2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Na megyek mert megjött az ebéd:)))
Gyümölcsleves+Rántott hús rizibizivel..nyamm nyamm
Monik, nálunk is a hálóban lesz a baba :)
Külön baba sarokkal :)
Óhhh irigykedem a fotóalbum miatt:)))))
Nagyon szééééééép.
Tuti igy van...az uh-t se szereti..ott is mindig rúg-kapál.
Meg ahogy irtam már nálunk az nst-n egyszerre megy 3 gép egy kis szobában és olyan hangosan tepernek a szivdobogások mintha egy csapat lópata dobogna.
Hát csoda hogy megijed...Megfigyeltem akkor nyugtalanabb mikor több gép megy és valóban hangzavar van.
Nagyon szép lett a babaszoba....igazi kislányos:))))
A pocakod igencsak nőtt...pedig nemrég még milyen kicsike volt:)))
Mindenkinél külön gyerekszoba lesz? Csak nálunk alszik velünk a hálóban a babó???
Nálunk apa majd akkor rakja össze a kiságyat, mikor mi benn leszünk a kórházban.
Ez aztán ám a változás, nem hittem, hogy lesz ekkora pocakod, még az elején a képek alapján.:)))))
Persze azért mamutokat, mint én nagyon nehéz lenne megközelítened is.:))))
Miért vagy pók???
Sztem ő is útálja a kütyüket, nekem az UH-kor is menekül, még a védőnő dopplerje elől is, tegnap az nst-n is rugdosta az érzékelőet, de pont oda ahol volt. Tuti érzik ezeket, olyan aranyosak.
Sztem csak inkább ez lehet.
Sziasztok.
Csak gyorsan bekukkantottam,látom Maffiánál szerencsére nincs nagy gond,vajon Ritával mi lehet?
Menyó,Törcsi nagyon szép pocitok van.
Itt nálunk is nagyon szépen süt a nap.
Raktam a naplómba képeket Nina szobájáról,meg az én "kis" hordó pocakomról.
Megpróbálok majd még benézni,de ahogy itthon van a párom kevesebb időm van.
Jaaaj de jó hogy Maffiával nincs semmi komoly.Alig vártam h hazaérjek és megtudjam van e új info.
Nekünk az nst ok lett,bár a kicsi fiam ahogy meglátta az NST feliratot turbóra kapcsolt.
Tiszta bolondokháza amit benn művelt.....tuti valami hiperaktiv gyerek lesz...a doki is csak röhögött..h nekem nem kell semmi trükk h mozogjon.
Azóta sem lassul:)))))
Újra majd csak hétfőn kell mennem:)))
Rita gondolunk Rád sokat!
Ma is birtam 10ig aludni:)Na jó, sokat forgolódtam.
Erre nem volt eddig víz,csak most sikerült felraknom a levest, bár semmiről nem vok lemaradva,mert a fiúk az erdőben vannak.
Itt is szürkület van,és hideg.
Másik fórumon meg van a 2.baba!Csajok bele kell húúúzni!Na jó nem, ejj ráérünk arra még...
Hát húz, de nem tudom másképp elintézni, muszáj elmenni a tp papírért. Tegnap eléggé belehúztam, miutána dokitól megszabadultam, még vagy 3 órát csavarogtam is. Na akkor eléggé elfáradtam.
De ma már a szél se fúj annyira, és szépen süt a nap is.:))))))))
Ügyes vagy!
Jó,hogy így bírod még a gyaloglást ekkora pocakkal,nekem rendesen fogni kell alaul,ha megyek,mert úgy érzem lehúz!
Köszönjük a híreket!! Nagyon örülök a jó híreknek, remélem akkor holnap tényleg haza is engedik. Az a fránya ödéma jól megijesztett mindenkit! :((
Ritáról még nincsenek friss infók.
Köszönjük szépen a tájékoztatást! Ezek igazán jó hírek! Várjuk vissza mielőbb!
Ritáról eddig semmi hír!
Sziaztok, Icu vagyok Maffia anyukája. Még ma sem jöhet haza a lányom, majd csak a holnap reggeli vizit után. A reggeli Uh.on derült ki mi volt a baj. Egy ödéma keletkezett a belső méhszájon és az kezdett el vérezni, még mindig szivárog kicsit. Nagyon megijedtünk, de a baba jól van, minden értéke tökéletes, az orvos azt mondja nem lesz itt még szülés, a méhlepény is jó helyen van, a burok is rendben. Nst fájásokat nem mutatott, ő sem érez semmit. Puszil mindenkit, reméli jól vagytok. Rita felöl érdeklődött még, hogy ő hogy van.
Üdv
Köszi, nagyon kedves vagy, azért van ott sonka!!!
Most már tudom, hogy miért is jó igazán itthon lenni...rákaptam a Jóban-rosszban nézésére! Anyáááám, ekkora hülyeséget! Zajlik a túszdráma a klinikán, most írják ki a felesleges szereplőket!!! Kár, hogy a BK-t nem ismétlik, tegnap megint elaludtam, mielőtt kezdődött volna...
Itt is süt a napocska,de hideg van,7-kor az én párom is a jeget kaparta a kocsiról!
Éppen az előbb szedett rá,hogy este menjünk csak vásárolni,hogy délután még kimehessen pecázni,mert holnaptól esőt mond.........Horgászok.....
Jó reggelt lányok!
Jobbat,mint az enyém.....olyan görcsölésre ébredtem....brrrrr,de ahogy jött úgy mnet is el!De ezt már éreztem este,hogy éjszaka vagy reggel lesz valami!
Menyó,jó nagy pocó és olyan jó rádnézni.....ilyen egy igazán boldogságos kismami!
Törcsi,Te milyen vékony lábakon állsz?????LÁnyok van még egy fitness kismami.
Komolyan,nagyon csini vagy,csak has és más semmi,ami szép formás!
Lemi,én tejserkentőnek ezt a nevet kaptam,ha végképp nem indulna el semmitől,állítólag nagyon jó:Urtica-ureus.
Jó reggelt !
Hú most jól belehúztam 11-től 9-ig aludtam, de már most is azért keltem fel mert HASAMRA SÜT A NAP !!
Igen itt süt a nap, de hogy mennyire van meleg még nem tudom.
Látom a csajok még nem jelentkeztek. Remélem jól vannak.
Megyek adok Petikének egy kis kakaós csigát reggelire.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!