2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Szia Kedves Apuka ! :)))
HATALMAS GRATULÁCIÓ ANYUKÁNAK ÉS APUKÁNAK A KIS BENEDEKHEZ !!!! :)))))))))))))
Köszönjük a híreket, sokat gondoltunk ma Menyóra :))
Puszi Menyónak és a kis Benedeknek !!
Sziasztok!
Menyó férje vagyok.
Örömmel osztom meg veletek a hírt, miszerint ma este, pontban este 8 órakor megszületett Benedek, 3760 grammal és 50 cm-rel.
A baba és a mama is jól vannak.
Köszönjük mindenkinek, aki szorított értünk!
Hát nem tudom :) Tegnap amilyen fürge és jókedvű voltam, ma pont az ellenkezője. Alig bírok menni, csak mint egy öreg medve mama, és egész nap sírhatnékom volt :((
Lehet ez a mocsok szél készített ki ennyire, de úgy érzem itt a vég. Pedig fájások meg görcs meg miegymás semmi, csak egyszerűen... fú már nagyon nehéz cipelni a pocit.
De lehet holnap egy új napra virradunk és a mai hülye hangulatom elillan. Majd látjuk.
Jó éjszakát !
( Mi lehet a csajokkal ? Maffia, Menyó, Stella )
Jó éjt mindenkinek!
Uhh holnap lesz a locsolkodós nap!
Én tuti kulcsra zárom a kaput is:)
Pedig sok szép tojást festettem!
Szép álmokat!
Szegény Stella biztosan írt volna ha hazaengedik,nem?
Faca lehet bent tölteni a kórházban ezt a pár várakozós napot!
Pocok jó hogy hazaengedtek,mégis jobb otthon a várakozás.
Nst holnap?
Én majd kedden megyek.
csütörtökön uh!
Következő héten ugyanígy + védőnő!
Stelláról és Maffiáról még mindig semmi hír?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kocska?
Te még otthon vagy?Hogy érzed magad?
Sziasztok!
Kellemes húsvétot mindenkinek!
Ametistnek sok gratula!Kisbébinek jó egészséget!
Végre még egy kisfiúúúú:)
4 adag cérna? Jóisten! Hát rám ennyit nem vesztegettek. szerintem az egész hasi sebet elintézték 4 - 5 öltéssel... legalábbis 2 percig sem tartott a varratszedés a 4. napon... Nem mintha mondtak volna róla bármit is, minek is azt tudni nekem, hogy hogyan varrtak, meg mivel...
Köszi! Lehet, felhívom tényleg. De most húsvétkor végre szabin van... nem szívesen zavarom. Végülis ez nem olyan fontos, mint a "tekerjen doki de azonnal, mert szülünk" üzenet...
hÁt akkor ide jó soká ér, mert én keleten lakom. Bár már jó lenne, ha gyorsan szedné a nyúlcipőt!
Szegénykém, bizti érzi a frontot! Majd csak megnyugszik. Adj egy pusszancsot neki!
Sziasztok!
Kész vagyok! A bébi végigüvölti az egész estét már lassan.... tojik a cumijára, kiköpi és vígasztalhatatlan! Valaki küldjön egy dadust, aki segít! Mary Poppinst akarom!
Egyébként persze gratula Amestisnek a kicsi fiúhoz... Figyelem! Ezek szerint a nyúl nyugatról elérte hazánkat! Földrajzilag ki a következő?
Sziasztok!
Nagyon nagy gratula Ametistnek, de jó nekik. Puszilunk mindenkit!
culko szép babád van tényleg,nekem általában egy baba az babára hasonlít:)
De jó kis csaj az tuti.
Kíváncsi leszek az enyémen milyen hasonlóságokat fedezek majd fel:)
Olyan furcsa, hogy pár napja még mit nyúztunk a takarítással, meg minden nap megakartunk szüleszteni, most meg mintha mise történt volna ...és MÉGIS mekkora dolog történt...ugyanúgy itt vagy!
TE nem szalad a ház????Na jó, nem akarlak nyaggatni, na de mégis....
Persze tudod, hogy csak az irigység beszél belőlem.Na mert nekem most is szalad...
Ú de peregnek az események!!!
Ametist!
Gratula és pihenj jo sokat!
Ugy látom többiekről semmi hir még.
Később benézek.
helló lányok!
nem bírtam ki és írtam menyónak és maffiának sms-t és eddig semmi válasz....hátha ;-D
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!