2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Szépen pocakosodtok :)
azt hiszem most már csináltatok én is egy egész alakos képet magamról
andi nem irt iwiwen se választ.
stella hol a gyerek?nekem a 8kilóba az egész ovis csoport elférne:)
Húúúú.....csajok!Hát nevettem annyit,míg ezt a 4 oldalt végigolvastam.Egyébként jósokat írtatok kb 5 óra alatt.
A sztorinak jelentem:1 kg-nál tartok!Jövő héten megyek mérekezni!
Na kérem szépen, kályhával én is megégettem egyik ujjam, a másik kezemen tegnap a forró tepsivel, harmadiknak a körmébe késsel vágtam bele. Ha apa kést élez olyan 5-6 vágás alatt me se úszom, ő már előre nevet és szól.
Dohányzóasztal vastag üvegtetjének tegnap csak 5* mentem neki, szép foltos a lábam.
Hízás nálam az az 1 kg-ocska. Dehát végülis 23-as bmi-vel indultam a lombik után, előtte 1,5 évvel meg volt 15... :) Szép!
Baloghany muszáj vennünk mindent, mert nincs kisbabós rokon, ismerős. Így idejében elkezdem, mert egyszerre rengeteg lenne, táppénzből szeptember óta, meg a válság és a hitelünk.... Meg azért tudom, hogy a betegségem miatt hamarabb befektethetnek ilyesmi, azért a fontos dolgokat szeretném, ha meglennének, apróságok nem számítanak, azt megveszi apukáka, anyu majd segít neki, ha úgy alakul.
Ezt találtam
A terhes az egész súlynövekedésének negyedét a 12-20.hét között, felét a 20-30., még a megmaradó negyedét a 30-38.hét között éri el.
Szia,
mikor mentek UH-ra?
sziasztok!
Dizz, gratulálok a picurhoz, mi még nem tudjuk mi lesz.
Én eddig 6 kg-t híztam, igaz a kezdett nyári ruci, most meg vastagon felöltözve.
Már annyira szeretném tudni, hogy minden rendben van, annyira kíváncsi vagyok.
jajj, félre vagyok értve!!!
azt próbálom elmagyarázni, hogy mindenki vékony, mégis titokzatoskodik...
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!