy mi lesz neki
Na mondtam én,hogy minden rendben és ott lesz a gerince is:)
Mindenkinek gratu aki ma volt dokinál:)
Én csak jövő héten megyek....pedig de jó lenne túl lenni már.
De furi hogy nektek már most látták a nemét!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!