2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Sok laptopos kismami, ti teszitek a gépet az öletekbe?vagy ágyban fekve a hasatok alá?én annyit nyűglődök vele.Mert az emeleten van nagy gép,de csak kényelmetlen hokedlink van hozzá. A laptop meg hurcolható nappali,konyha,ágy,de parázok is.Mert hát mért ne lehetne mindenen parázni.Elvégre agggggódó anyuci leszek..
Nyami nyami husi leves,azt nagyon szeretjük:)
Sziasztok!Mindjárt készen vagyok az ebéddel!Húslevest föztem+brassói aprópecsenyét!
El indulunk a gyerekek nem hagynak békén sziasztok.
Sziasztok csajok!2napig nem volt netünk,majd megőrültem,hogy mikről fogok lemaradni.
A piercingről azt tudom mesélni,hogy unokatesómnak nem bírta a bőre,de csak egy fél év után kellett kivenni,még műtöttek is valamit utána,szóval lehet abban valami,hogy nem tesz jót,ha ilyenkor is bent van,főleg akinek fémből van,mert mondom,neki is valami allergia lett tőle,de csak fél év után.
Én nemrég szúrattam újra,mert elhagytam a másikat,erre most megint ki kellett venni.De így a biztos.
Légyszi jelöljetek még iwiwen,mert nem tudom,hogy holt tartok,ki maradt ki.Majosi Zsuzsanna
Ha a gyerekek nincsenek itthon unatkozom régen mindig takaritok unom
kicsit depis vagyok gondoltam ha dolgozom akkor nem tudom mi lenne.
Sziasztok most megyünk a gyerekekkel sétálni, jó lenne még később délután beszélni kb.6-7 óra körül pusz Erika
Most akarsz visszamenni dolgozni?
Én most azon gondolkodom hogy vissza mennék dolgozni de félek a betegségektől mert óvodába dolgoztam
Adrikával is de nincs a gépen képem de a kilókkal is bajom volt mind a kettővel sokat híztam remélem most nem.
Huhh jó nagy pocakod volt a fiaddal:)
Igen és ennek sokszor örülök is,mert akkor legalább intézni is lehet dolgokat,viszont a (nem)szabad hétvége szempontjából néha elviselhetetlen
Még bírom,de úgy érzem egyre türelmetlenebb vagyok az emberekkel:(
Nekem már a harmadik babucim már van egy 10 éves és egy 6éves.
Május 1 vagy kicsit hamarabb mert császár lesz.
Szia! Neked mikor kellene megszületnie a babucinak?
Értem. Akkor gondolom neked van amikor hétköznapra jut a szabadnap:((
Amíg tudok,úgy tervezem február március kb! Kell a pénz sajnos!Nagyon!
meddig szeretnél dolgozni?????
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ most már le eset a pirszing az a luk most ahogy tovább olvastam.
Sziasztok lányok nagyon sajnálom azokat akik hányósak én nekem még hányingerem sem volt.Kicsit le maradtam milyen lukacskárol van szó.Én már voltam genetikai ultrahangon meg a kombinált teszten de jövő héten lesz eredmény.
Legtöbbször dolgozom.Tegnap pl otthon voltam:) H-V-ig nyitva tartó áruházban dolgozom és a kolléganőmmel felváltva jövünk!Havi kötelező óraszám van!Heti 5 illetve 6 napokat kell jönni!
Te mindig dolgozol????
Mikor vagy otthon?
Képzeljétek,tegnap a szüleimhez mentünk ebédre!Kaptunk egy babakocsit,köpni nyelni nem tudtunk!Annyira örülök,bár kicsit korainak tartom:)
Annyira sajnállak titeket ,engem a hányinger is kikészitett,nem hogy még ha hánytam volna.Remélem most már eltünik mindenkinek.
Ja szorulásosok figyelem,szilvalekvár magoskenyérrel,meleg kakaóval...Csoooodákra képes.
Simán a szilva lekvárt tejjel ajánlották,de még piritossal is lehet önnyiteni.Egy próbát megér.Csak én is ritkán utálom le az ilyen édeset.
Szia! Én nem dolgozom csak hétköznap. A hétvégéim szabadok. Már amennyire szabadok, mert egyébként folyamatosan pörgök, és néha csak rohanás az egész, de legalább nem kell munkahelyre menni.
Te dolgozol ma?
További ajánlott fórumok: