2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
hétvégén jön a pelenkázó komódom, vagyis a nórié...alig várom.
van itt vki?
feszt lebukok:-)
nem vagyok egy képmutogatós, sőt bevallom egy régebbi fényképezőgépünk van, amibe még a hagyományos filmet kell venni, akkor menő volt, de már azzal évek óta nem fotózunk...ha gyorsan kell képet csinálni vmiről akkor apa mobilja elég szupi...rendezvényen meg úgyis csinálnak rólunk mindig:-)most akarunk digi kamerát+fényképezőt venni norcsi miatt, de ígérem a végén kaptok a végpocimról képet + apáról is norcsival a kezében:-)
Csajok,nagyon viszket napok óta a cicim!Nem tudom mitől,nincs kiszáradva,már azt is napok óta babaolajjal is kenem.Folyton csak vakarászom,már zavar!
Mitől lehet?
A túrós tésztától ezerszer finomabb!
Miért zavar be a krumpli?A tócsnit sem ismered?
Két válla között belül: 10 cm
Két válla kívül: 21 cm
Hónaljnál: 32 cm
Hossza: 67 cm
Fent középről hónaljig: kb. 14 cm
Remélem nem mértem félre és tudsz ezekből boldogulni, ha mégsem holnap újrapróbáljuk! :)))
Na jó most ez biztos hülye kérdés lesz, de én nem tudom.
Hol lehet eldobható bugyit venni? Gyógyszertár, gyógyászait üzlet ?
Na remélem nem töröm ki a lábam a belgyógyászatra igyekezve :)))
Ez hiányzik még ide a nagy zimankó mellé !!
Lányok a vacsi időn már túl vagyunk :))))
Nagyon beindult a sztrapacska akció. Én ma valami hasonlót csináltam. Túros csuszát dupla-tripla ( hogy is fokozzam) füstölt pörccel. Imádom a füstölt szalonnát megsütve :))
Sajna finisében van a meló és mire hazaérek épp annyi erőm van h elolvaslak titeket...azt mindig megteszem.
Amibe belekezdtem mindent be akarok fejezni...
De lassan már többet leszek itthon...és akkor többet leszek itt is:))))
Bizony,pirított szalonnával és juhtúróval a legfinomabb és egy kis tejföllel megloccsintva....hmm...fini!!!Egyébként szlovák vagyis tót eredetű kaja.Jól leírtátok,bár Maffia én tojást nem teszek bele,nekem attól már túl kemény!
Próbáljátok ki:én mostanság készítek hozzá májpörköltet és mellé tálalom.....valami isteni finom!
Ok, majd beszámolok. Készülök a hosszas várakozásra, enni, inni való és egy újság. :))
Ajaj ! Nekem is így kezdődött. Csípd el, nehogy Te is beteg legyél. Most elég sok ismerősöm ezzel bajlódik, de ők lázasak is. Én nagyon nem szoktam lázasodni, persze most nem is hiányzik. Én már tényleg kifelé tartok belőle. :))
Elolvastam a naplód. Jól leírtad a fürcsit. Azért kár, hogy nem voltam ott. Jövő héten lehet csatlakozik a felkészítőre a barátnőm is. Ő most van a 22. hétben. Hopp ő már jöhet ? Vagy csak a 24. héttől javasolta a csajszi ? Nem emlékszem. Lehet azért felhívom megkérdezem.
pocok, te mindig eltűnsz...:(
na jóéjt nektek, szépálmokat, nem ér hülyeségeket álmodni!:)
:) szted holnap mennyien fognak sztrapit készíteni otthon????????
én ezek alapján tuti csinálnék, de én lencsefőzeléket fogok:)
Szlovákiában van a legfinomabb sztrapacska ott bryndza halusky,ez a juhtúrós,én úgy szeretem,ha megvan pirítva apróra vágott húsos szalonna,és annak a zsírja van hozzákeverve meg a szalonna darabok,és van rajta tehéntúró,meg juhtúró is,na meg jó sok tejföl.A káposztásat én nem szeretem.
Akkora tányérral megettem,hogy apukám mondta,hogy oké,hogy a hasamban az unokája,de ez rengeteg,de bement simán,de még maradt holnapra is.
Reggel jön anya veszi le a terheléses cukorhoz a vért.
Nagyon álmos vagyok,de meg kell várnom,hogy lejárjon a mosógép.
Minden tésztás ,meg túrós dolgot szeretek.A káposztástészta az egyetlen dolog amit nem eszek meg.Hallottam a sztrapacskáról,csak itt sehol senki nem csinál,még csak étteremben sem láttam.
A Nokedlit is imádom,de hogy jön össze a krumplival?
Tojásos, meg paprikás nokedlit szoktunk csinálni.
Na de mesélhettek, és megcsinálom:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!