2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Sziasztok.
Törcsi köszi a tanácsokat,ezek számomra nagyon hasznosak,és Hédi még mindig nagyon szép,és te is jól nézel ki.
Culko örülök,hogy jelentkeztél és Léna nagyon szép hajas baba.
Rita Grétád nagyon cuki.
Kocska parázol nagyon aztán majd olyan gyorsan megszülsz,hogy észre se veszed.
Én már nem is reménykedek,hogy szülök hétvégén,mert tuti nem fogok,mert annyira akartam inkább csináltam programot.
Kivasaltam délelőtt a maradék ruhát,meg előszedtem a tavasz nyári cipőket is,még a fürdőt akarom takarítani,anyukám mondta hogy tiszta bolond vagyok,mint akit hajtanak,de félek,hogy menni kell szülni és mindent meg akarok csinálni még a héten amit elterveztem.
Jajj és annyira örülök hívott a párom,hogy megkaptuk Ausztriában a hitelt,mert itt Mo-n,nagyon gáz feltételeket mondtak,meg kötekedtek,hogy sok a háznak a bekerülési költsége,szóval most nagyon boldog vagyok emiatt.
Majd visszanézek csak ki kellene választanom a cserepet még a héten,úgyhogy keresgélek.
Hidegfront!?!
Nem is hallottam!
Szerinted még mindig zárva tartja a lakját Norcsa?
Baccus ma is annyi kismama volt az ambulancián! Ja meg az a sok törtető kispapa. Felszabadul egy hely és rohannak leülni mintha ők vizesednének meg cipelnék ezeket a hatalmas pocikat.
Én akár péntekre is bevállalnék már egy nagy frontot csak mozgassa meg ezt a gyerkőcöt kifelé! :))
Egyébként meg sitty-sutty fogunk szülni és kész!!! :)))))
csütörtökön 10-11 között kell érkeznünk, megint nst stb...meg viszem a cuccomat is, de szerintem csavarunk hazafele, mert nórci nem kíváncsi még a külvilágra :-)
örülök, hogy nálatok is minden o.k.!
Megjöttem, még egyben, de szerintem így is leszünk egy darabig. A flow tökéletes lett, megint nőtt a Drágánk, de most nem forszírozta annyira a doki a császárt. Pénteken nst, ha addig nem indul be a szülés.
Szóval Diandra mikor jösztök?
kocska a kómás zokni tetszett :-D
a fájósoknak kitartás!!!!
én nem érzek semmit, most beterveztem a sutyi-szülést (ez nem mást jelent mint majd rapid fájdalommal sitty-sutty)
egyébként húsvét után mondják a nagy hidegfrontot szerintem egy csomóan megszülünk majd 14-20 között!
Na ugye nagysasszony? :) Pedig maga volt a főkolmopos a sok koraszülött hírrel, és lám, nem mondhatni, hogy a 37. hét előtt özönlöttek a babák, de jobb is:). Mellesleg a 37. héten még sok babának nincs kész a tüdeje a kinti életre. Így van ez rendjén, megvan mindennek a maga ideje, nem véletlen mondták ezt az öregek is.
TÜRELEM!:)
Na ma mindenki megjött nyílegyenes görbével.:)))
Hogy lesz ebből szülés, úgy mint a villámcsapás?:))))
Maffia neked már a múlt héten is pár napot mondtak nem (?), mint Stellanak két hete. Halljátok jós versenyen inkább ne iduljanak ezek a dokik.
Te is ám úgy akarsz indulni már, mint én,pedig ha jobban belegondolunk,nem véletlen van a kiírt nap,hova jönnének előbb, ennél jobb helyük soha többet nem lesz, meg nekünk sem lesz ilyen nyugis időnk már az életben.de ez a fránya kíváncsiság, meg nyűglődés, meg vííííz.De hát ők még marhára ráérnek, nekem pl.7főig is.
Látod Culko mindent megtett, a nagy takarítások közben elhagyhatta volna félúton,hogy észre sem veszi, de a baba tudta mikor van itt az ideje.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!