2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
én ha tüsszentek vagy az orrom fújom vagy nevetek kicsit behajolok össze szorítom ott lent jó erősen így még nem történt semmi remélem ez késöbb is jól beválik
Viszont az intimtornát ilyenkor jó elkezdeni mert hát szülés után hát már nem lesz olyan lent és ha valaki akkor kezdi tovább tart
De hogy őszinte legyek én túl lusta vagyok ahhoz a kicsit se megerőltető tornához
Lehet óriási lesz a babóm?
BPD: 74,5
Fronto:93
Thorx:74,4
Femur:57,1
Vagy menzesz előtt fogant??? Ki tudja a sok hormon...
Culko! Örülök hogy megfordult a babyd, és szerintem ne aggódj, olvastam már másnál is ilyet.
Hú, neked már csak 2 hónapod van hátra, hát nem semmi. Telik az idő rendesen. Vigyázz magadra és a babádra is.
na, egyelőre úgy néz ki, hogy megfordult, és végre fejvégű! ennek örülök.
bpd:78mm
ac:234mm
fl:56mm
ofd:97mm
súlybecslés: 1377g
30 hetes, megfelelő, magzatvíz is oké, egy nem oké: első fokban érett lepény!
hát a doki azt mondta, hogy ez kicsit korai, 2 de max 3 hét múlva megint uh. de semmi mást.
hát imádkozni kell, hogy lassan érjen tovább....:(
mirka: nagyon jól nézel ki!
jó cuccokat vettetek lányok, amikor ott jártam mindenkiét megnézegettem.
mindjárt felteszem az eredményeimet.
katyi ne mondj ilyet, ez nem így van.
szisasztok visszajöttem, most kezdtem visszaolvasni.
andika:ilyen gardróbos bútor van a tégelben is,nme is egyfajta, először én is olyat akartam, mert nagyon tetszik, csak nálunk más okok miatt nem az lesz. és van ebben a fenyőbútorosban is azon a hangár-féle udvaron. úgyhogy sztem érdemes szétnézni itt is ott is.
Végre megérkezett amit pénteken megrendeltünk takaró ,kispárna, fejvédő ,falvédő ,pólya szopipárna tettem ki képet a naplómba annyira tetszik :)
Viszont párom alól meg nem lehet kirángatni a szopipárnát azt hiszem a végén neki is kell venni egyet
tudod erre is mondják,sosem késő.Na persze míg nem jön a klimax.
A barátnőmnél is 10éves a nagylány és most 1 a kicsi,de úgy bele jött most megint,hogy nem bánná a 3.at sem.Na meg most rám irigykedik,hogy én babázhatok,pedig az az 1éves sem olyan nagy. Épp ma mesélte,h.a kiságy mögött lukat fúrt a falba, a kis leleményes.
Szerencsére nagyon várja, biztos nagyon anyáskodó lesz. Nagy elhatározás volt ez a második baba, de mostmár érzem, hogy ennél jobban nem dönthettünk volna. Mindig mondtam, hogy ez az egy dolog az életembe amit meg fogok bánni, hogy nem szültem egy testvért a lányomnak, és hiába adok meg neki mindent, mégis magányos lesz ha mi nem leszünk.
Mióta elterveztük, hogy jöjjön még egy gyerkőc, annyira megnyugodtam. Az apuka is nagyon örül, már alig várja, hogy megint babázhasson, imádom Őt is már 20 éve!
Sziasztok!
Isten éltesse az Ágneseket! Téged külön Stella1, mert nem tudom hogy van e még a fórumon Ágnes.
Hát büszke vagyok magamra, ma kimostam az összes manóruhát, meg a takaróit. Abból is 5 db, és mind kézzel. Holnapra tervezem a tetrapelusokat, meg az ágyneműjét és a kifogókat. Mert én mindent ki akarok mosni, mire meglesz, még ha új is. És hú, most jöttem rá, hogy mennyi body-nk van, az biztos nem lesz kevés, ámbár talán mivel nyáron ezt használ a legtöbbet az ember, talán nem is baj. Még egy-két rugit beszerzek, és a rucik teljesen kipipálva. Ja a zoknikat is kimostam.
És jövőhétre tervezem a babakocsi és hordozó kimosását, bár mielőtt elhoztuk ki volt mosva, de én mégis kimosom, mert hát az a fránya por azért csak meg tud bújni benne.
Szia csini kismami!
Tényleg nem olyan hatalmas még,de várja ki indenki a végét......
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!