2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
...de az is csak azért mert kb 25 hetes lehettem amikor rákérdezett a védőnő,hogy érzem,ugye?
Akkor írta be!
F@sza..
Huhh te így napra pontosan tudod,már bánom,hogy nem vezettem akkor még a naplót:(
hali itt olyan durva idő van egyszer esik egyszer süt,készen vagyok ettől!
Az jó,mert én kb a 22-23.héten éreztem először!
Vagyis akkor tudtam biztosra,hogy amit érzek,az már az!
Sziasztok lányok,asszonyok!
Kocska nagyon durva a velvetes blog arról a szupercsajról:D:D:D:D Én ezen csak röhögni tudok,de jó hangosan ám:)
Hihi fészekrakás,......nálam is jönne,de két hetet még várat magára!Azt hiszem itt én élhetem ki magam majd a "legjobban" :( Csak lenne már kész....
Krinya tegnap elfelejtettem megkérdezni tőled,hogy a szülőszoba ahol a fotó készült az az alternatív szülőrész?
Stella,hóóóóóóó atyaisteeeen!
Na de Pocooook,mi is ilyenek voltunk a 12.hétben:)
Látom, ma tejbegrízes nap volt, én is azt toltam ebéd után. Előtte meg egy kis karfiolt, remélem nem fogok nagyon felfújódni, de olyan finom volt!
Mirka, én 2. hete vagyok ithon, és ált. egyedül. Most a héten még az utcát se hagytam el, mert beteg voltam. Azért így a kedves kismamák társaságában csak úgy repül az idő!!!
Kocska, tök jó a hasad a képen, ahogy behúzza a köldöködet a bébi, meg az óriás maci se semmi!
Móni, szerintem egyáltalán nem látszik rajtad, akármennyit is híztál, olyan mintha csak a pocid lenne nagy!
Szundiztam kicsit ebéd után, de most folytatom a takarítást, meg a mosogatást. Holnap jönnek a szülők látogatóba, aztán kicsit rendet rakok, mert a férjem csak nagyon későn jön haza, mert vacsiznak a kollégákkal.
"Az első magzatmozgás pontos időpontjának rögzítése segítséget jelenthet a szülés várható idejének meghatározásában. Efogadott számítás, hogy először szülő nőknél az első magzatmozgás idejéhez 20 hetet hozzáadva, többször szülő nőknél 22 hete hozzáadva elég pontos tájékozatást kapunk a szülés várható időpontjáról."
Idézet Dr. Krasznai Péter: Kisbabára várva című könyvéből.
Nem szült senki sem,de még nincs vége a hétnek.:)))
Tudtad,hogy Te vagy már az egyedüli,aki még dolgozik?
A héten Menyó és Diandra is lettették a lantot!
Te meg aztán már nagyon vigyázz magatokra!!!!
Lányok ez a sok édesség készítés, ha egésznap itt lehetnék veletek, biztos nekem is állandóan menne a sütőm.
De most ki is találok valami fincsit!
Itt meg még tiszta fehérek a háztetők,dehát volt már olyan szülinapom,amikor esett a hó,na az meg 4 nap múlva lesz.:((((
Én is inkább rizskochot készítenék,de a párom mondta,hogy inkább tejberizst.....hát jó!
Rizskoch-ot kéne készítsek, arra vágyik a család. Meg a férjem újabb adag mákos gubát kér, sajna az én gyomrom nem tolerálja.
Itt esni már nem esik semmi végre, de azért szomorkás idő van.
Rám egy kabát sem jön rám, télen anyujét hordtam, most meg a férjem széldzsekijét, én erre az egy hónapra nem vagyok hajlandó venni.
Végülis egy sport bélelt széldzseki, elég unisex, meg nem érdekel ki mit gondol.:)
Sziasztok!
Na megint vége egy hétnek, végre pihi, bár a héten nem dolgoztam túl magam csak úgy bejárok.
Hát a jóidőt én is várom már, mert az én kabátomat is alig lehet már becipzározni, másikat meg már biztos nem veszek.
A héten senki nem szült?
Te legalább a hóra foghatod.
Én meg itt kínlódok a függönyt is csak a földön tudome lvágni, le kell másszak négykézlábra, elég viccesen festehtek, a hasam majd orra ránt.:)
Na én meg csinálok tejberizst,ha már így a grízt emlegtitek.....meg olyan gyümilevest amit a minap laírtam....
Úgyis olyan szomorú idő van......
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!