2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
én is azt érzem alul a feje kb köldökmagasságba a popsi és olyankor olyan érdekes lesz a pocim :)
Meg amit szeretek mikor a talpacskáit nyomja a pocinak mikor a térdét azt nem szeretem az eléggé fájdalmas mintha szurkálna
Riett, neked sem a feje van lenn? Mert nekem a feje van lenn, és a fejforgatását szoktam érezni nem kinyomódást. Vagy Te is igy értetted?
Egyébként ettől a fejmozgástól kell folyton pisilnem is.
Hulla vagyok,hányingerem van és nincs erőm semmihez.
Katasztrófa volt a mai napom.
Egyedül,bár minden napom ilyen!
Kezdek nagyon bekattanni!
Szivem szerint lefeküdnék aludni,de sajna a párom munka után ma is elment felújítani és még vacsit kell neki adnom!
Ez már a vég....ha a kutya sem kíváncsi rááád!!!ű
Gyere el hozzám,én hallgatlak reggeltől estig, és jöhet mindenki,sütök sütit, meg ilyenek ....Hely van bőven!
én is hullámokban vagyok hülye:) az eleje óta folyamatosan.
Jót nevettem az ennyi hisztis kismamimon, és ez a forgolódós nyűglődés is nagyon tetszik.Szegény miiiiiiiiiiiiiiiiii
Én kiirtam MSN-ne,hogy "minden kismami ilyen hisztis?vagy csak ez az 1???"
Persze magamra gondoltam.Megkaptam a választ a jan.-ban szült kismamitől, hogy ne aggódjak,h.most hisztis vok, ha megszülök,akkor meg idegbeteg leszek :)
Nekünk meg az összes rokonunk
Ózdon lakik!
Tök jó neked!
Stella olvastam a bejegyzésed,nekem meg nincs is kihez mennem!
És ugyanúgy érzek mint te!
Stella, olvastam a naplód... Hát igen! Az igazság az, hogy én is így érzem. Mármint azt a részt, hogy olyan sz@r itthon lenni egyedül!
Van egy rakás GYED-en lévő kismama barátnőm, de hol? 200 km-re Pécsen. Akiket itt ismerek, azok mind dolgoznak ilyenkor, és halál egyedül érzem magam 7 - 5-ig! Amíg dolgoztam, nagyon vártam, hogy végre otthon lehessek, és addig repült az idő... De most egyszerűen csak vánszorog! A nap nagy részében rohadtul unatkozom, csak a babához lehet beszélni, de ő még nem felel... És úgy érzem, hogy soha nem leszek elég felkészült ahhoz, hogy anya legyek és már előre sajnálom a babám, hogy ilyen hülye, topa, depis anyja van...
Ma megyek a (volt?) kollegáimmal meg a férjemmel vacsizni, de már hét eleje óta úgy várom ezt az estét, mint a fuldokló, hogy elérje a szárazföldet... Nem fáradok le eléggé napközben (bármennyit is menjek ki sétálni, meg vásárolni), és valószínúleg ezért nem is alszom rendesen, hisz én a nagy súly cipelését már megszoktam, azzal fizikailag semmi bajom... Legalább lenne már itt a baba, akivel törődni kell... Ha ordít és 3 óránként eszik, az sem baj, csak legyen már kiről gondoskodni...
Bocs, hogy Titeket traktállak a nyűgjeimmel... Ez egy ilyen nap! :(
/És mi még bútort is csak szombaton fogunk szerelni, pedig nálatok is már mindenki hetek óta nézegeti otthon, hogy milyen szép.../
Sziasztok !
Na most sikerült elolvasnom a mai és a tegnapi termelést. Tegnap én is hülye pi*a voltam, még nagyon géphez se volt kedvem jönni :( A párom is majdnem elzavartam itthonról. Tegnap valami megint rosszul állt odafönt a csillagoknál.
Ma meg vasaltam, mosok. Persze babacuccokat és végre pakolom be a komódba, mert végre a helyére került.
Ritbimbi köszi a szobát illetően. Egész nap ott forgolódok, mert még nincs kész teljesen.
Ametist nagyon csini vagy és tényleg olyan barna.
Culko neked meg megint akkor a pocid, hogy nagyon. Növöget rendesen mint mindenkié. Ja és jó a pizsid :))
Na megyek mert megint lejárt a mosógép a köv. adag babarucikkal.
Jajj csajok mindenki ilyen kis depis?
Mert panaszkodni én sem akartam eddig,de olyan sokat vagyok egyedül,a kis párocskám állandóan dolgozik.Én meg itthon kuksolok egyedül.Se egy barátnő se egy semmi,rossz egyedül,komolyan mondom még jó,hogy ti itt vagytok,különben én már rég befordultam volna!
Megsütöttem a sütiket a munkatársaimnak a holnapi, egyben utolsó munkanapom alkalmából. Rétest sütöttem Stella receptje alapján, meg egy diós, narancsos, csokis sütit. Hááát...inkább mindkettő jobb, mint szebb, de szerencsére nem egy válogatós a társaság odabent!
Most meg elmentem a turiba, hogy vegyek valamilyen itthoni nadrágot, mert a melegítőim mindig lecsúsznak a hasamon, persze zárva volt, pedig nyitva kellett volna lennie:(
Én is utálom magamat esténként, mert olyan kiállhatatlan vagyok néha, reggel viszont úgy bánom már, hogy nem voltam kedves az urammal.
Most mosok egy adag babacuccot, olyan király retro ruhák is vannak benne, amiket még kb. 17 évvel ezelőtt hordtak:)
:( megértelek
Néha én is totál kész vagyok és még panaszkodni se nagyon tudok mert egyből azt kapom vissza hogy én akartam terhes lenni
Viszont ami tök gáz hogy már a kutyának se tudok rendesen panaszkodni mert vagy elalszik vagy fogja magát és bemegy az ágy alá már ő se tud elviselni
De pár hét még és a baba annyira lefog kötni minket hogy nem lesz ilyen bajunk
Sziasztok!
Én is elég depressziv vagyok, de sajnos ez nem csak most jelentkezett, hanem végig a terhesség alatt van, hullámokban jön elő. :( Tegnap este pont mi is összevesztünk a férjemmel, szerencsér csak egy kis hülyeségen, nem komoly....
Ma reggel ráadásul iszonyúan begörcsölt a bal vádlim, úristen, azt hittem kiszakad...
Rita, sokat gondolok rád, Te is az első között vagy, remélem hamarosan múlnak ezek a görcsök és otthon várhatod inkább a szülést mint a kórházban!
Lemi, nekem is dugul az orrom!! De érdekes, csak akkor ha bal oldalra fekszem. Jobb oldalra fordulva kidugul!!! Viszont jobb oldalon pedig a baba nagyon nyomja a gyomromat, igy feljön a sav, ekkor visszatérek bal oldalra, ahol megint bedugul...:(
Ez aranyos! :) Azért remélem lesz gyűrűtök. Karikát csak párban lehet venni? Hát én ilyen kikötést még nem hallottam. És mi van ha az egyik fél vmiért elveszíti és pótolni akarják akkor is kettőt kell venni? Szerintem ez csak olyan szokásféle, hogy a házasságkötéshez mindkét félnek vesznek gyűrűt (vagyis egymásnak veszik).
A pattikat sajnálom, remélem hamarosan elmúlnak. Azért fotót tessék majd készíteni, mert kíváncsiak vagyunk!! :)))
Sziasztok!
Látom,nem csak én érzem kutyául magam,azért nem is írtam egész nap,nehogy elvegyem valaki kedvét!
Én is mindenért fölkapom a vizet,tegnap is egész nap sírtam,olyan rosszul vagyok.......
Nehéz vagyok még magamnak is......semmi sem megy úgy......magányos vagyok.....totál ki vagyok most.
Tegnap leírtam a részleteket a naplómban.Remélem hamarosan változik a helyzet,mert ez így nem lesz jó!
Rita,pihenj sokat......de ha tényleg nem múlik akkor irány a kórház!
Ametist,még mindig irigykedem.....nagyon csinos vagy!
Remélem az legalább föl fog vidítani kicsit,hogy 1 órán belül itt lesz Hunor búrora,már nagyon kíváncsi vagyok!!!
Csajszik igyekszem pótolni a lemaradásomat naplók terén is. Meglestem az új szerzeményeket és a pocifotókat is, minden nagyon szép!
Estére teszek fel én is új pocisképet, mert tegnap készítettünk. Még hiányzik pár dolgunk, de azt majd a márciusi fizetésből szerezzük be.
Hú, tényleg bonya a dolgotok. :(
Amúgy mi a helyzet a ruhával, virággal, gyűrűvel??
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!