2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
nekem belenyilalgat alkalmanként,két napja a keresztcsontom fáj.ti azzal hogy álltok?
Amúgy én is igy érzem...mintha napról napra nagyobb lenne...eddig pedig csak növögetett de most valóban nőőőőőőő:)
eddig úgy lassan növögetett de most már szinte minden nap mintha picit nagyobb lenne főleg reggel nézem mert estére azért nagyobb
Én is szoktam ilyet érezni..néha
Akkor nagyon rossz most neked.
Én úgy utálok egyedül lenni...még napközben elmegy...akkor le tudom magam foglalni...de este megőrülök egyedül:(
Sziasztok.Gratula pocok pocinak!Ne aggódj az enyém szélesebb.és durranás veszélyes méretű:)
Csak nézd meg iwiwen,annyira nem voltam kerek,mint most.
Tényleg iszonyatos gyorsan tellik az idő,pedig én itthon vagyok.
Én is 1o.ére kaptam időpontot uhra.Sűrű lesz az aznapi beszámoló.
Huúúú nálad aztán tényleg látványos:))))))))))
Nagyon ari:)
hát én úgy kezdtem a terhességem hogy kb be volt horpadva a hasam oldalt a csontjaim kiálltak most már a csontjaim se állnak ki pedig könyök támasztónak jók voltak meg azért hogy híztam is már nem úgy nézek ki mint egy anorexiás
Én nekem meg kb. 3 napon keresztül folyamatosan szúrt a méhem, petefészkem környékén. Nem fájt, csak nagyon rossz érzés volt, s olyan ijesztő.
Olyan nyilallásfélét.
Tágul a csont?
Úristen, nem semmi a pocakod, jó nagy lett. Mármint egyértelműen látszik, hogy nem felesleg kacsingat felénk, hanem a pocaklakó.
rolam alig van kép, mint pocakos.
Pedig jo lenne nézegetni, hogy nő.
Cserélnék most Veled,ugyanis a párom 4 napig Miskolcon van,és már nagyon magányos vagyok.......olyan hosszúak így az éjszakák!!!
Na majd én is rakok fel pocakos képet, de szerintem csak hétvégén, mikor a férjecském ráér fényképezni, mert még csak most fog hazajönni, és nem akarom ezzel nyaggatni. Megígérem, fogok felrakni, csak egy kis türelem.
raktam a naplómba friss képet :)
Nektek néha nem fáj a nunitok? Olyan érdekesen nyomodik.
Nekem kicsit bálnás de sebaj..benne vagy egy kis élet..ez a lényeg:)))
Hát igen, lassan itt a félidő.
Nagyon szép formás pocid van!Ugye milyen jó föltenni?
Te miskolci vagy?
Nekem ma egész nap savam volt. Vajon mitől?
Tegnap megvolt az AFP-m.
Ma egész nap a konyhában tettem-vettem, pácoltam, sütit sütöttem, mert holnap és szombaton vendéget várunk.
Niki 3 éves lesz.
nekem az első 12 hét telt a leglassabban azóta nagyon gyorsan telik csak most 10.én lesz kicsit furcsa
Tényleg nagyon rohan az idő!!!még cak most lett 2 csíkos a tesztem.....
Sziasztok!
Még nem olvastam vissza!
na csajok lettek fotók...röptiben..benne a naplómban:))
ha a kicsi is úgy akarja akkor meg tudják mondani
További ajánlott fórumok: