2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
vagyok csak fejek.
teli kiskád viz is buli,ha tetszik a babának.én most felfujható baba napozos medencét fogok venni.tudod melyik az?
Na, úgy látom, szépen egyedül maradtam! :))
Legjobb lesz, ha megyek is aludni... Nem hiszem, hogy a bébit nagyon meghatná, hogy ma van anya szülinapja, tuti, hogy nem alussza át nekem az éjszakát és reggel sem hagy majd aludni, sokáig! Na, mindegy! Mostmár nem kell sokat várni és megyünk Pécsre! Anyám és a húgom már kijelentették, hogy babázni akarnak, és én meg alhatok majd... Nem is lehet igaz! :)))
Tényleg, jut eszembe Kocska képeiről... viszi valaki a manóját babaúszásra??
(Kocska, ilyenkor tök irigy vagyok... Nekünk nincs kádunk, csak zuhanyzónk, mert nem fért be. Pedig ez mekkora buli lehet!!!)
Jaj, de szépek vagytok!!!!! Öröm nézni!
Én is annyira bírom, hogy Oli mindegyik képére rá lehetne tenni egy ilyen gondolatbuborékot (vizuális típusok kedvéért: mint a képregényekben), és bele lehetne írni, hogy "Tényleeeeg??? Naháááát!" :)))
Egyébként szőkül már???? :))
Rendben! :)))
Holnap a vizuális típusok kedvéért csinálunk egy elöl-hátul púpos képet... :))) Nem mondom, hogy ezen röhög egész Újbuda, de azért esélyes! Ma olyan feltűnőek voltunk, hogy egy hajléktalan utánam kiabált, hogy de cuki, ő is akar ilyet! Kérdeztem, hogy melyik csogagra gondol... Az elülsőre... Akkor szerezzen magának, mert ez nem eladó! :P
Látom Nóri is úgy meresztgeti a szemeit, mint Oli, mindig mondjuk neki,h.kiesik.
Tök szép a fülbevalója is.
És nekünk még csak feleakkora szempillánk van, tietek már szép nagy.
Tettem fel uj anyukás képet!
Na meg nézzétek meg mit műveltünk ma este!!!
Jaj, de cuki! :)))
Olyan kis csodálkozó! Tündéri! :)))
Andika!
Nekem is volt egy ilyen értelembomba találkozásom a múltkor:
Kenguruban volt Luca, mert kiugrottunk a boltba vásárolni néhány dolgot, erre odajön egy csaj, hogy "Jé, mégiscsak élő! Azt hittem, játékbaba!" Én is mondtam neki, hogy egy játékbabát szatyorban vinneék, becsomagolva, nem törném magam, hogy kenguruban rohangáljak vele! Jó, olyan aranyos, ahogy csak a lábacskája lóg ki az egészből... pontosabban az se csak úgy lóg, mert azt meg igyekszem mindig felfogni és tartani neki... (Jól szoktunk ám kinézni! A hasamon a gyerek, a hátamon meg egy bazi nagy hátizsák a cuccokkal, és én a gyerkőc lábát tartogatom... :))) Amúgy a gyerek imádja a kengurut! 2 lépés se kell és már durmol is benne! És még a cumit sem ejti ki a szájából! És szépen tartja a kis hátát is az egész, mikor a gyerek a mellemre borulva alszik benne...)
Nálunk is rengeteget megy a tv, meg a számítógép, meg a hajszárító... Az Elektromos Művek rajtunk fog meggazdagodni, attól tartok! Ráadásul nálunk ugye mindig ebben a szobában van a Lulu... Hát most még jól viseli, nem ébred fel semmire, ha egyszer elalszik, de később mi lesz??? No jó, mondjuk egy kistesóval már úgyis költöznünk kell majd...
Ja és a tv-t konkrétan még nem akarom, hogy nézze - pl jó, hogy a rácsvédő takar, mert így a kiságyból nem lát rá - pedig baromira érdekli! Mint minden, ami fényes, pláne, ha még mozognak is benne! Anyámat is megbűvölten bámulja, mikor Skype-on beszélünk és ő webkamerán hülyéskedik neki...
Stella!
Ezt a szót hogy "Zsennyegős" még életemben nem hallottam! Nagyon tetszik! :))) /Ilyen még a Culko féle kopirnyó... :)))/
Sziasztok.
Kocska nagyon nevettem amit írtál,a sparban valamelyik nap egy pasi közölte velem,hogy azt hitte Ninára,hogy játékbaba,mondtam neki,hogy az eszem még nem ment el,hogy játékbabát tologatok. :))))
Én kitakarítottam délelőtt az egész lakást,délután meg bevásárolni voltunk,meg sétálni,Nina délelőtt 2 óránként evett,ennek az lett az eredménye,hogy estére majd szétdurrant acicim annyi tejem lett,most már alszik 8-tól,megetettem és rögtön elaludt.
Culko nálunk is megy egész nap a tv,a kórházban is ment nálam egyfolytában,és szerencsére nem is zavarják a hangok nem ébred föl se telefoncsörgésre,se ha csöngetnek.
Megyek fekszek le aludni,mert elfáradtam,me holnap sok dolgom is lesz.
Jó éjt.
Hali!
Én úgy tudom, hogy a TV-t csak hallgatni jó, mert a villódzás epilepsziát okozhat, hogy igaz-e, vagy ez is csak rémisztgetés, azt nem tudom.
Szia
Nekem azt mondták 30 napon belül kiküldik a családit stb ha nem akkor telefonálgassak de 2 hét alatt megkaptam a számlámra
sztetek nem baj, ha megy a tv nekünk szinte egész nap? én reggel mikor szopizik már bekapcsolom, nézem, ha de. elalszik, akkor kikapcsolom ha egyedül ő van a szobában és én végzem kint a dolgom, de ha bent vagyok vele akkor én tvzek. most is megy, hogy zörögjön vmi. dehát tök csendben meg nem ülhetünk, zenét néha hallgatunk, de inkább nézem a filmeket a viasaton, meg a kacsamesét az rtlen:)
néha ő is figyeli, sztem a fények miatt.
Sziasztok!Ne haragudjatok hogy ide írok..én a májusiakhoz tartozom,de lenne egy két kérdésem..tele vagyunk apró piros és fehér pötyikkkel.Tudtok rá vmi csodaszert?A doki felírt egy naturlandos krémet de azóta mintha még több lenne szegénykémen.
A másik:április végén adtam le az igényt a családira thgyásra de még mindíg semmi és persze az oep nem veszi fel a telefont.Szerintetek már meg kellett volna hogy jöjjön a pénz?
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!