2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Fúj, én még sosem ittam, de ezek után biztos nem is fogok. Hirtelen még a barckot is le kellett hogy rakjam, na de mindjárt visszatérek rá.
Ápr. 24én . Eddig még nem korrigálták egyszer sem az időpontot. De mindenképpen szeretném, ha még későbbre esne esetleg, hogy tutira Bika legyen :)
:-( az nem jó. Nekem se esik jól, de egy próbát megér. Nekem nem nagyon múlik a rosszullét, pedig a 14. hétbe léptem....kitarthat végig??
Na házi sárgabarack mellett döntöttem, inkább mint a bolti ananász. Hát finom, mit ne mondjak, itt van mellettem a gép mellett.
Amúgy én meg egy pici faluban élek, de imádok itt lakni. Gyerek korom óta itt vagyok.
Ittam én is a kezdetekben a Salvus vizet, de pár nap után azt éreztem, hogy már attól vagyok rosszul. Engem nyers csirkehúsra emlékeztetett mindig, úgyhogy ki is öntöttem vagy fél litert.
vígaszként:
itthoni digitális szerint 80 dkg-ot híztam összesen
védőnőd mázsa szerint már 3,5 kg-ot
ha magam maradok se értem, és az itthoni tuti már 4 ismerős mérlege is visszaigazolta:-)
:-) szuper. MIkor érkezik a bébi?
És a többieknek?
Gratula,büszkék vagyunk rád.Lassan nekem is ki kell nézzek a kamrába,de szerintem nincs beföttem...
egyébként tanács gyomorégésre, hányingerre, teltségérzésre: SALVUS víz, gyógyszertárban lehet kapni. Rossz, mint a bűn, én csak sima víz azonnali kíséretében bírom legyűrni, de hatásos...
na jelentem tálka befőtt bepuszilva:)))))
de azért jó, hogy van internet :-))) nem lehet olyan rossz a hely :-)
szia!
ez nagyon jó lesz!!!
Én pedig a térképen sem vagyok :))
:-) én is most tartottam felolvasást :-)
Na én meg megyek, és hozok ide a gép elé egy kis ananász befőttet. Kedvet hoztatok. Vagy lehet mire kiérek a kamrába, addigra barack lesz? Na majd meglátjuk.
Én a térkép aljáról vagyok ugy hogy nem.
:)))
De csak olyat ami van itthon...nincs kedvem kiállni a kocsival:))))))))))))))))
Az én páromnak is olvasom fel,hogy nehogy azt gondolja én "bolondultam" meg egyedül.Tök jó,hogy itt mindenkinek ugyanaz a nyűgje....
Várj egy kicsit, kitalálok még neked valami finomságot 23 órára is, rendben??? :)))))))))
Én minden reggelt azzal kezdek...mióta a kávé nem ment le...kakaóra cseréltem
Lassan kezd visszajönnia kávéihatnékom...de nem megy úgy mint régen éhgyomorra:(
Hú, általában én is így vagyok, amit én csinálok azt nem kívánom. De ha már másnál enném ugyanazt, azt már biztos megenném. Egy jó kis rántott sajtot én is meg tudnák enni.
sziasztok lányok
nem tudtok véletlenül kismama tornát diósd érd vagy 11. és 22. kerület környéken?
:)))))))
Apa tágra nyilt szemekkel figyelt...most befőttet eszel??????
Majd megszokja lassan az apró utóvacsijaimat:)))
Jaj, és most ugrott be, hogy tegnap este lefekvés előtt még megittam egy bögre kakaót. Mondanom se kell, nem győztem utána pisilni menni.
Jó étvágyat a befőtteseknek :)))
Na az a kaja nekem sem nagyon kell amit én csinálok.De képzeljétek ma rántott sajtot ettem betyáros krumplival,étteremben,na azt elbirta a picikém :)
Én nekem is kéne valamit tornázgatnom, de sajna bekrepált a videónk. Amúgy meg olyan hamar kifáradok, még az evéstől, ivástól is. És ezt komolyan mondom, van amikor kimegyek inni, és a férjem kérdezi mit csináltam, hogy ennyire lihegek. Persze csak inni voltam. Biztos gyorsan nyeltem a kortyokat.
További ajánlott fórumok: