2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is kéaz vagyok körmözéssel és a sütisütéssel is.Inteligens krémes és kiflifelfujt..Érdekes,hogy valamelyik nap minden fel idegesit,valamikor meg semmi.Ma még az sem,hogy vanilia puding helyett csak csoki pudingom volt.
Persze az is más, ha olyan a munkavégzés.
Nekem amiatt nem kell itthon maradnom, egyenlőre:))
Én csak a 4 napban vagyok itthon, egyébként járok dolgozni. Napi 9 óra meló na és persze 4 óra utazás mindennap oda-vissza.
De, nem tudnám elképzelni, hogy itthon maradjak, természetesen hacsak nem lenne muszáj.
Én itthon,de már régóta táppénzen.Vagyis csak október elejétől,de már örökkévalóságnak tűnik.Eleinte élveztem,dehát mindennap nem lehet kitakarítani a lakást sem.:-)
Szerettem volna még dolgozni,de a munkaköröm nem engedte meg.
Hát igen ez az "átka" a kereskedelemnek.
A hétvégén is fogsz dolgozni?
Sziasztok kismamák.Igen,ahogy látom ma sem sokan vagyunk,én is csak be-be nézegettem,viszont most vagyok egész délután.Párom elment itthonról egész délutánra,én meg úgy döntöttem bezárkózom.
Bagira:Sajnálom,hogy ma is dolgoznod kell.Mivel foglalkozol,hogy ilyenkor is ott kell lenned?Olvasom,hogy a Te párod is visszafogottabb lett sex terén.Éredekes,hogy milyen dolgokat tud kihozni belőlük az apaságra való készülődés.
Encike:Örülök,hogy jobban vagy.
Baloghany:gyógyulj meg hamar,azért az jó,hogy kiderült mitől volt a fejfájás.Alattomos dolog a homloküreg gyúlladás.
Maly:Mi jót sütöttél?
Lányok, már lehet,hogy olvastátok,de aki még nem annak ajánlom figyelmébe...nagyon megrázó,hogy ilyen is előfordul...
Én most pihizek,délelőtt tésztát gyúrtam,és sütit sütöttem,most pilledek! Pedig a mosogatás még vár!
Én tegnap este az Anyám napját néztem,nem is tudom,mikor néztem végig legutóbb egy filmet,de ez nagyon jó volt!
Helló!
Én néha néha benézek. De, látom nem sokan vannak, vagyunk...
TV-t nézek, olyan ritkán szoktam hát most a Dr. House napokat végig TV-zem:))
Sziasztok!
Mizu?
Én már jobban vagyok, épp az orrom folyik még.
Most rám jött, hogy sütit süssek, ugyhogy vár a konyha.
Szép napot!!!
Sziasztok lányok,látom a 23-ai ünnere való tekintettel,mert gondolom szinte mindenkinek volt programja,nem sok írományt tudtam olvasni...
Örülök,hogy szóba került a szex is,mint téma.És kicsit megnyugodtam,hogy nem csak az én párom lett azóta óvatosabb... ;)
Pihengess csak...kamillázzál is az nekem is nagyon jót tett.Nem nehéz ebben a hülye időben meghűlni sajnos:(
Én remélem 2 hete letudtam egy időre:)
Hurrrááá befestettem a hajam.3 maszk meg kesztyű is volt rajtam.Nem mondom hogy vagy 2x nem szippantottam bele de hát annyi egy fodrásznál is van a levegőben,remélem nem ártott.
De már nagyon gáz volt a hajam...júl elején volt befestve ...aztán nyaraláskor a sósviz meg a nap jól megszivta szóval kellően szép volt már....de eddig nem mertem.
Kedden meg csikokat tesz bele a fodrász és egy időre megint jó leszek:))) (hajügyileg)
Jó pihit mindenkinek:))))Egész szép idő kezd lenni....csak hideg van.
Szia!
Igen meg voltam fázva. Tegnap este már melegítettem is a sót és raktam a homlokomra. Reggelre meg elindult az orrom is és a fejem sem fáj annyira. Erre aztán nem gondoltam, volna hogy homloküreg gyulám lehet. Ma is kúrálom magam.
jó reggelt lányok!
én ma szószerint egész nap aludtam. apa mondta, hogy néha megbökött élek-e, mert már kezdett aggódni. 2szer keltem fel fél órára, természetesen reggelizni és vacsizni, nekem ma kanapé volt az egész világ, hihetetlen.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!