2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Pont erre gondoltam én is! Szóval,nem tudja valaki,hogy a kozmetikus teljes szőrtelenítést vállal odalenn?
Ők gyantáznak csak ugy tudom,de az sem kellemes.Nekem van gyantaszettem is ,de nem birom,csak az epilátort.Na az meg a másik,hogy még1-2hónap és a dombocskánkat már csak emlékképekből fogjuk látni....na akkor mit csinálunk???
Annyit tudok,hogy gyantával dolghozik,de ennyi...
Én is azért utálom a borotvát.Viszket szúr és utána olyan csúnya amikor kipattog! Nem tudom milyen megoldást válasszak,mert azt furának tartom hogy szétrakjam a lában egy kozmetikusnak:) A szőrtelenítőt pedig egyszer próbáltam,gyűlölöm a szagát és úgy olvastam ilyenkor nem ajánlott,mert felszívódik a bőrön keresztül és károsíthatja a babát. Valami megoldást pedig találnom kell,mert nem bírom elvieselni ha szőrös vagyok,azt meg főleg nem ahogy a borotva után érzem magam! Szerintetek mi a legjobb ilyenkor? Tényleg menjek kozmetikushoz? Mennyibe kerül,ha ott szőrteleníti, vagy ők hogyan csinálják? Lehet kérni teljes szőrtelenítést arra a területre vagy csak fazont vállal?
Remélem a Hartmannak sem kell fizetnem,vagy lehet majd azt mondja,hogy járjak ki Pécsváradra!Hát abból én sem kérek! Vagy mehetek hozzá magánrendelésre ami állítólag a Rákóczi úton van,akkor viszont perkálnom kell. Hát nem tudom hogy mi legyen! November 6-án vagy 7-én kiderül!
Egyszer tettem fel képet csak le is vettem.
Én ezt marha nagy szemétségnek is tartom,hogy ilyenkor sem pihenhetsz,mindennek van határa.De én helyetted is fekszek az ágyban,pedig 11után keltem fel...
Epiláláshoz hozzászólva én a hangja miatt hagytam abba,mert félek,hogy zavarja,de 1borotválás után már kipattogtam és rosszul vok magamtól....
Az faxa!Erre emlékeztem amikor irtad csak kép hijján nem volt kihez kössem:(
Én Baján lakom,nekünk Pécs és Szeged a legközelebbi 2 nagy város ahova mindenki menekül innen kórházba.Csak én gondoltam nyűgös lenne az oda utazgatásmpocakkal,na meg a látogatás.Igy maradtam itt,de az orvosválasztós helyzetem hasonló reménytelen...
Ja és én vagyok a kivétel szerintem az egyetlen,aki ma is a munkahelyéről írogat!:)
Na arra még nem tudtam rászánni magam,hogy ott lenn ő kenegesse...be a gyantával,nem fura? vagy gondolom te már megszoktad!
Bocs kicsit hosszúra sikerült!
Te is Pécsi vagy? vagy környékbeli? Az én helyzetem kissé bonyolult! Pécsen volt lakásunk,amit augusztusban eladtunk,a következő lakás,új építésű kb májusra lesz kész!Albérletben lakunk most Pécs belvárosában,ami nem szerepel a lakcímkártyámon,mert nem akartam bejelentkezni tartókodási címre sem! Az állandó címem most a szüleim lakóhelye Pécsvárad! tehát ahol most albérletben lakunk,az körzetileg a Kisfaludy utcai nővérekhez tartozom(Horváth Mónika), nődokihoz pedig körzetileg az Sztk rendelőjébe Michelisz doktorhoz! Nála egyszer jártam,de nagy K@cs@g! Köszönni sem akart! Úgyhogy bejelentkezte a Hartmannhoz aki a megyeibe rendel és akihez az állandó címem szerint tartozom.Neki Pécsvárad is a területe! A héten csütörtökre kaptam hozzá időpontot,hogy majd mindent megbeszélünk,mire 4 óra várakozás után mindenkit hazaküldtek,mert szülésre kellett mennie. Újabb két hetet várnom kell!Nov.6-án viszont megyek a védőnőmmel a Micheliszhez.Vérvételre stb!Nov 7-én pedig a Hartmannhoz!
Ha minden rendben van, akkor 4 napig.
Én biztosan nem vinném be a laptopomat, nagyon félnék, hogy ellopják, meg lehet, hogy a kórházban nem is lenne kedvem hozzá:))
Sziasztok!
Látom ti ma pihengettetek, és irogattatok:)))
Én ma reggel 7-től pörögtem,bevásároltam, mostam, főztem, sütöttem, te,metőbe vittem virágot...stb. Most végeztem.
Bepótoltam a másfél napos House-t
Pocok: Szerintem ne aggódjál nem lesz gond a babával. (Én is hasbaakasztottam már magam a troli megállóban egy vasoszlopban)
Bagira: Én eppilálni nem szoktam viszont rendszeresen (5 hetente) járok kozmetikushoz gyantáztatni. Szerintem ez egyáéltalán nem ártalmas, és a kozmetikus szerint sem. Nem mondom eléggé fáj, de hát a szépségért tényleg meg kell szenvedni!
Én jól jártam,mert500ftért egyy turiban kaptam kismamatérdnacit és azt huztam fel tegnap csizmával.Ja a tescoc kismamaharisnyát ne vegyétek meg,marha kényelmetlen
Kihez jársz Pécsen?Én pont 1szer voltam az Arany dokinál,hogy mért nem lehet babám.Hormon vizsgálatra vettek vért.Ez volt jul.elsején,aztán 3.án volt az utso mensesem első napja..Azóta még nem választottam dokit
:) Nekem már most sincs 14 hét 2 nap:) Ma reggel (nem nevetni!!!) kerek 22 percig válogattam mire találtam egy használható összeállítást, amiben eljöhetek dolgozni:) Kismamanacit csak következő hó elején fogok tudni venni,túl sok kiadásunk volt hónap elején:(
De így belegondolva a párom biztosan nem tudná nélkülözni még pár napig sem:)
Tényleg meddig kell bent maradni a kórházban?
Ez egy részlet a 15.hét jellemzőiről:
Először életedben lesz igaz és valós, hogy "Nincs egy rongyom, amit felvegyek"!
Nekünk otthon is a Vodának a hordozhatója van,direkt olyat vettünk,mit ahogy laptopot is azért,ha vinni kell,tudjuk vinni is:)! Mert Pécsen belvárosban nincs UPC és kp-i-ra meg nem tudtunk csatlakozni,mert a mi lakásunkban csak egy helyen van jel,a mosogató fölött,az meg nem tűnt szerencsés helynek!
Akkor sincs neted.De erre még én sem gondoltam.Nálunk a kórházban Baján iszonyatosan lopnak,nem merném bevinni.De a telcsimen is tudok netezni bár hoxa nem biztos.iwiw,barátikor tuti
Ha valakinek van laptopja és a párja tudja nélkülözni,akkor azt be lehet vinni a kórházba? Bár olyan sok kórházi lopásról hallani...
ja és amikor levettem a pelusát a babámnak megnyugodtam,hogy nunija van.Aztán barátnőm huga letolt,hogy mért mondtam el....hááát tényleg fiú lett az ultrahangon..
Én is azon gondolodtam,hogy 2időpont környékére vagyunk kiirva 12 és 22 környéke.Olyan rossz lez elszakadni majd egymástól.JA és mégegyszer,aki tud rakjon fel magárol képet,ugy szeretném archoz kötni a sorstársaimat.Mint iwiwen:)
Ma csak 2-3-an vagyunk itt?:( Mindenki a 4 napos pihit tölti?:(
Hát igen reméljük akkor együtt,hogy se túl hamar sem túl későn ne jöjjön.Vagyis,hogy bújjon ki,csak időben:)
Bizony:)
És vagyunk itt vagy 4-en 5-en akik szinte egy napra vagyunk kiirva:)))
Milyen jó lesz a végén és micsoda izgi:)))
Meg kb egynapon fogantak:)
Én álmomban szoptatni szoktam:))
De már többször is előfordult h ezt álmodom.
Ez nem volt rossz álom hálistennek:))
Most már megnyugodtam kicsit:))
A barátnőmet is felhivtam és ő is megnyugtatott.
Úgyhogy lassan kezdek lehiggadni.
Igen ápr.22 a nagy nap:))Eddig úgy tűnik:))))
Akkor szinte egyszerre vagyunk kiirva:))
További ajánlott fórumok: