2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Nekem is állva. Hát fekve sose szoktunk hasat mérni nem? Ez olyan mintha magasságot akarnánk fekve mérni.
Nézhetnénk a nadrágot amit a szabó úgy varr, hogy fekve vesz méreteket.:)
De, nekem ezt állva mérték, nem fekve.
Nem tudom kinek, hogy mérik...
és ezt egy bizonyíték erejű pocakfotó nélkül még el sem hisszük!!!:):):):):):):):):):):):):):):)
tessék feltenni egy friss pociképet, mert ami fent vana képeid közt az nem egy aktuális....gondolom azon nem 120 cm-es a pocid!:)
Nekem már 120 cm a haskörfogat!
Van valaki akinek ilyen nagy????
Mivel én a 36.hétig dolgozni jártam vettem 2 kismama nacit, egy farmert és egy elegáns feketét.
Csak a feketém sajnos tönkrement a combnál elvékonyodott az anyag. Egy kicsit mérges is voltam miatta, mert 9.000 Ft volt, azt hittem azért a terhességet végig viszem vele:((
Itthon én is melegítőben vagyok, de felsőket szerencsére nem kellett vennem.
Bár én sajnos sokat híztam, de a jó kis pamut felsők kitartottak a munkában is és itthon is. Igaz mostanra már csak 3 db itthoni felsőm maradt ami kényelmes és nyúlik, de azt hiszem ezzel már elleszek a végéig.
Aztán jöhet a fogyókúra, sajnos nagyon rámfér.
culko nagyon klassz lett a babaszobátok!!!
csajok majd még jövök, vissza se olvastam rendesen, mert vendégem jön...pizzát sütök:-)
Sziasztok Kismamik!
Most jöttem meg a dokitól és a védőnőtől.
Nem híztam semmit az elmúlt egy hétben. Vérnyomi, pisi rendben. Pocim 104-ről 106cm lett, na ennek már örülök, nő a lányom:)
Jóslóim mára eltűntek teljesen, éjszaka is jól aludtam, úgyhogy minden tuti.
Visszaolvasok, mert a napokban nem voltam túl aktív...:S
Az a csaj nem semmi volt, pénteken szült, hétfőn találkoztam vele, ment a babához, mert nálunk ha vmiért intenzívebb ellátás kell akkor a város másik végére kerül kórházba. Szóval nem akartam hinni a szememnek.
Nekem olyan súlytöbbletem van, hogy az 53-55 kilós ruhák nem jönnek a 80-as kilós bálnára föl.:) Na de majd nyárra!:)
Hát persze......:)
Én apának csak a pólóit hordom,mert azok jól leérnek,de az összes melegítőalsóm jó rám,valahogy a combomra meg a fenekemre nem igazán mentek a centik!
Tudom,hogy nemcsak a baba mérete a lényeg,nagyon sokmindentől függ a könnyű szülés.....lehet nekem pici a baba,ha nem tágulok.......
Nekem két terhes gatyóm van, de itthon nemhogy melegítőbe nyomom, hanem a egyenesen a férjemébe.:)
Lehet tegnap néztek is a védőnők, hogy milyen pulcsi van rajtam, kissé fiús és játszós, de itthon abba legyek már ami kényelmes, nem? :))
A napokban vettem magamnak pár új nacit,nem tudtam otthagyni,pedig össze se jönnek rajtam,de gondolom ha fenékbe meg combba jók,akkor majd csak összejönnek a hasamon is.
Annyira vásárolgathatnékom van már egy ideje,olyan tramplinak érzem már magam,mindig csak melegítőket hordok,gondolom ti is.
Világ életemben azt vártam,hogy terhes lehessek,meg legyen nagy pocakom,de a 9.hónapban talán már nem szégyen,ha azt mondom,szeretnék már túl lenni rajta.
Persze,mint ahogy múltkor írtátok páran,nekem is biztos hiányozni fog majd az egész,de most akkor is ezt érzem.
Tényleg?Pedig még a 4.hónapban jártam kb.,mikor átküldtünk egy képet anyósomnak,és ő megállapította,hogy lányom lesz,kérdezem honnan veszi,erre írja,hogy látszik az arcomon(vagyis kikerekedtem).
Na jó,persze ő látott élőben is már előtte is.Egy kicsit igaza van,párom is mondta,hogy egy kicsit azért látszik.De egyébként 8kilót szedtem fel,úgyhogy nem vészes.
Culko szép hangulatos a szoba
(nem kellene ilyen képeket néznem mert a kis szoba színe már jó ideje fusztrál és nem telik el olyan nap hogy ne gondolnék arra hogy előszedem a festéket kikeverek egy jó színt és lefestem)
Stella azért kicsit irigykedek mert nekem pont 36 hetesen volt 91 mm a BPD jahj és csak nől huh majd mekkorát fog vágni nah jó nem panaszkodom mert kocska baba mérete eddig a legnagyobb ha jól emlékszem
Nem hiszitek el, de ma az OTP-ben:
1. átadták a helyet!!!
2. egy nő berobogott, hogy ő már itt volt, igaz én akkor már 45 perce vártam és bevágta elém magát.
Na nem bírtam ki, hangosan megjegyzetm milyen kedves a 9. hónapos kismamával, hogy eléturakszik. Jól megszégyenült a banyája!:)))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!