2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Lányok, ha Anna lába 11 cm, akkor kb mennyit kell ráhagyni az első cipő vásárlásakor? fél cm elég?
Ametist! Ez a falcon jó minőség??
50 dkg liszt, 7 dkg margarin, 2 tojás bele, 1 kenni a tetejét, só, 2 ek cukor, 3 dl tej, 2 dkg élesztő, és én tettem bele 2 vaníliás cukrot is
Az élesztőn és tejen kívül minden össze,;élesztő felfuttatása után az is bele, összedagasztani hólyagosra (én már nem kézzel dagasztok, hanem a habverőmnek van ilyen csavaros pálcája, azzal kb 5-7 percig), keleszteni 30 percet, én csak a feléből csináltam a fonott kalácsot, a másik felét buktának csináltam.
Miután megfontad, lekenni, és pihentetni további 20 percet, jól megdagad megint, megint lekenni tojással, és kb 40 percig sütni (nekem hamarabb megsült, kb 200-220 fokon sütöttem).
ISTENI FINOM! Bár még 1-2 vaníliás cukort elbírt volna.
Amúgy briósnak, túrósbatyunak... bármi ilyesminek jó alaptészta is!
aki még nem hallott róla:
2010. február 18. és 24. között váltson be a dm üzletekben legalább 50 active beauty pontot és az infopult egy 10% vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponszelvényt nyomtat választott kedvezménye mellé.
kár, h jelenleg 36 pontom van, mindet beváltottam a 25%-osokra...
hát barátnőm egy hete szült, nem hiszem, hogy hazamegy mostanában:))
viszont anyuja itt van, esetleg megkérdezhetem, mikor megy haza...
sziasztok! boldogságos hófordulót a napokban ünneplőknek!(elmaradtam picit)
huu, erről a nunis dologról még én sem hallpttam, jó parahelyzet:( de amint olvasom könnyen orvosolható, ai megnyugtató
Dama tegnap fél hétkor bealudt és reggelig csak szopizni kelt fel 4x, 24 órát volt rajta a pelus....kibírta:) reggel zuhanyoztam le:)
na jó 7 helyett már 6kor jóreggelt kívánt:) már alszik megint
szimonic! barátnőd nem jön haza? de mi is megyünk felétek valószínű...ráér...
jók a helyek, nekem a többségi döntés megfelel, szép hely a Dunakanyar, de jó messze van....
hát azt mondta, esőben nem jön, mivel biciklizik v. elektromosozik, de gondolom, a köd sem kellemes olyankor...
babakocsival messze van, ezt a kocsit buszra nem tudom felcipelni, uram meg dolgozik...
Sziasztok
Boldog hófordulót a babáknak!
Lemi ha már így írtad az alkatom,nem is meséltem ,hogy jártam tegnap...voltam délután a fehérnemű boltba,gondoltam veszek valami szexi ruhát.Rózsaszín-feketét akartam hát ami nagyon tetszett kicsi volt ...S/M,terhesség előtt még simán a méretem volt,a másikból ami még jól nézett ki csak L/XL volt....van nekem most egy átlagos M/L méretem és elkapkodják azokat a ruhákat :S
Jéé itt is köd van.
A köd miatt miért nem megy? És Ti nem tudtok menni?
jó reggelt!
itt hatalmas köd van, ami azt jelenti, hogy védőnénink val.szeg nem fog jönni... most izgulhatok jövő hétig, bakker...
Szép reggelt!
Boldog Hófordulót a manócskáknak!
Dia rohantam én is vizsgálódni. Szerencsére minden OK. Basszus amikor olvastam erről egy írást régebben azt hittem, hogy ez csak vicc. Ott a Bepa...-t vagy a Neog...-t szídták.
Reggelt!
Jelentem jó arc- és névmemóriával rendelkezem, még "újként" is (bár az "új"-ságom is fél éves :D).
Mint már írtam, nekem az igazi neveteken való szólítás lesz neccess... :)
Főleg, ha olló is lesz a kezedben! :DDD
Téged, meg Andikát a termetetekről is meg lehet majd ismerni. És ez jó! Arra az esetre, ha Nadin elszalad vagy lelép kispasizni.
Basszus Csajok!
Majd csináltatok egy LEMI feliratú pólót és azt veszem fel, hogy mindenki megismerjen. De amúgy csak ki kell nézni a legnagyobbdarab drabális állatot, és az én vagyok. :DDD Lucát úgyis megismeri mindenki...
Én találkoztam már Beával a párjával és Jankával, Törcsivel és Hédikével, meg hétfőn majd a pesti csajok nagyrészét is memorizálom... Szerintem én képről legtöbbőtöket megismerem... kérdés az, ki mennyire hasonlít a képeire... Amikor csináltuk a videókat, akkor is legtöbb anyukáról tudtam, hogy ki... csak egy alkalommal néztem jóóó hülyén. De nem árulom el, hogy ki volt, mert azóta már rájöttem! :DDDD
jó cipőcskkék nagyon jó áron...brendonban meg előtte fel lehet próbálni, akkor tuti lehet tudni jó.e
Engem azért a lánykám miatt csak megismerne mindenki :)
Hú nekem az arcmemóriám szuper fejlett :) ha már a neveket nem tudom megjegyezni.....
na a lyányomnak megint karácsony van, hazajött a keresztapja németországból és kapott egy csodatelefont, interaktív és természetesen micimackós :-) nem mondom milyen jót játszottam vele én is :-DDDD
nem parázok ezen a nuni dolgon az a lényeg, hogy észrevettük és viszem holnap, reménykedek nem kell sebészeti beavatkozás, de ha arra lesz szükség akkor se tudok mit tenni. kíváncsi vagyok mit mond a dokinő mivel tudom megelőzni, nehogy ismételten előforduljon. ennyire azért nem tartogatnánk olinak a lyányt :-)
jááj csak ne fájjon neki egyem meg a kis drágámat. na örülök csajok, hogy a többség rendben van, szimonic ne parázz az a lényeg, hogy észrevettük, most már oké lesz.
Itt vagyok Emese !! Olvasok néha-néha, bár eléggé elvesztettem a fonalat :)
Hunornak boldog hófordulót kívánunk :)
Dia! Amikor olvastam mi történt királylánnyal akkor majd lefordultam a székről. Ilyenről még nem is hallottam :( Na de holnap orvosolva lesz a dolog. :)
Na most olvasgatok, meg nézem ezeket a helyeket.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!