2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Akkor hányadik hónapig kell megküzdeni ezekkel a pattikkal? Nem vagyok kibékülve velük...
Szerintem minden mesefigura megy a kislányho,kisfiúhoz egyaránt! Tényleg a nem meghatározása hányadik hónapban biztos?
Én már 15 hetes vok és még nem simul az arcom!
Nagy gáz igen, bár kezdem megszokni,majd az új lakás amit májusra ígértek, már jobb lesz...Alig várom:)
Hát ezaz, én is tök jól el tudnám itthon tölteni az időt, de tényleg ahoz is már szinte pénz kell. Például én imádom az ilyen kreatív munkákat, kézimunkát, de sajnos az is elég sokba van. Most pont azon gondolkozom, hogy nézek az interneten valami aranyos mesefigurákat, amit majd a gyerekszoba falára lehet festeni, mert én azt szeretném, hogy a fal legyen szép színes, igazi gyerekszoba. Az én szobámban is volt festve mesefigura, akkor a vuk és a kacsák, dagobert bácsi, az uhu bagoly, plutó makk-marci, azok a gesztenye figurák...stb. Hát most nem tudom mit kéne, de biztos hogy valami kedveset, ami kislánynak is és kisfiunak is megfelel.
Nekem meg mintha kis hólygocskák lennének, vízzel telítődve, vagy nem tudom, de azt mondják a 14 hét körül kezd kisimulni, kivirulni a bőrünk majd. Hát én nem tudom.
Igen minden pénzbe kerül! A táppénz a munkabérednek ? %-a? 75? 80?
Hát az én arcomon is rendesen ott virítanak azok a fránya pattanások. Igazából nem is pattanás, hanem ilyen kipattogzódás jellegű, amiben ilyen kemény hústüske jellegű van. De van olyan nap, amikor szebb,de van amikor iszonyatosan néz ki.
Amúgy itt is kisütött már a napocska körübelül 5 perce, éppen hogy csak megmutatta magát.
Hát a szalagmunka sem jó.De én itthon a halálomon vok,na jó nem minden nap!Persze sokminden van amivel el lehet tölteni az időt,nade a feléhez pénz is kellene.Az a táppénz meg.........
A ényeg kimaradt. ...az albérletben ami egy 30 nm-es garzon...
:) Nálunk az nem is fog,mert a saját lakást most adtuk el. Májusra felépül az új. De gy hónapig itt fogunk lakni miután a baba megszületik.
Ideig-óráig eltart a házimunka,de nem köti le a napot.Sőt,pár 7 otthonlét után már a plafon is ragyog.
Nem is tudom mit csinálnék itthon.Főzni ,takarítani sem lehet minden nap.A párom 2 munkahelyen is dolgozik és szinte 7-22,23 ig jön megy és rohangál...Nem tudom hogy bírnám...
Pattanás az nekem is van.Érdekes,hogy a kezdetekkor elmúlt,most meg visszajött nem is kicsit.Ráadásul most nem jó rá semmi!!!!
Hát az tuti,hogy nem lehet itthon egész nap feküdni.Sőt így még rosszabb.Én egyébként is örökmozgó vagyok,ezért is érintett rosszul a kezdeti időkben az a hatalmas fáradtság,meg hogy most itthon kell lennem.
Lányok ti a pattanásokkal hogy álltok? Nekem még mindig rügyezik a fejem.Tinikoromban nem volt ennyi:(
A cigifüst főleg nem tesz jót meg az a szallagos munka sem amiről Katyi írt.Én ülő munkát végzek,de azt hallotam hogy ez sem túl jó mert nyomom a babát.Szerintem ez nagy butaság! Aki otthon van sem fekszik egész nap gondolom.Járkálni kicsit meg nekem is lehet néha felállni az asztaltól.
Pécsen van ramaty idő,de ahogy látom a köd elszállt és a nap is kezd kisütni,úgy látszik a takarítás alatt fel sem tűnt,hogy milyen szép idő lesz, de itt is nagyon hideg az idő...majd biztosan felmelegszik:)
Termelésben dolgoztam, mint szalagozó, csomagoló. És hát sajnos azért vagyok táppénzen, mert januárban volt egy vetélésem, meg a munkahely miatt, mert elég sokat kell hajolgatni, és hát ugye az a két műszak, bejárás...stb. És itt vallóban ramaty idő van, majd befagyott a likam mikor mentem a boltba, nagy köd van, ami épp most száll le és egy kis napsugarat se látok.
Szia
Hát itt nógrád megyében most szép idő van!
Vendéglátásban dolgoztam,pultos volta 1 sörözőben.Nos sem a cigifüst,sem a cipekedés,sem pedig az éjszakázás nem tesz jót a babának.
Szia Stella!
Itt sajnos nem süt a nap:(
De legalább nem esik az eső, mint tegnap!
Milyen munkakörben dolgoztál,ha szabad tudni?
Milyen munkakörben dolgoztál?És miért vagy veszélyeztetett?Ja, és hol van az a ramaty idő?
Itt 7ágra süt a nap,gyönyörű kék az égbolt,viszont hideg van!
Szia Nelly! Én április 23-ra vagyok kiírva:)
Szia! Hát én se dolgozok, mert veszélyeztettnek nyílvánítottak, meg hát nekem is a munkaköröm miatt is. De ma egyáltalán nem bánom hogy nem kellett menni ilyen ramaty időben. Elég volt tegnap a szakadó esőben menni a terhesgonozóba. Hát meg mit mondjak, aztán meg jönn a hideg tél, csúszós út...stb, azt is szívesen kihagyom. Bár maga a munka és a társaság nekem is hiányzik, néha én is mennék.
Szia! A férjem ha fáj a torka, akkor citromot eszik magában. Tegnap este ő is érezte, és megevett egy citromot és reggelre kutya baja. Ha huzamosabb ideig fáj, akkor meg napi 3-4 citromot eszik, és sok meleg teát, amibe persze nyugodtan rakhatsz mézet.
Szép napot mindenkinek!Máshol is ilyen gyönyörűen süt a nap?
Szia Bagira,köszöntelek itt!
Olyan jó nektek,hogy még dolgoztok,sajnos nekem a munkaköröm miatt nem lehetett tovább!
Szia!
Mézet egyél, az mindenre jó!
Egy jó citromos teában...
További ajánlott fórumok: