2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Normális, én mondókákat is szoktam olvasgatni meg babazenét hallgatni vele. Mostanában Seal is tetszik neki :))
Tesóm Mozart-ot is javasolta, mert Máté unokaöcsi a mai napig megnyugszik Mozart-ra, pedig már 3 és fél éves.
Bocsánat!
Erika!
Tehát üdv Erika!
Jaja itt bármit megkérdezhetsz!
Üdv a csapatban Encike!
ja: erika üdv. köztünk, majd kocska mellett vagyok én is, hogy képet várunk legalább meg egy lecet, hogy hol tartasz a terhességedben...):)::):):)):):):)
gyere gyakran, itt télleg nyugodtan megkérdezhetsz mindent, amit nem szégyellsz.....ugye lányok???,...és asszonyok...:):):):):):):):
hozzám is kijár, ma volt.
nagyjából elbeszélgettünk, de elég furi volt most, na mind1 majd legközelebb...
Én most mesét olvastam kisbabának,tetszett neki,teljesen odabújt a kezemhez!
Előtte kicsit tornáztam,gondoltam megvígasztalom,mert úgy éreztem ő is elfáradt!
Szerintetek normális vagyok?:)
Egyet?Én 2őt vettem a babaexpón,egy diósat,meg egy vaníliásat,imádom!Tegnap meg a pizza este,pedig csak 2szelet,az betett a súlyomnak, ma reggelre 91kiló voltam,még jó hogy holnap megyek a védőnőhöz,legalább 3kiló plussz 1hónap alatt! BRRRR
Ja Stella, a múltkor megcsináltattam anyuval a Sztrapacskát, háááát módfelett érdekes lett, de mind megettük.
Ja,még nem jutottam át anyám barátnőjéhez.Mert szóval arról van szó,h.igazi házi rétest ennénk,amit elvileg ő tud csinálni és megkértük,hogy szánja rá magát, de ilyenkor a kislánynak is ugyanazt szoktunk csinálni,ezért kellett a recept,csak most másfelé van még a rohangálás.De jó hogy szóltál,mert már elfelejtettem.
Ja és megírtuk az ADÁSVÉTELIT a gyerekre:))
Sziasztok.
Éjszaka nem tudtam aludni,de nem a betegségtől szerintem az időjárás miatt,délelőtt varrogattam most meg nem csinálok semmit,csak sajna nem nagyon van étvágyam.
Igaz,hogy nálunk csak hétvégén van itthon a párom,de mi akkor minden nap együtt vagyunk,meg ahogy karácsonykor 3 hetet itthon volt ha nemis minden nap,de kétnaponta együtt voltunk,én igénylem nagyon,de szerencsére ő is,és ki van akadva hogy szülés után 6 hetet várni kell.
Stella lassan kész lesztek már és pihenhetsz.
Baloghani az én védőnőm kb. olyan mint a tied,életemben nem mérte a hasamat,kijönni se jön,pedig tudom,hogy kellene neki,akármit kérdezek semmire sem tud érdemlegesen válaszolni,énis mindent innen tudok,meg ahogy utánna olvasok.
De érdekes......első babásan is lehet ezt alkalmazni?De én úgy tudom,hogy az utolsó hetekben nem javasolt a sex.
Akkor ne ilyedjünk meg,ha netalántán fájna utánna?Bár én hiába kérdezek ilyeneket.:(((((
Na lányok!:)))
Én fél éve nem sexeltem! Asszem én vezetek!:))) A helyetekben tuti ráugranék a férjemre....na nem ám már nincs sex, ha van hozzá himbi-limbi!:)Ne hagyjátok magatokat, ami jár, az jár! Én alig várom, hogy megszüljek, megyek is szeretőt keresni:)))
Kocska, te olyan jókat főzöl, meg áll az eszem!:) Én most bolti fahéjas kürtöskalácsot falatozom.
Voltam reggel boltban, ééééés meg tudtam állni, hogy ne vegyek csokit. Na, erre drága anyukám nem haza állít egy forró kürtöskaláccsal! Így vigyázzon az ember a kockás hasára!:))
pont én is a sexel kapcsolatban akartam írni, erre tessék ez a téma:)
Mi azért aktívabbak vagyunk, bár nálunk is van időeltolódás. Ma éppen kicsit hevesebbek voltunk délelőtt és hát kissé fájdolgálok azóta. Ezek rendszeres összehúzódások, de nem ilyedtem meg, mert ugye én tapasztalt kismama vagyok és ez volt a másik 2-nél is. Az utolsó két hétben szex uán kb 2 órán kersztül voltak fájásaim, a szülés napján akkor indultunk el a kórházba, amikor már 4 órája tartottak a fájások és egyre erősödtek. Ezt valahol direkt is csináltuk az utolsó napokban, hogy rásegítsünk a szülés beindulásába:) Ezt fogjuk most is alkalmazni:)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Megfogadtam Kocska tanácsát!
Most cérnával mértem!:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!