2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Ohhh...de gáz,én is így jártam hétfőn,annyit kel várni mindenhol!
Szerinetm nem kicsi a lányod így a méretek alapján,dehát ahogy Culko mondja,nem vagyunk egyformák,ez így van rendjén!
Esze ágában sem volt, rugdosta a tappancsokat.:)
Én azt néztem a szívverése 130-170-ig ment. Néha fölugrott, gondolom mikor ficánkolt. Így megúsztam azt a sokkolót,az elég rémesen hangzott.
A méhösszehúzódások meg 20-40-ig volt egy kevés.
Dokival csak annyit beszéltünk, hogy teljesen jó, az UH és az nst is, egy hét múlva kell menni, mert már sietett el.
Na hát jó kis napod volt akkor. Én meg már nem tudtam eltalálni mi van veled. De hogy már megint kifogtad Kormányost ? Na akkor te is túlestél a ctg-n vagy nst-n ki hogy hívja. Gréta nem aludt be ?
Jó kis méretei vannak lánykádnak. Császárra akkor nincs még időpontot ha nem tudtál a dokival beszélni.
:):):):):):) igen, próbálok sokat menni, sokat gyalogolni, jól is esik mitnemondjak....télleg. ha itthon van a kocsi, akkor is gyalog megyek.
és azért nem minden nap eszek én ennyi csokifélét, de ma egyszerűen alig vártam, hogy hazaérjek, már útközben megittam a liter őszilevet, és itthon meg hiába ettem meg egy csokit, csak kellett rögtön a 2. is, mert aszittem kinyúlok, ha nem ehetem meg, visszatér a kívánósság??????????????
jól megjártad, azért ez kiakasztó!!!!!!
hát ha télleg így állunk fejügyileg......lehet h. neked még nőni fog a béb fejmérete....sőt.......
nekem betöltött 34. héten 87 mm volt a feje. de neked a pocid is óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóriási!!!!!!!!!
hát itt látszik, hogy nem vagyunk mis em meg a babók sem egyformák, így üzenem a parázós - ideális, valakik által előírt méreteket nagyon komolyan vevő kismamiknak, hogy íme milyen különbségek lehetnek a bébek közt!!!!!!
Akkor te is rendben vagy, tök jó!!:))))
De ez azért dúrva hogy mennyit kell várnotok állandóan!!!! Ilyenkor örülök, hogy protekciós vagyok a rendelőben, vérvétel, UH, stb. egyből behívnak...
te atyaságos ég miket eszel!!!!! És tök jól nézel ki....
Mennyit híztál össz-vissz??
Ma dokinál voltam, de hogy 5 óráig tartson....
Már 8-kor az UH előtt ültem, mert addigra megviszgált, kenetet vett le. Azt mondta szte picit kisebb a baba a koránál tapintásra, de ezzel ne foglalkozzak. És menjek el nst-re is. Nem hisztek el, de 3/4 12-kor hívtak be. Sztem ilyen nincs... Persze és ki volt, na Anikó hát a Kormányos, aki eddig mindig nagyon bunkó volt. Előtte végig a Siko egy másik doki UH-zott, de akkor el kellett mennie...
Szóval megint volt 20mp UH. Közel 4 óra várakozás után.
De legközelebb bizony viszek boxot és bekenem magam, mert akkor tuti behívank nagyon hamar. Egy másik csajjal múlattuk az időt aki uarra a napra volt kiírva, ő is végigvárta a 4 órát, ja és vett ezalatt 3 parkolójegyet...
Méhszáj uúgy 2000, babó bpd: 92, hallod culko több mint 3 héttel vagyok mögötted, nem hinném, hogy a Te lányod nagy fejű, akkor az enyém?:)
Becsült súlya 2800g.
Nst ok, mire azzal végeztem a doki rendelése már lejárt éppen elcsíptem, szóval semmiről nem bezséltünk, mert az elején gondoltam én, hogy majd a vizsgálatok után...
meg úgy vagyok vele, hogy attól nem lesz kisebb, ha azon parázok hogy mi lesz, hogy jön ki.
majd csak kijön vhogy, vagy kiszedik belőlem....ha megnőtt, megnőtt, így a jó:)
okés, legalább hasznos leszek, lehet rajtam nyerni!
100-as alapon beszállok én is!
sztem is jó, akkor jobban paráznék, ha közelebb lenne a 100 mm-hez, meg persze nekem is az fordult meg a fejemben, hogy hogy nyomom ki, ha nagyfejű lesz??????????????
de ez nálunk ilyen sarkalatos kérdés, mármint a fejméret, mert a férjemmel elég sokat poénkodunk a fejméretükön, mármint ő a sajátján, a tesójáén.....meg mindenki a baráti körben...:):):):):ezért jött ki jól ez a kérdés:)
Az,hogy nagyfejű,az relativ.......de jó,hogy ezen rötyögsz...:))))
Én nem rötyögnék rajta,mert besz@rnék,hogy hogy szülöm meg!
Egyébként tök jó értékeid vannak,mármint Lénának (rem. jól emlékszem)a súlya is nagyon helyen van!
hát asszem összepakolom ma a kórházi cuccomat...most már nincs mese, bár én még nem tervezek menni:)
vasalnom kell majd, meg főzni vmit, hogy legyen mit ennie a páromnak ha hazajön éjjel, de a séta lemerített, lehet hogy ledőlök, és utána újult erővel nekivágoka főzésnek, meg a bk alatt a vasalásnak, azt akkorra halasztottam..)::):):):)):
bár fél6tól fél7ig egyik adón sincs semmi érdekes, így lehet hogy mégse heverészek..):):):)::):)
Ez tök jó Culkó, csak majd legyen erőd kinyomni a bébet:))))
Szerintem pár nap múlva szülni fogsz...3.fokban éret lepény, hááááát anyám!!:DDDDDDD kb 2-3 nap:)))
(bocsika)
ja: itt is fos egy idő van, reggel örültem a jókis napsütésnek, mint majom a farkának, majd kimentem.........a hajamat meg lefújta eza zord északi szél, dehát mit várok én??????????????itt a zord északon!!!!:):):):):):):)::)):):
voltam ma is sétálni a kismamikkal de most csak kb. 2 órát. és voltam tg-on, kilokat má leszarom.....vérnyomásomat találomra írták be, mert már össze voltak pakolva, én voltam az utolsó, csak várták hogy befejeződjön az nst-m. de nst-re a múlt 7en úgy tudtak mára időpontot adni, hogy 13.00-ra, 20 perces az nst. 14.00ig van munkaidő...gondolhatjátok, már majdnem kabátban volt az asszisztens vagy védőnő vagy kicsoda...:):):):):
és még az uh-t is meg kellett várnia, amit megcsinált a dokim:
bpd: 94 mm (84-96 mm ideális) - nem lesz nagyfejű a gyerek...áááááá....dehogy - a doki első kérdése mi volt mikor elkezdett uh-zni?????? - Az ember nagyfejű? - én meg úgy elkezdtem röhögni, hogy hihetetlen!!!!könnyeztem szabályosan...hát mondom igen, családi vonás, gyakorlatilag nem lehet rá sapit venni:):):):):):):) - mondom miért, nagy feje van???? azt mondja, háááát eléggé......mondom nagyfejű kislány lesz????? azt mondja, nagyon úgy néz ki:):):):):):)):):):
jól elrötyögtem ezen.
utána meg hívtam anyut, és mondja h. pont ma látott egy jó kis sapit, még jó h. nem vette meg, mert kicsi volt....:):):):):):):)::):)
ac: 316 mm
fl: 68 mm
súlybecslés: 3011 g
3. fokban érett lepény
magzatvíz kevesebb az átlagosnál
áramlást is nézett, azt mondta, hogy jó
jaj 7 oldalt kellet visszaolvasnom.
Mindjárt jövök írok, csak begyújtok, mert hüvi van.
tegnapelőtt én is azt ettem, és nagyon fini volt, jólesett:)
üdv jutta köztünk, gyere gyakran, tegyél képet, az a belépő:):):):):):)):):)::):)
oóoóoóoóoóoóoóo, mindenképpen értesíts minket kocska, ha van vele vmi!
drukkolunk neked rita!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!