2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Helló lányok!
Köszönöm mindenkinek a részvétet, de sajnos újabb baj történt. Mivel sokan ismernek itt és minden jót és rosszat megosztottam eddig veletek, ezt is elmesélem. Kedden a 12 hetes UH-on megállapították, hogy a kisbabám 7 hetesen elhalt. Tegnap operáltak meg, most erőt gyűjtök és megpróbálok már a következő babára koncentrálni. Lehetséges, hogy apukám halála okozta trauma miatt ment el. Szorítsátok nekem, mert nagyon rámfér.
Puszi mindenkinek és jelentkezem ha történik valami.
most olvastam csak, sajnálom.
Igazságtalan az élet :(
Szió,
Részvétem.
Sajnos tudom, hogy mit érzel. Én is elvesztettem az Apukámat. Képzeld az 50. születésnapja előtt 1 nappal született meg a lányom, ez volt a szülinapi ajándék (pedig 4 nappal későbbre voltam kiírva).
Sajnos csak pár hónapot tölthetett az unokájával és egy hirtelen jött betegség (és az orvosok semmit érése) után 3 hónapon belül elment.
Nagyon nehéz, hiszen alig vártuk, hogy együtt ünnepelhessük a szülinapjukat, hát a sors ezt nem adta meg nekünk. Jött a várva várt csoda, az unoka, akinek a hírét sírva fakadva fogadta, mert nem akarta elhinni, hogy nagypapa lesz és akkor tessék!!!!
Kitartást, vigyázzatok magatokra!!
Barbi
csajok, mindenkit beengedtem!
mindenkinek megadom az admin jogot is!
bocsi, de dolgoztam és most értem haza...
Nem, a második, az én vagyok! :DDDDD
(Tudom, tudom!)
ja és kikérem magamnak az első sorban szeretnék lenni és nem az 5.ben
:))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!