Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk fórum

2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)

16042. r-iett (válaszként erre: 16041. - Zsedeske)
2009. febr. 26. 19:25

én is azt érzem alul a feje kb köldökmagasságba a popsi és olyankor olyan érdekes lesz a pocim :)

Meg amit szeretek mikor a talpacskáit nyomja a pocinak mikor a térdét azt nem szeretem az eléggé fájdalmas mintha szurkálna

16041. zsedeske (válaszként erre: 16040. - R-iett)
2009. febr. 26. 19:11

Riett, neked sem a feje van lenn? Mert nekem a feje van lenn, és a fejforgatását szoktam érezni nem kinyomódást. Vagy Te is igy értetted?

Egyébként ettől a fejmozgástól kell folyton pisilnem is.

16040. r-iett (válaszként erre: 16035. - Kocska)
2009. febr. 26. 19:07
aranyos vagy és ezek szerint benned aztán tombol az energia én lassan már attól is kifogok fáradni ha a konyhába ki kell mennem néha olyan nehéznek érzem a hasam főleg ha manóka nagyon lent nekinyomja magát nah attól kész vagyok
16039. ritabimbi (válaszként erre: 16001. - Monik30)
2009. febr. 26. 18:28
Bocs a PCO okoz vetélést!.PCOS-Teherbeesni: A menstruáció gyakran rendszertelen, esetleg hónapokig sem jelentkezik, de rendszeres menstruáció esetén is a ciklusok többsége peteérés nélküli, tehát teherbeesési nehézséget okoz. Ha terhesség mégis bekövetkezik, gyakran végződik vetéléssel.
16038. 86abea78b6
2009. febr. 26. 18:19

Hulla vagyok,hányingerem van és nincs erőm semmihez.

Katasztrófa volt a mai napom.

Egyedül,bár minden napom ilyen!

Kezdek nagyon bekattanni!

Szivem szerint lefeküdnék aludni,de sajna a párom munka után ma is elment felújítani és még vacsit kell neki adnom!

16037. 86abea78b6 (válaszként erre: 16036. - Kocska)
2009. febr. 26. 18:17
:)
16036. Kocska
2009. febr. 26. 17:45
Bagira most láttam a naplód legelején lévő szöveget, ezt kerestem már, mert tavaly valamikor megkaptam tovább küldős emailban, babás képekkel együtt.Na szóval most jól megbőgetett megint.Nem kell ide barátokközt..
16035. Kocska (válaszként erre: 16021. - R-iett)
2009. febr. 26. 17:32

Ez már a vég....ha a kutya sem kíváncsi rááád!!!ű

Gyere el hozzám,én hallgatlak reggeltől estig, és jöhet mindenki,sütök sütit, meg ilyenek ....Hely van bőven!

16034. Kocska (válaszként erre: 16020. - Zsedeske)
2009. febr. 26. 17:31
nem, de minden máson sikerül:) Főleg a saját kis kusza gondolataimon..
16033. Kocska (válaszként erre: 16019. - Zsedeske)
2009. febr. 26. 17:29

én is hullámokban vagyok hülye:) az eleje óta folyamatosan.

Jót nevettem az ennyi hisztis kismamimon, és ez a forgolódós nyűglődés is nagyon tetszik.Szegény miiiiiiiiiiiiiiiiii

16032. Kocska (válaszként erre: 16017. - Stella1)
2009. febr. 26. 17:28

Én kiirtam MSN-ne,hogy "minden kismami ilyen hisztis?vagy csak ez az 1???"

Persze magamra gondoltam.Megkaptam a választ a jan.-ban szült kismamitől, hogy ne aggódjak,h.most hisztis vok, ha megszülök,akkor meg idegbeteg leszek :)

16031. Kocska (válaszként erre: 16016. - R-iett)
2009. febr. 26. 17:05
ez hülyeség,hogy karikát csak párban adnak.Egyébként én is most mondtam a páromnak az évfordulónk miatt, hogy van egy csaj, kuncsaftom volt,a párja nem vette el,nem is ragaszkodtak a dologhoz, de a lényeg, mivel fickó nem szereti a gyűrűt,csak vett a csajnak és annyi kő volt benne, ahány évesek és minden évfordulójukra rakat bele egy követ.
16030. 86abea78b6 (válaszként erre: 16028. - Kocska)
2009. febr. 26. 16:50

Nekünk meg az összes rokonunk

Ózdon lakik!

Tök jó neked!

16029. 86abea78b6
2009. febr. 26. 16:49

Stella olvastam a bejegyzésed,nekem meg nincs is kihez mennem!

És ugyanúgy érzek mint te!

16028. Kocska (válaszként erre: 15982. - Andika5)
2009. febr. 26. 16:39
Az én mamim 70 lesz jövő7en és ma egész nap itt takarított nekem.Most ment haza.
16027. Kocska (válaszként erre: 15984. - Ametist)
2009. febr. 26. 16:32
Ametist dögös kismami vagy én beleszerettem a szexi mezítelen kismamiba :-)))))
16026. Lemi09 (válaszként erre: 16017. - Stella1)
2009. febr. 26. 16:27

Stella, olvastam a naplód... Hát igen! Az igazság az, hogy én is így érzem. Mármint azt a részt, hogy olyan sz@r itthon lenni egyedül!

Van egy rakás GYED-en lévő kismama barátnőm, de hol? 200 km-re Pécsen. Akiket itt ismerek, azok mind dolgoznak ilyenkor, és halál egyedül érzem magam 7 - 5-ig! Amíg dolgoztam, nagyon vártam, hogy végre otthon lehessek, és addig repült az idő... De most egyszerűen csak vánszorog! A nap nagy részében rohadtul unatkozom, csak a babához lehet beszélni, de ő még nem felel... És úgy érzem, hogy soha nem leszek elég felkészült ahhoz, hogy anya legyek és már előre sajnálom a babám, hogy ilyen hülye, topa, depis anyja van...

Ma megyek a (volt?) kollegáimmal meg a férjemmel vacsizni, de már hét eleje óta úgy várom ezt az estét, mint a fuldokló, hogy elérje a szárazföldet... Nem fáradok le eléggé napközben (bármennyit is menjek ki sétálni, meg vásárolni), és valószínúleg ezért nem is alszom rendesen, hisz én a nagy súly cipelését már megszoktam, azzal fizikailag semmi bajom... Legalább lenne már itt a baba, akivel törődni kell... Ha ordít és 3 óránként eszik, az sem baj, csak legyen már kiről gondoskodni...

Bocs, hogy Titeket traktállak a nyűgjeimmel... Ez egy ilyen nap! :(

/És mi még bútort is csak szombaton fogunk szerelni, pedig nálatok is már mindenki hetek óta nézegeti otthon, hogy milyen szép.../

16025. baloghany
2009. febr. 26. 16:23

Sziasztok !

Na most sikerült elolvasnom a mai és a tegnapi termelést. Tegnap én is hülye pi*a voltam, még nagyon géphez se volt kedvem jönni :( A párom is majdnem elzavartam itthonról. Tegnap valami megint rosszul állt odafönt a csillagoknál.

Ma meg vasaltam, mosok. Persze babacuccokat és végre pakolom be a komódba, mert végre a helyére került.

Ritbimbi köszi a szobát illetően. Egész nap ott forgolódok, mert még nincs kész teljesen.

Ametist nagyon csini vagy és tényleg olyan barna.

Culko neked meg megint akkor a pocid, hogy nagyon. Növöget rendesen mint mindenkié. Ja és jó a pizsid :))

Na megyek mert megint lejárt a mosógép a köv. adag babarucikkal.

16024. 86abea78b6
2009. febr. 26. 16:10

Jajj csajok mindenki ilyen kis depis?

Mert panaszkodni én sem akartam eddig,de olyan sokat vagyok egyedül,a kis párocskám állandóan dolgozik.Én meg itthon kuksolok egyedül.Se egy barátnő se egy semmi,rossz egyedül,komolyan mondom még jó,hogy ti itt vagytok,különben én már rég befordultam volna!

16023. 9c74ec0b72
2009. febr. 26. 16:05

Megsütöttem a sütiket a munkatársaimnak a holnapi, egyben utolsó munkanapom alkalmából. Rétest sütöttem Stella receptje alapján, meg egy diós, narancsos, csokis sütit. Hááát...inkább mindkettő jobb, mint szebb, de szerencsére nem egy válogatós a társaság odabent!

Most meg elmentem a turiba, hogy vegyek valamilyen itthoni nadrágot, mert a melegítőim mindig lecsúsznak a hasamon, persze zárva volt, pedig nyitva kellett volna lennie:(

Én is utálom magamat esténként, mert olyan kiállhatatlan vagyok néha, reggel viszont úgy bánom már, hogy nem voltam kedves az urammal.

Most mosok egy adag babacuccot, olyan király retro ruhák is vannak benne, amiket még kb. 17 évvel ezelőtt hordtak:)

16022. ritabimbi
2009. febr. 26. 15:43
Stella,Zsedeske,remélem nem lesz baj!:) Culko:Szép pocakod van már neked is:)Baloghány:szép lett a babaszoba:)
16021. r-iett (válaszként erre: 16017. - Stella1)
2009. febr. 26. 15:41

:( megértelek

Néha én is totál kész vagyok és még panaszkodni se nagyon tudok mert egyből azt kapom vissza hogy én akartam terhes lenni

Viszont ami tök gáz hogy már a kutyának se tudok rendesen panaszkodni mert vagy elalszik vagy fogja magát és bemegy az ágy alá már ő se tud elviselni

De pár hét még és a baba annyira lefog kötni minket hogy nem lesz ilyen bajunk

16020. zsedeske
2009. febr. 26. 15:37
Ja, és folyton bőgök a barátok köztön!!! Ti nem????
16019. zsedeske
2009. febr. 26. 15:32

Sziasztok!

Én is elég depressziv vagyok, de sajnos ez nem csak most jelentkezett, hanem végig a terhesség alatt van, hullámokban jön elő. :( Tegnap este pont mi is összevesztünk a férjemmel, szerencsér csak egy kis hülyeségen, nem komoly....

Ma reggel ráadásul iszonyúan begörcsölt a bal vádlim, úristen, azt hittem kiszakad...

Rita, sokat gondolok rád, Te is az első között vagy, remélem hamarosan múlnak ezek a görcsök és otthon várhatod inkább a szülést mint a kórházban!

Lemi, nekem is dugul az orrom!! De érdekes, csak akkor ha bal oldalra fekszem. Jobb oldalra fordulva kidugul!!! Viszont jobb oldalon pedig a baba nagyon nyomja a gyomromat, igy feljön a sav, ekkor visszatérek bal oldalra, ahol megint bedugul...:(

16018. Menyó (válaszként erre: 16016. - R-iett)
2009. febr. 26. 15:26

Ez aranyos! :) Azért remélem lesz gyűrűtök. Karikát csak párban lehet venni? Hát én ilyen kikötést még nem hallottam. És mi van ha az egyik fél vmiért elveszíti és pótolni akarják akkor is kettőt kell venni? Szerintem ez csak olyan szokásféle, hogy a házasságkötéshez mindkét félnek vesznek gyűrűt (vagyis egymásnak veszik).

A pattikat sajnálom, remélem hamarosan elmúlnak. Azért fotót tessék majd készíteni, mert kíváncsiak vagyunk!! :)))

16017. Stella1
2009. febr. 26. 15:22

Sziasztok!

Látom,nem csak én érzem kutyául magam,azért nem is írtam egész nap,nehogy elvegyem valaki kedvét!

Én is mindenért fölkapom a vizet,tegnap is egész nap sírtam,olyan rosszul vagyok.......

Nehéz vagyok még magamnak is......semmi sem megy úgy......magányos vagyok.....totál ki vagyok most.

Tegnap leírtam a részleteket a naplómban.Remélem hamarosan változik a helyzet,mert ez így nem lesz jó!

Rita,pihenj sokat......de ha tényleg nem múlik akkor irány a kórház!

Ametist,még mindig irigykedem.....nagyon csinos vagy!

Remélem az legalább föl fog vidítani kicsit,hogy 1 órán belül itt lesz Hunor búrora,már nagyon kíváncsi vagyok!!!

16016. r-iett (válaszként erre: 16013. - Menyó)
2009. febr. 26. 15:12
a szokásos kismama cuccomat veszem fel gyűrű nincs de mondtam páromnak nem baj ha késöbb veszi meg de ha november 9.ig nem lesz gyűrű akkor 10.én beadom a válópert de mivel ő nem nagyon van oda az ékszerekért és karikát csak párba adnak így nem muszáj a karika kinéztem egy eljegyzési gyűrűt ha azt akarja megvenni akkor 1,5 év haladékot is kap de miután megmutattam neki azt mondta inkább a karikát válassza nos nem az volt a baja az eljegyzésivel hogy gyémánt hanem kicsit több mint 1,5 millió :) Hát a virág ... lehet kapok de ha így haladok akkor az arcom kész virágos kert lesz mert pár napja ott tartok mint az első 12 hétbe kezdenek tök jó pofi pattanásaim lenni :S és akkor még volt pofája valakinek azt kitalálni hogy a terhes nőknek szép lesz az arcuk
16015. 86abea78b6 (válaszként erre: 16009. - R-iett)
2009. febr. 26. 15:01
Röhej az egész!
16014. Menyó
2009. febr. 26. 14:59

Csajszik igyekszem pótolni a lemaradásomat naplók terén is. Meglestem az új szerzeményeket és a pocifotókat is, minden nagyon szép!

Estére teszek fel én is új pocisképet, mert tegnap készítettünk. Még hiányzik pár dolgunk, de azt majd a márciusi fizetésből szerezzük be.

16013. Menyó (válaszként erre: 16009. - R-iett)
2009. febr. 26. 14:49

Hú, tényleg bonya a dolgotok. :(

Amúgy mi a helyzet a ruhával, virággal, gyűrűvel??

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook