2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
írtam a szülésről a naplómban, akit érdekel...majd még jön folytatás is az azt követő időkről...):):):):):):)
ma volt itt dokinéni, megvizsgálta a bébet, minden oké vele, nagyon szép nagy baba, ezt mondta róla...:))::)):):
én a mellszívót neomagnolos vízben áztatom 2 fejés közt, eddig bevált, olcsó, nem időigényes.
a lefejt tejet pedig szilikonos jégkockatartóban fagyasztom.
törcsi: te mivel fejsz? é hogy? mennyit? és mind2 melledből?
nekem a egyik pont jó, mert kiszopizza puhára, és okés, nem fáj meg semmi, de a másik elég gáz, hamar megtelik, nagyon megtelik és fejni kell, mert asszem eldurran.
meg egyelőre nekem nagyon sokat alszik a abéb, úgy ébresztgetem nappal, hogy jöjjön enni, mert a cicim szétdurran.
éjjel meg eddig - lekopogom - olllyan jó kis alvókája van. de azt mondta ma a okinéni, hogy az a jó, ha alszik éjjel, védőnő is azt mondta, hogy csak nappal ébresztgessen enni, éjjel nem baj, ha alszik. dehát eddig úgy néz ki, hogy tegnap is 7kor elaludt és fél3ig nyomta.....előtte me 7kor elaludt este és negyed2kor kelt, úgyhogy jó kis alvókája van.....ezek után persze reggel kel és délelőtt meg napközben behozza a lemaradást:):)
sziasztok!
szilvia: irigyellek, ma már azon gondolkodtam, hogy ez örökre így lesz??? mert ma mégúgyse tudok megmozdulni mint tegnap...hát én nem tudom. sztem a vmit vmiért elv működik.....
Állítólag simaizom összehúzódásokat okoz... :)) Tehát nem jó akkor, mikor még nem akarsz szülni... De aki már akar?
(különben akkor kérdem én, az aszpartámos cola light nem rossz? És annak mégsincs rosszabb híre)
Törcsi!
Neked is érzéketlen a hasad egy kis része még a vágás felett? (Arra próbálok rájönni, hogy ez így most normális -e /főleg egy hónappal később/ vagy csak én érzem így és akkor gáz...)
Értem.
Félek hogy nem ismerem majd fel...
12 körül kezdtem érezni és rögtön 5 perces fájásaim voltak. Az még tényleg olyan volt mint a menstruációs görcsölés. Belejött kicsit görcsölt aztán elmúlt. 5 perc múlva ismét.
De, azért csak fél 3-kor indultam el, amikor egy kicsit erősebbek lettek ezek a vissza-visszatérő görcsölések.
tonic tilos!!!!!!
Kinin van benne, ami veszélyes a babára!!!
az enyém a 70.bejegyzésnél van a naplómban lefotózva..hátha segit.
Ez tépőzáras és igy olyanra húzod amilyenre akarod.
A barátnőmtől kaptam,ő rögtön szülés után már fel is vette és sokat segitett..
tonik, csípős kaja, lépcsőzés... :)))
csomó népi praktika...
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!