2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
A Tied!
De honnan tudod, hogy az én Attilám mit csinál? :DDD
dehogy
Zsombi apukájával vedelnek a teraszon:))))
Szia Menyó!
Látlak ám! :)))
Akkor jó! Én mindig a végén vagyok! :DDD
... és ma is korán le akartam feküdni... Most se jött össze! :D Bár, ha meggondolom, egyre korábban van! Ja, Attila meg már órák óta húzza a lóbőrt! :)))
Ejha!
De szép nyurga kissrác! Anyukának gratula! :)))
:DDD
Meg is nézem! Tegnap volt hónapos? Az én lányom meg akkor lett 4... :))
Én alapjáraton bolond vagyok. Asszem. Több különböző forrásból megerősítve... :))) Csak néha aggódós bolond... Á, nem is igazán aggódom, csak annyira szeretném, ha Luca beérné és/vagy le is pipálná azokat (a normál súlyúakat), akikkel egyszerre született márciusban! Nagyon utáltam, mikor mindenki "dekispiciké-zte" újszülött korában! Fűt a "namajmimegmutatjuknekik" érzés. Ezért, ha nem is tömöm a gyereket, de nagyon drukkolok neki, hogy szépen fejlődjön! :D Ez a bazi nagy igazság! :D
Az csak véletlen! Ilyen dolgokat nem szabad észrevenni! :D ők a kivétel, biztos éheztetik a bébit otthon, és nagyba fogyóznak és sanyargatják magukat! És mi van a csajjal, aki termopulóverben szokta főzni a gyerekét a nagy kánikulában???
Brigit nagyon bírom! Még mindig jön fürdetni? Mert mostmár szünet van vagy mi! Nagyon ari kiscsaj...! :))
na ott a másik!!!!
Nem is tudom ki a bolondabb...te ....vagy én?????
Te meg azon aggódsz jó-e ez a súly a gyereknek????Most ez komoly?????
A Zsombi nagy, és hosszú babának számít ő 7kiló és ma 6 hónapos.És nem kövér, nem sovány.Nézd meg naplómban.
Szerintem a te lányoddal sincs semmi baj!Majdhogynem tökéletes!Már csak azért nem, mert nem az enyém :X
Ne is mond, azért megakadt a szemem 1-2 egyszálbelű anyukán.Van, aki előttem héten szült(neki kellett volna utánam,ő az aki beelőzött)és 3.gyerek, elöl deszka, hátul léc..
A másik 19 éves kiscsaj,aki áprilisi, az sem látszott rajta,hogy terhes volt.
Na kik meg a szinpadon táncoltak,mind tökéletes alakkal........vááááá
De a mi Brigink volt a legszebb akkor is!Elsején volt 9 éves, és olyan kis ügyes.
A gyerekem olyan kis kompakt hurkatulajdonos... Nem túl nagy... de leszakad tőle a karom... Aztán majd úgyis megnyúlik, mert mindenben Apára hasonlít, akkor pont a magasságában nem tendálna hozzá?
Szemüveg pedig tényleg kéne - ezt eltaláltad - bár nem kifejezetten ezért, hanem mert nem a legjobb a szemem! :D
Téged a tömeg is ujjongva várt! :)) Fogadjunk! ;)
Különben is, merjen rád bárki bármit mondani, csinálja ő jobban egy terhesség után! Lehet sorbaállni a nagy mutatvánnyal! /Nem fognak tolongani!/
Szia Lemi,látom Te is megjöttél......
Nekünk sem kopik még,de mondjuk nem is nagyon va minek kopnia....szerintem mi észre sem fogjuk venni!
Figyu:Te nem látod azon a kislányon,hogy jó súlyban van-e??????Há úgy néz ki,mint aki éppen eléri a minimális súlyt???????????????Szemüveg:))))))))
Elvileg igen. Gyakorlatilag még mindig csak -1 hónapos súlyt, centiket és képességeket kérnek rajtunk számon. Tehát még mindig csak akkorának kell lennünk, mint aki most lett 3 hónapos! :)))
Ezért sose tudom, hogy a jelenlegi 6260 g súlyunk, az most jó -e, vagy csak éppen megfelelő... :))) Bár nekem jó!
:)))
Ez aranyos! De mögöttem még így is elférsz a takarásban kb 2x! :))) De én is hozzászoktam már!
Engem kiskoromban a mandula szemem miatt sokszor Shanghai-nak csúfoltak. Amikor 1x kiskoromban a Balaton parton anyuval hunyorogtunk az erős napsütésben egy padon, odajött egy néni, és frankón megkérdezte: "Tessék mondani, maguk Japánok?"... Nagyon hülyén nézhettünk rá akkor! :DDD
Nefelejtsd el, hogy te egy hónappal előttünk jársz!
Már Laurának is kezd kopni...
Megnéztem a képeket, tündéri ez a lány.
Kis hajasbaba:))
Kicsit mosolyogtam is mert Laura is kapott ilyen ruhákat. A sárga szoknyásat is és a rövidnadrágos együttest is. De, rá még nagyok, ezért nem adtam még fel!
Jó reggelt kívánok! :))
Én így nézem meg mindig, hogy ki frissített naplót, egy listából mégis kényelmesebb, mint egyenként, ráadásul a kis lelkes Hoxa még sorba is rendezi... És így azonnal nézem, mikor valaki valamit tesz fel... :)))
Jobb későn, mint soha! :)))
R-iett!
Nadin mennyire szeret öltözködni?
Arra gondolok, ha Lucára minden cuccát ráhúznám, amit kap, hogy lefényképezzem benne, olyanokat ordítana, hogy összeszaladna a kerület... Rémesen utál öltözködni... Örülök, ha nem kell átöltöztetni egy nap 3x... Bár azért pár öltözködést és nyűgösködést így se úszok meg, nap mint nap...
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!